Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 251
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olena84 napisał(a):
Selenga, już wydałaś, to co tak zostawiłam (szokującą kwotę) na allegra i muszę dopłacić?

nie, jeszcze nie musisz :)

Posted

mama taką skromną uwagę dziwczyny,może w allegro napiszcie ile dokładnie ma lat np,1,5 roku,a nie ogólnie że jest,młody --ludzie lubią dokładnie wiedzieć!!! i na końcu dodajcie 2,3 takie duże normalne zdjęcia,żeby dobrze było by go widać!!
I może napiszcie w tytule allegro: młody ułożony owczarek niemiecki do adopcji!!!(a jeśli nie jest ułozony to beż tego słowa)
Ja raz wystawiałam allegro z takim tytułem takie 15 mies.OOnkowi ułożonemu,to pod koniec miał 13 obserwujących!!!!!

Posted

nie mam czasu czytać całego wątku proszę podeślijcie mi gotowy tekst o psiaku jaki jest jak się zachowuje do ludzi zwierząt itp. może jakaś mała anegdotka?? im szybciej tym lepiej...
miałam dwa domki dla Baala z Klembowa (onek ze szczurzym ogonkiem) i jeden go w sobotę bierze drugiemu muszę coś odpowiedzieć a nie mam jakiego psa jak coś w "zastępstwie" podesłać... więc proszę jak najszybciej odpowiedzieć bo w ten piątek chcę jeszcze odezwać się do domku który chciał Baala.....

Posted

Czy ktoś odpowiedział Tifet na jej pytania????
Przecież przyszły dom musi to wiedzieć- dziewczyny,hop,hop!:lol:
Bez takich info pies nie ma żadnych szans,bo ludzie nie biorą psów "w ciemno"- muszą wiedzieć czego po psie mogą się spodziewać.
Samo założenie wątku to dopiero pół sukcesu;)

Posted

To ja już wczoraj zrobiłam!;) Dlatego Tifet zadała dodatkowe pytania,bo na wątku brak takich info! A to istotne wiadomości pod kątem adopcji psa!

Posted

Dziewczyny dzięki za pomoc!!! Niestety wiem tyle ile Wy, czyli to co w pierwszym poście, bo niestety to są psy z przytuliska do ktorego jezdzi Martulinek, a niestety nie moge sie z nią skontaktowac, nie wiem co sie z nia dzieje, wiec ja niestety wiecej nie powiem od siebie:shake:.