epe Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Dlaczego zmieniono tytuł? Komu zależy,aby Miszek nie znalazł domku?:razz: Może capnąć przy czesaniu,a to nie to samo co "może ugryźć",bo o ile dobrze pamiętam,to na początku wątku było napisane,że lubi być głaskany i się przytulać! Nie lubi tylko czesania i tyle- zawsze można psa wyczesać ubierając mu kaganiec;) Proponuję jednak takie info wstawić na pierwszej stronie,a w tytule nie,bo nikt do "jesiennego pieska" nie zajrzy! Quote
Olena84 Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Wiesz, ja już nie wiem co mam zrobić, żeby te psiaki znalazły dom. Ja wystawiłam wątki 3 psiakom, o których w sumie sama nic nie wiem, nie mam kontaktu z koleżanką, która tam jeździ. A czasem tytuł zniechęcający przyciąga. Kiedyś widziałam tytuł "nie wchodź tu, bo jestem brzydki", albo "bez szans na dom", to zaryzykowałam tym, że może ugryźć więc bez szans, to może ktoś by wszedł i zobaczył, że może dziabnąć jedynie przy czesaniu. Ale tytuł zmieniłam:eviltong:. Quote
epe Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Olena! On naprawdę jest w typie tollera! Może zmień na taki: Misza w typie tollera,nie ma domu,bo nie lubi szczotkowania! Rasa zawsze bardziej przyciąga,a tollerów jest mało! On naprawdę jest bardzo w typie!;) Quote
sunshine Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Jaki ☺sliczny na pewno szybko sobie poradzi:* Quote
Crazy Lab Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 znalazłam to zdjęcie u siebie na komputerze, może kogoś zachęci do adopcji:lol: Quote
epe Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 A ogłoszenia Miszek ma? Banerki też jakieś byłyby wskazane!;) Prins już znalazł domek,teraz kolej na Miszkę! Quote
Olena84 Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 No właśnie - Prins nie znalazł domki i Miszek chyba też bez szans - niestety na razie wątek Miszka wstrzymuje, bo obawiam sie razem z innymi dogomaniakami, ze Panie z przytuliska nie oddadzą rzadnego psa. Wiec banerki, ogloszenia i allegro na razie wstrzymuje. Quote
Crazy Lab Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Olena84 napisał(a): bo obawiam sie razem z innymi dogomaniakami, ze Panie z przytuliska nie oddadzą rzadnego psa. jak to?:confused: Quote
epe Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Crazy Lab! Tak to zaczyna wyglądać,niestety!:placz: Niby proszą o szukanie domków,a jak jest ktoś chętny,to nagle każdy pies jest trudny,przeskakuje ogrodzenie,albo gryzie przy czesaniu ,albo jest okropnie stary!:evil_lol: Zaczyna mi to wyglądać na syndrom Violetty Villas:-( Lub o pieniądze z gminy,za utrzymanie psów? Quote
Olena84 Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Przykro mi Miszek że nie mamy szansy pomóc Ci w znalezieniu domu. Quote
Olena84 Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Po świetach Martulinek opisze sytuacje przytuliska i napisze o Miszku. Quote
Recommended Posts