Cockermaniaczka Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Kiedyś miałem kochająca panią... Mialem ciepły dom... Spacerki.... Bylem jedynym pocieszycielem starszej Pani... Pewnego dnia Pani umarła a ja zostałem sam... Rodzina nie chciała zbędnego balastu... Wyrzucili mnie jak wyrzuca sie smieci... Nie przesadza sie starych drzew... Jestem sam:(Boje sie:( Ta smutna historia wydazyla sie naprawdę... Dzeki,piękny ale starszy jamnik został potraktowany jak przedmiot. Bardzo spokojny, cichy, wyjątkowo grzeczny, nie niszczy w mieszkaniu, lubi dzieci (sam przyszedł na pieszczoty), nie zaczepia innych psów, nie jest agresywny w stosunku do kotów. Pies ideał... Szukamy kochającego Domu dla Dzekiego. Swiata nie zmienimy ale swiat zmieni sie dla jednego psa.... Kontakt w sprawie adopcji Marta 660 477 570 foranimals@foranimals.cze st.pl Quote
.::Blue_Lagoon::. Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Bidulka. :placz: Podrzucam, niech szybko znajdzie domek. Quote
Cockermaniaczka Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Komu jamnika komu:loveu: Quote
taxelina Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Daj na zwykly watek o psach co domu szukaja, tu ciezej znalesc wlasciela, ale zaraz dam znac Isadorze i innym! Quote
Isadora7 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Się melduję, po pracy się za jamolka wezmę (allegro) Quote
Isadora7 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 danka1234 napisał(a):Gdzie ten jamniś obecnie przebywa? O włąsnie dobrze że dziś za tobą Danusiu chodze, wcieło mi ten wątek. Quote
danka1234 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Isadora7 napisał(a):O włąsnie dobrze że dziś za tobą Danusiu chodze, wcieło mi ten wątek. Co za miła odmiana, zazwyczaj ja podążam Twoim śladem:evil_lol: jamnior jest w czestochowie :smile: -chodziło mi bardziej o miejsce,w schronisku czy u kogos?dajcie jak najwięcej informacji do ogłoszeń. A czy on już jest gdzies ogłaszany?bo nic nie ma na ten temat. Quote
Cockermaniaczka Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Jaminis jest na tymczasie. Oglosilam go na razie tutaj Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Animalia.pl :: Ogłoszenia :: jamnik krótkowłosy standard pies czany podpalany częstochowa na znajda.org Nr referencyjny ogłoszenia jamnik czeka na Twoje serduszko! na : 83091106 Quote
Isadora7 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Wyróżnione allegro dla Dżekiego: Porzucony jamnik krótkowłosy standard (475908541) - Aukcje internetowe Allegro :loveu: Quote
danka1234 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Isadora7 napisał(a):Wyróżnione allegro dla Dżekiego: Porzucony jamnik krótkowłosy standard (475908541) - Aukcje internetowe Allegro :loveu: Jesteś jak błyskawica :multi: ta kosteczka w Twoim awatorku to Rambusiowa?rozumiem że użyczył Ci jako podpórki,cobys się nie obaliła:eviltong::evil_lol: Wieczorkiem porobie mu ogłoszenia. Quote
Isadora7 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 danka1234 napisał(a):Jesteś jak błyskawica :multi: ta kosteczka w Twoim awatorku to Rambusiowa?rozumiem że użyczył Ci jako podpórki,cobys się nie obaliła:eviltong::evil_lol: DAnusiu nie jestem jak błyskawica, nadrabiam po prostu zaległości. Co jakiś czas te biedy mnie tak dobijają ze robi mi sie pustka w głowie i nie jestem w stanie nic wykrzesać z siebie. A potem nadganiam jak wariat. A kostka taaak Rambusiowa, użyczył mi do fotki. Widział ze się słaniam na nogach i żebym miała sie o co oprzeć. Quote
Cockermaniaczka Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Ciotka:loveu::loveu: Dziekowac dziekowac :Rose::Rose: Piekne allegro:loveu: Quote
danka1234 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Ogłoszenia dla Dżekusia; 1 Alegratka.pl - Og�oszenia drobne. Kupi�, sprzedam - og�oszenia drobne w Internecie 2 Gumtree : Dodaj ogłoszenie drobne – wybierz kategorię 3 Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne 4 Interpress Og�oszenia 5 Moje og�oszenia - eOferty.com.pl 6 http://www.ojej.pl/profil_uzytkownika.html,ogloszenia_uzytkownika 7 Kupi� Psa - Gie�da zwierz�t domowych :: Najnowsze og�oszenia 8 Og�oszenia adopcyjne zwierz�t - Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz�t 9 czworonogi - Home 10 Adopcja psa. Og�oszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa 11 Psy do adopcji, koty do adopcji - adopcje.org.pl - oddam psa, oddam kota Quote
danka1234 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Podnosimy robaczka do góry,domek pilnie potrzebny. Quote
danka1234 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Pamietamy o Dżekusiu,czy ten tymczasik dla Dzekusia jest bezterminowy tzn. do czasu znalezienia domku? Quote
florida_blue Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 tymczasik bezterminowy - jeejuniu - dopiero zauwazylam ile ogloszen porobiłyscie :) Quote
danka1234 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='florida_blue']tymczasik bezterminowy - jeejuniu - dopiero zauwazylam ile ogloszen porobiłyscie :)[/quote] Super że tymczasik bezterminowy,przynajmniej bezpiecznie i spokojnie poczeka na domek. Quote
danka1234 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Co u Dżekusia? pisz nam prosze od czasu do czasu co u Was słychać i czy wszystko dobrze.Czy ktos sie o niego dopytuje w sprawie adopcji? Quote
florida_blue Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 a byłam z nim dzisiaj na spacerku :razz: Quote
danka1234 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 florida_blue napisał(a):a byłam z nim dzisiaj na spacerku :razz: aleś się wysiliła :eviltong::evil_lol: my tu na długi raport czekamy:lol: Quote
danka1234 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Ojej,zadnych wieści ,napisz proszę jak tam sprawy sie mają,czy ktos dzwoni w sprawie adopcji,interesuje sie jego adopcja? Quote
Recommended Posts