Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 539
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

super
co prawda we wtorek mam od rana zajecia ale pomyslimy jakos
nie karmic jej za bardzo przed podroza?
jakos sie juz umowimy dokladnie moze evl bedzie mogla sie nia zaopiekowac jakis czas
o ktorej mniej wiecej odbior pieska?
super ze mala nie bedzie tam dziczala to taki pieszczoch :lol:

Posted

Wtorek mam prawie cały wolny.. gorzej z środą :roll: jeszcze napiszę do Agaty69 może domek się sprawdzi i maluch nie będzie musiał jechać :) bo tu bliżej też są bidy...:-(:shake:

Posted

evl we wtorek i środę nie ma czasu się w tyłek podrapać niestety, od 9 do 18 na uczelni jestem, po dwie godziny co dwie godziny mam przerwy :angryy:

Posted

Dziewczyny napiszcie do Agaty69 pw z opisem suni, wady i zalety wszystko! Jest możliwe, że znajdzie domek. Bo Agata zaproponowała tą małą i jeszcze jedną sunię..

Posted

Gdzieś giną moje posty :angryy:

Soema, komu Agata proponowała sunię? Nie bardzo chyba się w tym już łapię.
I ponawiam pytanie, gdzie Agata mieszka? Włocławek to jej miasto, czy miejsce, gdzie miałaby mieszkać sunia?

Trochę zwalił sie ten wątek...Ktoś coś szepnie, potem kilka dni ciszy. I w sumie stoimy w punkcie wyjścia, nadal nic nie wiedząc.
Napiszę pw.

Zaginiona_sara, transport byłby przez al. Kraśnickie->Kraśnik. To jedyna droga wypadowa na Kraków.

Posted

Przewertowałam wątek. Agata proponowała również DT. Nie psiała, że ma DS dla suni. Pisała, że w trakcie, gdy psina będzie u niej na DT, to będzie szukać jej DS.

Posted

Masza4 napisał(a):
Przewertowałam wątek. Agata proponowała również DT. Nie psiała, że ma DS dla suni. Pisała, że w trakcie, gdy psina będzie u niej na DT, to będzie szukać jej DS.

Ale pisała też o domku, który ma sprawdzić na weekendzie (post 25.11)
" Dom o którym mówiłam sprawdzę w weekend, wcześniej nie dam rady. Mam za dużopsów na głowie."
i ten dom jest sprawdzony i jest okey, ale oprócz naszej jest polecona jeszcze jedna sunia. Trzeba opisać Agacie charakter suni i ogólnie ją.

Posted

Trzeba trzymać kciuki. Może się uda, jak nie to ją wezmę jeśli zaginiona_sara będzie chciała. Wiem, że ciężko się rozstać.. Każde stworzenie, które musiałam oddać strasznie przeżywałam.. No ale dla każdego chcemy jak najlepiej, jak nie mamy warunków szukamy tego jedynego, idealnego domu..

Posted

Masza4 napisał(a):
Na razie Agata się nie odzywa, więc pozostajemy obecnie przy tymczasie u Soema?

Agata69 ma bardzo dużo pracy.. Trzeba być cierpliwym. Ale też nie jestem pewne czy domkowi się ta sunia spodoba. Do wtorku mamy czas, tak?

Posted

Bardzo przepraszam, że się nie odzywam ale miałam i mam nadal urwanie głowy.
Zakotwiczyła u mnie ciężarna sunia, która w poniedziałek bedzie miała sterylkę aborcyjną. Jakby tego było mało wraca mi juz po raz drugi z adopcji 4 miesięczna niepełnosprawna sunia. Nie mam gdzie ja wsadzić , bo mam już 3 psy w mieszkaniu, a wszystkie tymczasy znajome zajęte, także moimi psami.

Obie wasze sunie napewno bym wyadoptowała, ale na to potrzeba kilku dni na DT, a ja takowego nie mam.

Dom , o którym pisałam jest OK. To domek z ogródkiem, w budzie w kojcu, ale biegający po posesji, 15 letni piesek-znajda. Budka ciepła, piesek zadbany.
Państwo starsi. Chcą pieska do towarzystwa do domu. Opiekują się 5 letnią wnuczką, więc piesek będzie miał towarzystwo dziecka. Ludzie prości ale ciepli i mili.

Wyślę im zdjęcia i suni-mamy i malutkiej. Mam jeszcze jedna małą sunię. Tak więc będą wybierać z trzech. Mam jeszcze jeden dom chętny na małą sunię, ale nie sprawdzony. Tez dla starszej osoby, mieszkającej w bloku. Nie wiem kiedy to sprawdzę , bo .... brakuje mi czasu na jedzenie.
Błagam, zaoszczędźcie mi czasu i szukania i jeszcze raz wstawcie na wątek ładne zdjęcia suni i małej.
Z ktrótkim opisem -wiek, charakter.

Kiedy ewent. mogłyby przyjechać (jeśli ludzie którąś wybiorą)?

Jesli macie pewny tymczas to wieźcie małą , nie zastanawiajcie sie nawet.

Posted

Agata69 napisał(a):
Przykro mi, domek zupełnie niespodziewanie wybrał te trzecią suczkę.
Będę szukać dalej. mam jeszcze jeden domek do sprawdzenia .

A kiedy dasz radę go sprawdzić? Bo tu też o czas i transport jak zwykle chodzi :/ oby tamtej psinie dobrze było ;)

Posted

Soema napisał(a):
A kiedy dasz radę go sprawdzić? Bo tu też o czas i transport jak zwykle chodzi :/ oby tamtej psinie dobrze było ;)

Najwczesniej we wtorek.
czy mała pojechała do DT czy nadal na dworze?

Posted

Dopiero dorwałam internet

Mała ma transport na wtorek/środę. Kiedy dokładnie-okaże się jutro.
Szkoda, że domek wybrał inną, ale wiadomo-też jej się godne życie należy...

Soema, na jakim osiedlu w Krakowie mieszkasz? I czy tymczas u Ciebie nadal aktualny? :cool3:

Posted

Masza4 napisał(a):
Dopiero dorwałam internet

Mała ma transport na wtorek/środę. Kiedy dokładnie-okaże się jutro.
Szkoda, że domek wybrał inną, ale wiadomo-też jej się godne życie należy...

Soema, na jakim osiedlu w Krakowie mieszkasz? I czy tymczas u Ciebie nadal aktualny? :cool3:

Ja okolice Cmentarza Rakowickiego, podam Ci dokładnie na pw jak trzeba będzie :) co do środy to tak jak mówiłam, dopiero po 15 :razz: