mloda1442 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Kiara to niewielka, dwuletnia suczka. Do Schroniska trafiła, ponieważ jej Pani wyjechała za granicę. Od tej pory sunia jest nieufna i skryta w sobie, gdyż musiała źle znieść rozłąkę ze swoją Panią i to, że jej domem jest na razie Schronisko. Biedaczka siedzi cały czas sama w kącie skulona i smutna. Cały czas spogląda tylko kątem oka czy ktoś po nią nie idzie... Bardzo chciała by mieć dom i kochającą rodzinę!!! A może to właśnie Ty jesteś jej nową rodziną i dasz jej miłość. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black][SIZE=6]Jej nr. ewidencyjny to: 2426[/FONT] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial Black]W Schronisku Kiara została zaszczepiona, wysterylizowana i zachipowana!!!! Jest gotowa na pójśćie do nowego domu!!![/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] Quote
magda222 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Biedne maleństwo :( Przypomina mi krężelowską Negrę.Chociaż nie wiem czy nie przesadzam,bo ostatnio co drugi pies mi ją przypomina. Quote
magda222 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Allegro Kiary: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=467979733 Tyska grupo pomóżcie w ogłaszaniu. Quote
danielka92 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Konto Kiary na eoferty: Oddała mnie i wyjechała! Kiara czeka na dom! / Psy > Pozostałe - Tychy Co do tego czy jest podobna do Negry to oczywiście, że jest! I pewnie będzie miała dokładnie takie samo szczęście!;) Quote
danielka92 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Co tu tak ucichło? Szukamy domu!!!:cool3: Quote
magda222 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Allegro suni: TYCHY!!!Tak po prostu mnie oddała i wyjechała... (591287795) - Aukcje internetowe Allegro Jesli ktoś tu wogóle zajrzy,to proszę trzymajcie kciuki... Quote
magda222 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Kiara ma obserwatora na allegro.Ale nie cieszę się.Żeby nie zapeszyć... Quote
Recommended Posts