Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dlaczego zmieniono tytuł? Komu zależy,aby Miszek nie znalazł domku?:razz:
Może capnąć przy czesaniu,a to nie to samo co "może ugryźć",bo o ile dobrze pamiętam,to na początku wątku było napisane,że lubi być głaskany i się przytulać!
Nie lubi tylko czesania i tyle- zawsze można psa wyczesać ubierając mu kaganiec;)
Proponuję jednak takie info wstawić na pierwszej stronie,a w tytule nie,bo nikt do "jesiennego pieska" nie zajrzy!

Posted

Wiesz, ja już nie wiem co mam zrobić, żeby te psiaki znalazły dom. Ja wystawiłam wątki 3 psiakom, o których w sumie sama nic nie wiem, nie mam kontaktu z koleżanką, która tam jeździ. A czasem tytuł zniechęcający przyciąga. Kiedyś widziałam tytuł "nie wchodź tu, bo jestem brzydki", albo "bez szans na dom", to zaryzykowałam tym, że może ugryźć więc bez szans, to może ktoś by wszedł i zobaczył, że może dziabnąć jedynie przy czesaniu.
Ale tytuł zmieniłam:eviltong:.

Posted

Olena!
On naprawdę jest w typie tollera!
Może zmień na taki:
Misza w typie tollera,nie ma domu,bo nie lubi szczotkowania!
Rasa zawsze bardziej przyciąga,a tollerów jest mało!
On naprawdę jest bardzo w typie!;)

Posted

No właśnie - Prins nie znalazł domki i Miszek chyba też bez szans - niestety na razie wątek Miszka wstrzymuje, bo obawiam sie razem z innymi dogomaniakami, ze Panie z przytuliska nie oddadzą rzadnego psa. Wiec banerki, ogloszenia i allegro na razie wstrzymuje.

Posted

Crazy Lab!
Tak to zaczyna wyglądać,niestety!:placz: Niby proszą o szukanie domków,a jak jest ktoś chętny,to nagle każdy pies jest trudny,przeskakuje ogrodzenie,albo gryzie przy czesaniu ,albo jest okropnie stary!:evil_lol:
Zaczyna mi to wyglądać na syndrom Violetty Villas:-(
Lub o pieniądze z gminy,za utrzymanie psów?

• 3 weeks later...