madziulik_13 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [FONT=Arial]Przedstawiam Wam moją miłość czyli Panią Szilot we własnej osobie [/FONT]:laugh2_2: [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial]Szila jest już ponad 3 letnim psiakiem w typie berneńczyka ( urodzona 1 maja 2006 ).Jest moim pierwszym psem. W wieku 9 m-c poszłam z Szilą na kurs PT gdzie radziła sobie znakomicie ;) Po skończeniu kursu nadal uczyłyśmy się w domu. Jednakże to przestało nam wystarczać. I teraz trenujemy obedience , agility, dog dancing, zaczynamy frisbee , różnorakie sztuczki i lajtowo tropienie. Byłyśmy na dwóch obozach z Wandrusa. W tym roku przyjechałyśmy z I miejscem z agility:jumpie:( najlepsze przebiegi , czas, bez punktów karnych), I miejscem z obi :jumpie: i w klasyfikacji ogólnej III miejsce [/FONT] [/FONT] :bigcool: Jeździmy również na spotkania berneńskie i mam nadzieje że będziemy częściej na agilitowych :) Quote
apcik Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 no porsze na szwajcrach nie moge sie zdjec doczekac a na dgm sa:mad::mad: no coz bede mowic Szilka jest piekna:crazyeye: Pozdrowienia od chuderlaka Cezara:loveu: Quote
madziulik_13 Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 apcik napisał(a):no porsze na szwajcrach nie moge sie zdjec doczekac a na dgm sa:mad::mad: no coz bede mowic Szilka jest piekna:crazyeye: Pozdrowienia od chuderlaka Cezara:loveu: Na szwajcarach już dawno były :P Dziękujemy:loveu: Quote
Ela W. Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Szila jak zwykle piękna ;). Pozdrowienia od Borsuczego Klanu Quote
madziulik_13 Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Dziękujemy Pani Elu :) Na jutro nowe fotki :razz: ;) Quote
marymek Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Gdzie te nowe fotki, hm? Szila piękna jak zawsze :loveu: Quote
LadyK Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [CENTER][COLOR="DarkOrchid"]Witamy się :hand: Śliczna jest Szila :loveu: Więcej fotek prosimy :) Będziemy częściej zaglądać ;) I mam nadzieję, że we wakacje spotkamy się na obozie "Wakacje z psem" :cool3::lol:[/COLOR][/CENTER] Quote
madziulik_13 Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 Zdjęcia są ale na komputerze mi gdzieś wsiąkły :/ :oops: Dziś idziemy na spacer to się postaram o nowe :D Quote
madziulik_13 Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Asiu już są ;* Kilka zdjęć moich futrzaków :P W legowisku Mój Oskarito Zbiorowe kopanie obowiązkowe To wszystko :mrgreen: Quote
apcik Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Szila cudowna:loveu: tylko dlaczego ona taka stateczna i powazna na tych zdjeciach... moj to jednak chyba nie bern:eviltong: Quote
madziulik_13 Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Asiu ja sama się zdziwiłam że ona tak poważnie na zdjęciach wychodzi:lol: Quote
LadyK Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [CENTER]Hej :hand: Super fotki :loveu:[/CENTER] Quote
madziulik_13 Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 To jeszcze pare zdjęć :mrgreen: Śnieżynki :mrgreen: Odśnieżanie psa :-P http://i38.tinypic.com/29opeth.jpg Oskar oczywiście przy kominku :-D A wieczory to spędzamy tak :-P Quote
LadyK Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 http://i36.tinypic.com/15wxkcj.jpg Ale ją zasypało :diabloti::loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Hej :diabloti: Jejkujak ja kocham berneńczyki :multi::multi: Śliczna sunia http://i36.tinypic.com/15wxkcj.jpg:loveu: Quote
madziulik_13 Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Oj :oops: Przypomnimy się troszkę :razz: W formie troszeczke agilitowej :cool3: :lol: Teraz Twoja koleje Quote
madziulik_13 Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 apcik napisał(a):hmm czy ja tych zdjec juz gdzies nei widzialam:hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: A możliwe możliwe :eviltong: :eviltong: Za to ja Cezarowych dawno nie widziałam :mad: :diabloti: Quote
apcik Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 hmm czy ja tych zdjec juz gdzies nei widzialam:hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: Quote
Macia Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 No ,no widze, że Szila cały czas ostro cwiczy ;). Pączuś też - leżenie. A tak na serio to w tym roku w Rynie zamierzasz chyba wszystkich pobic :lol:? A tak na marginesie fajne nauszniki :P. P.S. w temacie zgubiłaś literke :lol:. Quote
Macia Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Taa jasne, Pączusia nic nie przebije. Ona jest tak energiczna i szybka. Chyba, że wezmę Nanne. P.S.To nie możesz zmienic :cool3:? Quote
madziulik_13 Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 No pewnie my tam jak torpeda wpadniemy xD cały tor będzie nasz :diabloti: :lol: PS. czepiasz się :eviltong: :cool3: Quote
madziulik_13 Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Macia napisał(a):Taa jasne, Pączusia nic nie przebije. Ona jest tak energiczna i szybka. Chyba, że wezmę Nanne. P.S.To nie możesz zmienic :cool3:? Tak , tak energicznie mruga oczami jak się wchodzi do pokoju :cool3: PS. specjalnie dla Ciebie nie :eviltong: :lol: Quote
Macia Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Proszeeeee. Co ci szkodzi poprawic błąd :eviltong:. A jak tam Szila z jedzeniem? Nadal niejadek? Czujesz się zaszczycona, ze tu mam swój 100 post? Quote
madziulik_13 Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Dobra dobra specjalnie dlatego że to Twój steny post :eviltong: Jedzenie to u nas bardzo wrażliwy temat :cool3: Ale wiem co wiem max. 3 kg. karmy na obóz wezmę ani grama więcej ! :razz: A jak będę chciała wsiąść więcej to mnie trzepnij :eviltong: :cool1: Quote
Recommended Posts