Masza4 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Mój tranpsport byłby w przyszłym tygodniu, około wtorku/środy myślę. Quote
zaginiona sara Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 super co prawda we wtorek mam od rana zajecia ale pomyslimy jakos nie karmic jej za bardzo przed podroza? jakos sie juz umowimy dokladnie moze evl bedzie mogla sie nia zaopiekowac jakis czas o ktorej mniej wiecej odbior pieska? super ze mala nie bedzie tam dziczala to taki pieszczoch :lol: Quote
Soema Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Wtorek mam prawie cały wolny.. gorzej z środą :roll: jeszcze napiszę do Agaty69 może domek się sprawdzi i maluch nie będzie musiał jechać :) bo tu bliżej też są bidy...:-(:shake: Quote
Masza4 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 A gdzie Agata69 z w końcu mieszka? Nie odzywa się na wątku, więc może to już nieaktualne... Jesteś pewna, że możesz wziąc sunię na DT? Quote
evel Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 evl we wtorek i środę nie ma czasu się w tyłek podrapać niestety, od 9 do 18 na uczelni jestem, po dwie godziny co dwie godziny mam przerwy :angryy: Quote
Soema Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Nie wiem skąd jest Agata69.. wysłałam jej pm i czekam na odpowiedź :roll: cholernie zimno..:shake: Quote
Masza4 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Kwestia jeszcze tego, że transport z Lublina byłby w godzinach wczesno rannych-myślę że ok. 6...7... Quote
zaginiona sara Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 bede musiala to jakos zrobic nie bardzo wiem jak to wykombinowac w ktorym kierunku jedzie transport z Lublina? Quote
Soema Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Dziewczyny napiszcie do Agaty69 pw z opisem suni, wady i zalety wszystko! Jest możliwe, że znajdzie domek. Bo Agata zaproponowała tą małą i jeszcze jedną sunię.. Quote
Masza4 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Gdzieś giną moje posty :angryy: Soema, komu Agata proponowała sunię? Nie bardzo chyba się w tym już łapię. I ponawiam pytanie, gdzie Agata mieszka? Włocławek to jej miasto, czy miejsce, gdzie miałaby mieszkać sunia? Trochę zwalił sie ten wątek...Ktoś coś szepnie, potem kilka dni ciszy. I w sumie stoimy w punkcie wyjścia, nadal nic nie wiedząc. Napiszę pw. Zaginiona_sara, transport byłby przez al. Kraśnickie->Kraśnik. To jedyna droga wypadowa na Kraków. Quote
Masza4 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Przewertowałam wątek. Agata proponowała również DT. Nie psiała, że ma DS dla suni. Pisała, że w trakcie, gdy psina będzie u niej na DT, to będzie szukać jej DS. Quote
Soema Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Masza4 napisał(a):Przewertowałam wątek. Agata proponowała również DT. Nie psiała, że ma DS dla suni. Pisała, że w trakcie, gdy psina będzie u niej na DT, to będzie szukać jej DS. Ale pisała też o domku, który ma sprawdzić na weekendzie (post 25.11) " Dom o którym mówiłam sprawdzę w weekend, wcześniej nie dam rady. Mam za dużopsów na głowie." i ten dom jest sprawdzony i jest okey, ale oprócz naszej jest polecona jeszcze jedna sunia. Trzeba opisać Agacie charakter suni i ogólnie ją. Quote
zaginiona sara Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 ......................... Quote
Soema Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Trzeba trzymać kciuki. Może się uda, jak nie to ją wezmę jeśli zaginiona_sara będzie chciała. Wiem, że ciężko się rozstać.. Każde stworzenie, które musiałam oddać strasznie przeżywałam.. No ale dla każdego chcemy jak najlepiej, jak nie mamy warunków szukamy tego jedynego, idealnego domu.. Quote
Masza4 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Na razie Agata się nie odzywa, więc pozostajemy obecnie przy tymczasie u Soema? Quote
