Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 251
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='1doberman']Pięknie by były gdyby domek zechciał Prinsa jeszcze przed świętami:loveu:.
Trzymam bardzo mocno kciuki.

I raczej tak się stanie... mam pewną "psią mamę" na oku :roll:
przyszykowała już miejsce w domu dla Baala ale Baal został już adoptowany więc byłaby skłonna do Prinsa :cool3:

Jako referencje mogę zareklamować że była gotowa przygarnąć schorowanego wymagającego sporo opieki Baala :cool3:
jak pisała podczas rozmów o Baalu :"Mam dom, z dużym ogrodem, żadnych kojćów czy łańcuchów.
Psy traktowane są u nas jak członkowie rodziny
Jest tylko jeden problem, a mianowicie, mieszkam trochę daleko...na śląsku, koło Tarnowskich Gór.
Czy byłaby jakaś szansa na przetransportowanie Baala?"...

Do towarzystwa miałby już starszą suńkę... ale za to ponoć bardzo miłą :cool3: a i na święta byłby w domku...

Lada dzień dam 100% potwierdzenie... a wtedy tylko trzebaby sprawdzić domek zapakować Prinsa i w drogę do Psiej Mamu :cool3:

Posted

Pani jest Zdecydowana na 100%... niestety odeszła sunia :( i nie doczekała poznania Prinsa... prosze koniecznie o podanie osoby która sprawdzi domek...proszę o tą informację jeszcze dzisiaj bo jutro wyjeżdżam i nie ma ze mną kontaktu... a nie chciałabym aby zaprzepaścić taką szansę na domek... od czwartku mnie nie ma... pilnie czekam na info...

Posted

Ciotka Ola i Naa jak zwykle niezawodne:loveu:
Mam nadzieję,że domek będzie OK- niechby Prins miał swoją choinkę i pańcię- po co ma czekać w święta w przytulisku;)

Posted

Czy ktoś się skontaktował z Tifet w celu uzyskania adresu pani chętnej do adopcji? Czy była kontrola domku?
Tifet wyraźnie napisała,że od dziś jej nie będzie!!
I co teraz? Szkoda domku -choć jak to mówią,jak jej zależy to poczeka;)

Posted

Słuchajcie a może zaczniemy kiedyś korzystać z tej Dogomapy?:diabloti:

Informacje o uzytkowniku tifet

Kontakt: E-mail, PW na Dogomanii, tel.: 60XXXXXXX

Komentarz: -

Oferowana pomoc:

- wizytacja domow: Warszawa, Ząbki, Zielonka
- foto
- teksty ogloszen, aukcji
- opiekun watkow: ...
- robotki reczne
- stowarzyszenia i fundacje: Dogi Adopcje

Posted

Zbójni!
Ale Tifet nie ma- pisała na wątku,że wyjeżdża w czwartek!
I niestety widzę,że nikt się z nią nie skontaktował,aby uzyskać adres domku chętnego,aby móc zrobić wizytę przedadopcyjną:placz:

Posted

Właśnie się dowiedziałam, że Paniom bardzo zależy na adopcji szczególnie Prinsa, ponieważ siedzi przy kojcu i cały czas płacze, bo non stop chce sie przytulać do Pań, wiec byłoby super, gdyby go ktoś zaadoptował.

Posted

Wiedza tajemna mówi żeby robić wizytę:diabloti:

Każdy domek na wagę złota a owczarków jak mrówków. Poza tym lepiej żeby się 2 biły niz żadnego nei było:diabloti:

Ścigam ludzi z wątku Baala bo stamtad przytargałem tifet bo dla Baala byly też 2 domki.

P.S. święta... kurka zeby to nie byly kaprysy pod choinkę bo w styczniu będziemy je odbierać..

Posted

Mam chętnych na Prinsa, też musi być wizyta, jest osoba chętna do wizyty i co zrobić teraz? Oba domki czekają na wizytę, boję się, że oba sie rozmyślą:placz:.

Posted

Zbójni idzie dobrym tropem!:lol:
Ta pani była chętna na Baala,ona miała suczkę ON,ale właśnie odeszła:-(
Mimo to,pani nadal chętna na Prinsa- tak napisała Tifet przed swoim wczorajszym wyjazdem!!
Trzeba wydobyć namiary na panią- ale jak? Skoro Tifet tel.nie odbiera!:placz: