Aleksandra_B Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 allegro dla Czarnego Czarny jak heban, młody radosny pies. (482265706) - Aukcje internetowe Allegro Quote
esperanza Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Podeślij mi oryginały, zdejmę ten niebieski kolor z nich. Quote
Aleksandra_B Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Może w ten weekend któryś z psiaków znajdzie dobry dom.... trzymam kciuki za to. Danwo nie było rzadnej adopcji :( Quote
Aleksandra_B Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Ktoś Czarnego obserwuje na allegro. Chociaż jakaś iskierka w tym mule nieadopcji :roll: Quote
esperanza Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Ilonka i Czarny w tv http://video2.v2.tvp.pl/2008/12/01/184084/film.asf Quote
esperanza Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Czarny męczy się w kojcu, bardzo chciałby wyjść. :-( Czas go wykastrować chyba. Ilonka musi poczekać jeszcze z tydzień, bo jest 2 tygodnie po cieczce. Quote
Aleksandra_B Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Trzeba by się tam wybrać.... obawiam się jednak, że ja będę mogła dopiero w nowym roku... Oneczka jest prześliczna. Czarny jest przeuroczy... a domów brak :( Quote
esperanza Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Ja jej zrobię allegro i mam nadzieję że informacją, że jest po sterylizacji odstraszę nieodpowiednich kandydatów na opiekunów. :p Quote
esperanza Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Czy ktoś zna dogomaniaków z Nysy? Szukam kogoś, kto sprawdzi dom dla Ilonki, najlepiej jeszcze w tym tygodniu. Quote
Aleksandra_B Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Coś się wyklarowało w sprawie domu dla Ilonki? Quote
esperanza Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Jest pewien problem, bo trzeba sprawdzić jej reakcje na inne psy- szczególnie nieduże i "upierdliwe". Quote
esperanza Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Domek Ilonki był tuż, tuż, ale ona niestety zaczepialska jest, a po za tym małżonka zainteresowanego pana zrobiła mu niespodziankę i inny psiak znalazł dom. Dziś Quote
gemsi Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Lara napisał(a): Mam tez prosbe aby napisac w tytule watku, ze Ilonka to ONka, zrobione, dobrze tak ? ;) Quote
esperanza Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Przejrzałam forum, ale nie znalazłam, chociaż wydawało mi się że jest. Założysz jej wątek? Quote
jayo Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Ilonke trzeba byloby tak naprawde zabrac na spacer z kojca, ale w teren bardziej "miejski", zeby zobaczyc jak ona sie z tym czuje i przy okazji zobaczyc jak traktuje obce psy. Bedzia wiadomo, czy nada sie tez do mieszkania z wyprowadzaniem na spacer czy raczej do swojego wlasnego ogrodu.. Quote
esperanza Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Allegro dla Ilonki Piękna suczka owczarek niemiecki krótkowłosy (532678141) - Aukcje internetowe Allegro Quote
jayo Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Moze w koncu ktos sie powanie zainteresuje Ilonka, taka sliczna z niej sunia... Quote
gemsi Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Lara napisał(a):Moja aukcja Ilonki sie skonczyla... ale widze, ze trzeba wznowic :-( Kilka osob obserwowalo ale nikt sie nie zdecydowal... beznadzieja :-( nie trzeba :diabloti:, pojechala dzisiaj, wszystk wyglada OK Quote
esperanza Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Gemsi oszczędny w słowach :lol: Pani wypatrzyła Ilonkę na allegro i wieczorem pokazała zdjęcia panu. Pan stwierdził, że to ich wykapany Gryf (10-letni ON, Fin z pochodzenia) Ponieważ oboje stwierdzili, że skoro dla Gryfa jest miejsce w ich domu, to i dla Ilonki się znajdzie. Zapoznanie robiłyśmy jayo z duszą na ramieniu, bo "na dzień dobry" Gryf starł się z psem sąsiadów, który postanowił przywędrować pod jego posesję. Dzięki szybkiej akcji Jayo rozdzielania psów, obyło się bez uszkodzeń. Gryf powarczał trochę na Ilonkę, ale dał jej spokój. Suczka bardzo nas zaskoczyła niechęcią do konfliktów- schodzi z drogi Gryfowi. Zupełnie się nie spodziewałyśmy, że pozytywnie zareaguje na kota :crazyeye: W domu preferuje spanie na dywaniku i wygląda na to, że była typowym, domowym psem. Trzymajcie kciuki za Ilonkę i Gryfa. Wierzymy, że się polubią :p Quote
esperanza Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Oj bardzo potrzebny, tym bardziej że dług za psiaki mamy :-( Quote
Recommended Posts