Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 251
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To, że Panie najchętniej oddałyby Prinsa do mieszkania, to myślę chodzi o to, że on jest bardzo kontaktowym psem, chętnie się uczy i chyba boją się, żeby na dworzu nie był pozostawiony sam sobie. Żeby nie skończyło się na tym, że pies ma stróżować, odstraszać wyglądem i jest pozbawiony regularnych spacerów, zabaw itd. Oczywiście nie jest to zarzut do wszystkich właścicieli domów z ogródkiem ;) To tak dla wyjaśnienia dodam:) Podejrzewam, że Panie musiały mieć poprostu jakieś przykre doświadczenia z adopcją takiego psa jak Prins. Chociaż w Przytulisku biega cały czas na dworzu, mieszka w budzie i wygląda rzeczywiście na zadowolonego. Podkreślę, że najchętniej oddałyby go do mieszkania, ale nie wykluczają innych możliwości. W sumie najważniejsze jest to KTO chciałby go wziąć.

Postaram się o nowe zdjęcia, ale po niedzieli dopiero, w weekend nie dam rady podjechać.

Posted

Przy takim ogłoszeniu w allegro i tych świetnych fotkach ze spacerku Prins na pewno szybko znajdzie wspaniały domek. Widać, że piesek jest zdrowy, pogodny no i przede wszystkim bardzo bardzo piękny :)

W górę Prins:multi:

Posted

Tak myślałam, że Prins nie potrzebuje wyróżnienia na allegro, bo i tak nie dość że będzie najbardziej oblegany, to jeszcze obserwator szybko się znajdzie. W każdym razie możemy nic się nie dowiedzieć, bo w końcu numer jest tylko do Pań, a Marta w górach bez zasięgu.

• 2 weeks later...
Posted

D z i ę k i za Allegro Prinsusiowe :loveu::multi:

Byłam wczoraj w przytulisku. Prins jeszcze nie znalazł domu. Stałam niedaleko jego kojca, jak tylko się spojrzało w jego stronę merdał ogonem na całego, pyszczek mu się śmiał od ucha do ucha, brał swoją ukochaną oponę i zachęcał, żeby się z nim pobawić. A jak się przechodziło obok i tylko przełożyło palce, żeby pogłaskać jego nos, to i z tego się ucieszył. Jest bardzo kontaktowy, przyjacielski, spragniony kogoś, kto będzie go zabierał na długe spacery, bawił się z nim i głaskał :) To mądry pies. Paniom udało się go nauczyć, że jeśli chce, żeby mu rzucić zabawkę, musi ją najpierw położyć na ziemię i czekać, nie wyrywać. No, może czasem nie wytrzymuje ;) Aha, uwielbia wodę. I nosić swoją zabawkę. Super pies.

Posted

Martulinek!
Napisz PW do Przyjaciela Koni! Ona wizytowała dom w Warszawie,ale ta ONka pojechała do innego. Domek już sprawdzony,jest bardzo OK- może będą chcieli Prinsa?

Posted

No i niestety do tego domu w Warszawie pojechał ONek ze Śląska!:-(
To ja napiszę do Ana Zbyska -ona ma adresy ludzi chętnych na tego ONka- może im się Prins spodoba?