Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 251
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja się trochę martwię,no bo potrzebna konkretna osoba->menager dla Prinsa!!!No bo tak kto będzie odpowiadał za jego potencjalną adopcję,kto będzie podpisywał potencjalną umowę ?Kto go ewentualnie zawiezie do tego domu w Katowicach??!!Ktoś musi poprosić kogoś o jakąś wizytę przedadopcyjną lub poadopcyjną.!:roll::oops::oops:

Posted

o to własnie ta Pani;) ma sporo pytań i pisze że chce Prinsa:multi: ma szczęscie że taki piękny pies na Nią czeka:loveu:
trza by wizytę przeadopcyjną zorganizować jak się dogadacie. Pani jest z Gdańska.
Resztę załatwcie miedzy sobą a ja slużę pomocą

epe przepraszam że nie przwinąłem wszystkich stron wątku ale u mnie w lesie internet między drzewami powoli chadza:evil_lol:

Posted

Mam nadzieję,że odezwą się Olena84 lub Martulinka,one powinny wiedzieć więcej o psiaku.A jak nie, to chyba warto zadzwonić na numery podane na 1 stronie w 1-szym poście,to są numery do pań które na codzień opiekują się Prinsem.!

Posted

Dzięki Aganela za pw, fakt, że rzadko ostatnio bywam na dogo. Ja niestety nie wiem o nim za wiele, tylko założyłam wątek. Martulinek miałą być w Warszawie od 2 tygodni, nie wiem czemu nie bywa na dogo. Trzeba najlepiej zadzwonić do Pań na ten numer komórkowy.

Posted

Nie no ja nie mogę!!Wkurzający ci ludzie!!Może ktoś zrobi mu allegro???!!Bo jak inaczej psiak znajdzie dom??Narazie przecieeż anim widu ani słychu!!!:angryy::placz:

Posted

hmmm...
jakby tu powiedzieć...
allegro to on ma....
i to stale odnawiane....
właśnie jedno się skończyło i zaraz będzie wznowione...
i nawet link był tu podawany...