madziulik_13 Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='sunshine']Kurcze zdolną masz te bestię:cool3:. Moż moja Shira też się nauczy przynosić kapcie:eviltong: spróbować nie zaszkodzi:razz: Jeżeli lubi aportować to czemu nie ? :cool3: Powodzenia ! :D Mój tata miał pomysł żebym nauczyła Szilę przynosić coś bardziej z ...procentami :roll::lol: Quote
sunshine Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='madziulik_13']Jeżeli lubi aportować to czemu nie ? :cool3: Powodzenia ! :D Mój tata miał pomysł żebym nauczyła Szilę przynosić coś bardziej z ...procentami :roll::lol: Szczerze to Shira najchętniej by po to poszła:eviltong:. To jest mały alkoholik i ciągnie ja do %:diabloti: Quote
madziulik_13 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 sunshine napisał(a):Szczerze to Shira najchętniej by po to poszła:eviltong:. To jest mały alkoholik i ciągnie ja do %:diabloti: Wiesz zaczyna się od tego co pies lubi najbardziej :evil_lol: Quote
Agniecha93 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Orion ostatnio zasmakował w piwie:diabloti: Jak tata dał mu spróbować, to rano pod drzwiami była sterta puszek powyciągana z kosza :evil_lol: Więc obawiam się, że takiego aportu całego by nie doniósł :evil_lol: Quote
madziulik_13 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Agniecha93 napisał(a):Orion ostatnio zasmakował w piwie:diabloti: Jak tata dał mu spróbować, to rano pod drzwiami była sterta puszek powyciągana z kosza :evil_lol: Więc obawiam się, że takiego aportu całego by nie doniósł :evil_lol: Stwórzmy psie AA :evil_lol: Quote
BellaLab Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Witamy! świetny filmik!:) Szkoda, ze muzykę ucięli:( Najbardziej podoba mi się noszenie torebki i podawanie chusteczki:) Ale wszystko jest super! Quote
madziulik_13 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 mineralna_ napisał(a):Hej Sziloty :loveu::razz: Witajcie :loveu: BellaLab napisał(a):Witamy! świetny filmik!:) Szkoda, ze muzykę ucięli:( Najbardziej podoba mi się noszenie torebki i podawanie chusteczki:) Ale wszystko jest super! Też nad tym ubolewam :shake: Dzięki wielkie ! :) W niedzielę niestety nie będziemy się agilitować ... zostałyśmy zaproszono na pokaz sztuczek (: Quote
sunshine Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 A ja na filmiku muzykę miałam:hmmmm: A co do AA to bardzo chętnie:diabloti:. Zaczniemy puki jeszcze jest młoda:razz:. Jak Shira miała 2 miesiące byliśmy nad jeziorem ze znajomymi i Shira dorwała butelkę z piwem stojącą przy ulicy...odciągnąć jej nie szło, przechodnie mieli niezły ubaw:eviltong:. Btw. wiecie że psy upodabniają się do właścicieli :baddevil::drinking: Quote
madziulik_13 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 sunshine napisał(a):A ja na filmiku muzykę miałam:hmmmm: A co do AA to bardzo chętnie:diabloti:. Zaczniemy puki jeszcze jest młoda:razz:. Jak Shira miała 2 miesiące byliśmy nad jeziorem ze znajomymi i Shira dorwała butelkę z piwem stojącą przy ulicy...odciągnąć jej nie szło, przechodnie mieli niezły ubaw:eviltong:. Btw. wiecie że psy upodabniają się do właścicieli :baddevil::drinking: Miałaś muzykę ? :-o Ja kiedyś Szili dałam się napić piwa :cool3: ale psiego :eviltong: Kupiłam na wystawie w Poznaniu :lol: Haha chciała bym zobaczyć :lol: To ja nie wiem kogo mój pies naśladuje :cool3: Quote
sunshine Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 madziulik_13 napisał(a): To ja nie wiem kogo mój pies naśladuje :cool3: Dobra, dobra:evil_lol: Quote
madziulik_13 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 sunshine napisał(a):Dobra, dobra:evil_lol: Mogę to samo powiedzieć :evil_lol::evil_lol: Quote
sunshine Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 madziulik_13 napisał(a):Mogę to samo powiedzieć :evil_lol::evil_lol: Jaaa?:diabloti: Ja abstynentka jestem:evil_lol: Btw. Włączyłam filmik przed chwila i już też nie mam muzyki:-( Quote
madziulik_13 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 sunshine napisał(a):Jaaa?:diabloti: Ja abstynentka jestem:evil_lol: Btw. Włączyłam filmik przed chwila i już też nie mam muzyki:-( No to mamy jakieś ''wybrakowane '' psy :evil_lol: Albo one chcą nam pokazac co się powinno robić z tymi procentami :evil_lol: Aga&Ganja - ja też :cool3::cool3: Pochwalimy się że dostałyśmy zaproszenie na pokaz z Szilotem :multi: W Witnicy na dożynkach pt. '' pies najlepszym przyjacielem '' :) będziemy pokazywać trochę sztuczek, trochę dog dancingu :) :evil_lol::evil_lol: Może ktoś będzie ? Dożynki w tą niedzielę :cool3: Quote
madziulik_13 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Agniecha93 napisał(a):Trochę daleko :eviltong: E tam :cool3: Dla chcącego nic trudnego :evil_lol: Quote
stratoos Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Hej :multi: Wpadamy z rewizytą i będziemy zaglądać :cool3: Kochana ta Twoja berneska :loveu: Quote
sunshine Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Gratulujemy :loveu:. Wpadły byśmy ale... nie zdążymy dojść :diabloti: Quote
madziulik_13 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 stratoos napisał(a):Hej :multi: Wpadamy z rewizytą i będziemy zaglądać :cool3: Kochana ta Twoja berneska :loveu: Dziękujemy :loveu: sunshine napisał(a):Gratulujemy :loveu:. Wpadły byśmy ale... nie zdążymy dojść :diabloti: To może spróbuj na stopa ? :cool3: Quote
sunshine Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Ciekawe kto takie głupka z psem zabierze:eviltong:? Quote
madziulik_13 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 sunshine napisał(a):Ciekawe kto takie głupka z psem zabierze:eviltong:? Każdy :cool3: deer_1987 - niestety :shake: Quote
ewelinabuck Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Szila jest swietna mialam ja okazje poznac na agilitowej majowce w Goleniowie ;);) ja bylam ze spanielem Quote
.Agata. Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 madziulik_13 napisał(a):Mogę to samo powiedzieć :evil_lol::evil_lol: a ja znam ten Twój sekret,wszystko wiem i wszystko mogę wygadać :diabloti: Śpicie ? Tu się dopiero dzień zaczyna..wstawać :evil_lol: Filmiku nie zdołam obejrzeć bo znasz sytuację ale podejrzewam że jest świetny :cool3: Quote
Recommended Posts