jayo Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 I nic nie slychac z miejscem dla czarnuszka? Moze ogloszenie dac jak kiedys o platne/bezplatne tymczasy? Quote
jayo Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Sliczny chlopak :lol: tylko zostal sam.. Ilonki juz nie ma kolo niego, a domu nie widac. Ogloszenia dla niego sa bardzooo potrzebne :oops: Quote
esperanza Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Ilonka pozdrawia Na spacerze z państwem. Quote
jayo Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Ilonka cudnie trafila - Panstwo sa nia zachwyceni. Z rezydentem Gryfem sie dogadala bez problemu, pozwala tez kotu moscic sie na swoim poslaniu i grzecznie czeka, az kot jej zrobi miejsce. Chodzi na spacery i pienie chodzi na smyczy. Wlazla z Pania nawet do kabiny prysznicowej i pieknie pozwolila sie wykapac. Musiala byc kiedys domowym psem .. Jeszcze boi sie troche wsiadania do samochodu i smyczy przy zakladaniu - wyglada to jak uraz do auta. Wniosek nasuwa sie sam :shake: Ale juz jest w swoim najszczesliwszym domku !! Czekamy na zdjecia z kotem. Quote
jayo Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 O czarnego nikt nie pyta..... buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :placz::placz: zdziczeje chlopak jak nic.... sama juz nie wiem, jakie zycie dla takich bezdomniakow lepsze... Quote
jayo Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Kto moze czarnemu zrobi ogloszenia na portalach roznych ? :-( Quote
Aleksandra_B Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Ja cały czas ogłaszam go na allegro, zawsze jest co najmniej 1 osoba obserwująca..ale jak widać nic z tego nie wynika :shake: Quote
maja602 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Dostałam informację, że do psiego miesięcznika przyjmą 2 ogłoszenia o adopcji dużych , czarnych psów. Pomyślałam o Czarnym ale niewiele o nim wiem poza tym, że był towarzyszem Ilonki i że został sam. w jakim wieku jest piesek? Jaki ma charakter i czy jeszcze urośnie bo na zdjęciach wygląda na średniej wielkości psiaka. Ktoś wymyślił głupotę i dalej ją ćwiczy. Były ON-ki, małe białe puchate a teraz mają być duże czarne. :stupid: Quote
esperanza Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Czarny jest psem średniej wielkości. Ma około 2 lat. Jestem psem radosnym, energicznym i bardzo pozytywnie nastawionym w stosunku do ludzi. Szybko zaprzyjaźnia się z suczkami, za samcami nie przepada. Jest wykastrowany. Zakwalifikują go? Zaraz wysyłam zdjęcia i opis fajnej, czarnej suni :p Quote
esperanza Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [url=http://www.adopcje.org/adopcja25569.html]Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierz Jakiś dziwny link z tego wychodzi :stupid: Quote
maja602 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Na adopcje.org widziałam że Czarny ma ogłoszenia, ale nie moje. Mogę mu zrobić drugie tylko muszę zmenić imię pieska np. Brunet Mogę na psy,pl. Dałam jego propozycję do miesiecznika Mój pies ale nie wiem czy zamieszczą bo jest czarny ale nie duży. Quote
jayo Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Jutro zabieram zainteresowanych na spotkanie z Carnym... trzymajcie kciuki !! :oops: Quote
zachary Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Oj trzymamy kciuki, mocno!:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
jayo Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 No i nici z domu dla Czarnego. Panstwo byli tak niezdecydowani, jak zobaczyli wszystkie psiaki, ze po dluzszej rozmowie jednak bylam sklonna zaproponowac im pluszaka... dmuchanego najlepiej, zeby rosl i malal na zawolanie i jeszcze nie uczulal. Przyjechala cala piecioosobowa rodzina - stad pomyslow bylo tyle, co osob zainteresowanych.:shake: Quote
Soema Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Szkoda.. ale lepiej, że to wyszło teraz niż za jakiś czas. Jeszcze znajdzie się dla niego dom. Odpowiedzialny dom.. Quote
maja602 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Przystojny, młody bez nałogów Czarny btunet szuka domu. Quote
esperanza Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Czarny został zaszczepiony na wirusówki, za 2 tygodnie powinien być zaszczepiony na wściekliznę. Quote
maja602 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Przykro mi bardzo ale "Mój pies" nie zamieścił ogłoszenia ani dla Czarnego, ani dla Krasnej ani też dla Gabrysia. To już drugi raz prosili o przygotowanie ogłoszeń i nie zamieścili. :mad: Muszę poszukać innych możliwości. Numeru gdzie miały być małe białe nie kupiłam, ale przypuszczam, ze nie było ogloszenia Mai i Karmelki. Quote
Recommended Posts