Soema Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Masza4 napisał(a):Na razie Agata się nie odzywa, więc pozostajemy obecnie przy tymczasie u Soema? Agata69 ma bardzo dużo pracy.. Trzeba być cierpliwym. Ale też nie jestem pewne czy domkowi się ta sunia spodoba. Do wtorku mamy czas, tak? Quote
Agata69 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Bardzo przepraszam, że się nie odzywam ale miałam i mam nadal urwanie głowy. Zakotwiczyła u mnie ciężarna sunia, która w poniedziałek bedzie miała sterylkę aborcyjną. Jakby tego było mało wraca mi juz po raz drugi z adopcji 4 miesięczna niepełnosprawna sunia. Nie mam gdzie ja wsadzić , bo mam już 3 psy w mieszkaniu, a wszystkie tymczasy znajome zajęte, także moimi psami. Obie wasze sunie napewno bym wyadoptowała, ale na to potrzeba kilku dni na DT, a ja takowego nie mam. Dom , o którym pisałam jest OK. To domek z ogródkiem, w budzie w kojcu, ale biegający po posesji, 15 letni piesek-znajda. Budka ciepła, piesek zadbany. Państwo starsi. Chcą pieska do towarzystwa do domu. Opiekują się 5 letnią wnuczką, więc piesek będzie miał towarzystwo dziecka. Ludzie prości ale ciepli i mili. Wyślę im zdjęcia i suni-mamy i malutkiej. Mam jeszcze jedna małą sunię. Tak więc będą wybierać z trzech. Mam jeszcze jeden dom chętny na małą sunię, ale nie sprawdzony. Tez dla starszej osoby, mieszkającej w bloku. Nie wiem kiedy to sprawdzę , bo .... brakuje mi czasu na jedzenie. Błagam, zaoszczędźcie mi czasu i szukania i jeszcze raz wstawcie na wątek ładne zdjęcia suni i małej. Z ktrótkim opisem -wiek, charakter. Kiedy ewent. mogłyby przyjechać (jeśli ludzie którąś wybiorą)? Jesli macie pewny tymczas to wieźcie małą , nie zastanawiajcie sie nawet. Quote
Agata69 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Właśnie wysłałam zdjecia mamy i corki do obejrzenia. trzymajcie kciuki. Quote
Soema Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Agata69 napisał(a):Właśnie wysłałam zdjecia mamy i corki do obejrzenia. trzymajcie kciuki. Trzymamy, psiaki zasługują na dobre domki :thumbs: Quote
Agata69 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Przykro mi, domek zupełnie niespodziewanie wybrał te trzecią suczkę. Będę szukać dalej. mam jeszcze jeden domek do sprawdzenia . Quote
Soema Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Agata69 napisał(a):Przykro mi, domek zupełnie niespodziewanie wybrał te trzecią suczkę. Będę szukać dalej. mam jeszcze jeden domek do sprawdzenia . A kiedy dasz radę go sprawdzić? Bo tu też o czas i transport jak zwykle chodzi :/ oby tamtej psinie dobrze było ;) Quote
Agata69 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Soema napisał(a):A kiedy dasz radę go sprawdzić? Bo tu też o czas i transport jak zwykle chodzi :/ oby tamtej psinie dobrze było ;) Najwczesniej we wtorek. czy mała pojechała do DT czy nadal na dworze? Quote
Masza4 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Dopiero dorwałam internet Mała ma transport na wtorek/środę. Kiedy dokładnie-okaże się jutro. Szkoda, że domek wybrał inną, ale wiadomo-też jej się godne życie należy... Soema, na jakim osiedlu w Krakowie mieszkasz? I czy tymczas u Ciebie nadal aktualny? :cool3: Quote
Soema Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Masza4 napisał(a):Dopiero dorwałam internet Mała ma transport na wtorek/środę. Kiedy dokładnie-okaże się jutro. Szkoda, że domek wybrał inną, ale wiadomo-też jej się godne życie należy... Soema, na jakim osiedlu w Krakowie mieszkasz? I czy tymczas u Ciebie nadal aktualny? :cool3: Ja okolice Cmentarza Rakowickiego, podam Ci dokładnie na pw jak trzeba będzie :) co do środy to tak jak mówiłam, dopiero po 15 :razz: Quote
Recommended Posts