Jump to content
Dogomania

Para mieszana ... Ilonka w typie Owczarka Niemieckiego (ON) i czarnuszek (zdrowy !!)

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ilonka cudnie trafila - Panstwo sa nia zachwyceni. Z rezydentem Gryfem sie dogadala bez problemu, pozwala tez kotu moscic sie na swoim poslaniu i grzecznie czeka, az kot jej zrobi miejsce. Chodzi na spacery i pienie chodzi na smyczy.
Wlazla z Pania nawet do kabiny prysznicowej i pieknie pozwolila sie wykapac. Musiala byc kiedys domowym psem ..

Jeszcze boi sie troche wsiadania do samochodu i smyczy przy zakladaniu - wyglada to jak uraz do auta. Wniosek nasuwa sie sam :shake:

Ale juz jest w swoim najszczesliwszym domku !! Czekamy na zdjecia z kotem.

• 2 weeks later...
Posted

O czarnego nikt nie pyta.....

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :placz::placz:
zdziczeje chlopak jak nic.... sama juz nie wiem, jakie zycie dla takich bezdomniakow lepsze...

• 3 weeks later...
Posted

Dostałam informację, że do psiego miesięcznika przyjmą 2 ogłoszenia o adopcji dużych , czarnych psów. Pomyślałam o Czarnym ale niewiele o nim wiem poza tym, że był towarzyszem Ilonki i że został sam. w jakim wieku jest piesek? Jaki ma charakter i czy jeszcze urośnie bo na zdjęciach wygląda na średniej wielkości psiaka.
Ktoś wymyślił głupotę i dalej ją ćwiczy. Były ON-ki, małe białe puchate a teraz mają być duże czarne. :stupid:

Posted

Czarny jest psem średniej wielkości. Ma około 2 lat. Jestem psem radosnym, energicznym i bardzo pozytywnie nastawionym w stosunku do ludzi.
Szybko zaprzyjaźnia się z suczkami, za samcami nie przepada. Jest wykastrowany.

Zakwalifikują go?

Zaraz wysyłam zdjęcia i opis fajnej, czarnej suni :p

• 2 weeks later...
Posted

Na adopcje.org widziałam że Czarny ma ogłoszenia, ale nie moje. Mogę mu zrobić drugie tylko muszę zmenić imię pieska np. Brunet Mogę na psy,pl. Dałam jego propozycję do miesiecznika Mój pies ale nie wiem czy zamieszczą bo jest czarny ale nie duży.

Posted

No i nici z domu dla Czarnego. Panstwo byli tak niezdecydowani, jak zobaczyli wszystkie psiaki, ze po dluzszej rozmowie jednak bylam sklonna zaproponowac im pluszaka... dmuchanego najlepiej, zeby rosl i malal na zawolanie i jeszcze nie uczulal. Przyjechala cala piecioosobowa rodzina - stad pomyslow bylo tyle, co osob zainteresowanych.:shake:

Posted

Przykro mi bardzo ale "Mój pies" nie zamieścił ogłoszenia ani dla Czarnego, ani dla Krasnej ani też dla Gabrysia. To już drugi raz prosili o przygotowanie ogłoszeń i nie zamieścili. :mad: Muszę poszukać innych możliwości. Numeru gdzie miały być małe białe nie kupiłam, ale przypuszczam, ze nie było ogloszenia Mai i Karmelki.