evel Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 to ja jutro napiszę i zapytam czy takie ogłoszenie w ogóle przyjmą... a teraz spadam do lekcji :roll: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 trzymam kciuki za maluchy i ich mamusię, jestem pewna, że mając was nic im się nie stanie i nowe domki tez się znajdą. Quote
evel Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 martwi mnie tylko to, że o dzidziusia krótkowłosego nikt nie pyta :shake: Quote
GosiaBerlin Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Od kilku dni śledzę losy Niny...Jest prawie kopią mojej Muszki która była z nami 16 lat.Niestety choroba ją pokonała.Pomoc weta nie pomogła.Trzymam kciuki za nią.Wiele przeszła.Dziewczyny jesteście wielkie...Tak wiele dla niej zrobiłyście i robicie dalej.Pozdrawiam a sunię podnoszę ;) Quote
mandragora33 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 O sunce napisze jutro. Zaginiona_Sara- jutro mam czas popoludniu ok 17.00-18.00. Wczesniej nie mam niestety. Quote
zaginiona sara Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 dzieki za wiadomosc postaram sie dostosowac tez mam teraz maly mlyn a szkoda mi ze nie bylam u malej bardzo mnie lubi wzielabym ja do siebie jakbym miala domek z ogrodkiem ale domku nie widac :( krotkowlosego tez bym wziela sa aniolkami :) Quote
zaginiona sara Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 evl krotkowlosy nie ma ladnych zdjec ale sprobuje teraz wrzucic tez komorki ostatnio robione dla mnie czarna krotkowlosa jest najladniejsza chyba a wszystkie sa tak grzeczne ze nie wiedzialam ze sa takie psiaki dziwne ze ona nie poluje na krolika skoro niby kury dusila moze zostala kozlem ofiarnym albo byla bardzo glodna Quote
zaginiona sara Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 aktua;ne zdjecia dziewczynek wygladaja na wielkie... sa wzrostu Niny Quote
Masza4 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Ależ one są cudne! Urosły bardzo. Śliczności po prostu :loveu: Quote
zaginiona sara Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 na wysokosc praktycznie prawie wcale nie urosly moze odrobinke na zdjeciu wygladaja na duze ale sa wielkosci Niny moze grubsze futrzaczek troszke wiekszy zauwazcie jak im dziobki pojasnialy :) Quote
zaginiona sara Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 od pierwszych zdjec faktycznie urosly bo zdjecia byly robione wczesniej niz watek zalozony byly wtedy moze 1/3 wysokosci mamuski albo ok. polowy teraz moze futrzak jest odrobinke wiekszy od swojej mamuski ale mysle ze wiecej niz 5-6 kg wazyc nie beda i beda drobniutkie siersciuszki chca do swoich ludzi!! Quote
evel Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 cholera jasna :angryy::angryy::angryy: szlag mnie trafi zaraz! nic nie mogę od wczoraj zrobić w internecie :placz: nie mogę wgrać fotek, nie mogę robić ogłoszeń, bo się wszystko zawiesza w cholerę i o :cool1: wysyłam fotki do Maszy, może ona wstawi... edit: zakładając, że - hahaha - postanowi się wgrać załącznik na pocztę :mad: Quote
Masza4 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Niestety ja nic nie mam na poczcie :shake: Quote
Masza4 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Nadal nie mam zdjęć. Bez zdjęć niestety ogłoszeń nie ma co robic, bo ludzie są wzrokowcami. Jesli będa ładne fotki, to ktos może zwróci wtedy uwagę... Quote
Masza4 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [SIZE="4"]Poszukiwane są osoby z Mielca do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej! Piszę w imieniu zaginionej_sary, które wysiadł internet. Zadzwoniła bowiem do niej pani, zainteresowana adopcją drugiej dziewczynki. Szuka małego pieska, chciała kupić pinczerka. Pytała o korzystanie w kuwety przez psiaka. Rano śpi po nocnej zmianie. Wieczorem mogłaby wychodzić z psem o 23.00 (dla mnie osobiście to trochę dziwne...). Chce pomóc bidom bezdomnym, więc woli wziąć jak kupić. Czy ktoś z Mielca mógłby pomóc? Mam adres i telefon tej pani. Quote
evel Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Masza4 napisał(a):Nadal nie mam zdjęć. Bez zdjęć niestety ogłoszeń nie ma co robic, bo ludzie są wzrokowcami. Jesli będa ładne fotki, to ktos może zwróci wtedy uwagę... fotki będą jutro. usilnie walczę z moim komputerem ale chyba czeka nas mały formacik :roll: i to taki porządny... fotki jutro wręczę osobiście TŻtowi, on je shostinguje, wstawimy i będą. Niestety na razie ogłoszenia ode mnie zawieszone do odwołania :oops: Quote
evel Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='Masza4']Poszukiwane są osoby z Mielca do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej! Piszę w imieniu zaginionej_sary, które wysiadł internet. Zadzwoniła bowiem do niej pani, zainteresowana adopcją drugiej dziewczynki. Szuka małego pieska, chciała kupić pinczerka. Pytała o korzystanie w kuwety przez psiaka. Rano śpi po nocnej zmianie. Wieczorem mogłaby wychodzić z psem o 23.00 (dla mnie osobiście to trochę dziwne...). Chce pomóc bidom bezdomnym, więc woli wziąć jak kupić. Czy ktoś z Mielca mógłby pomóc? Mam adres i telefon tej pani. trzeba założyć temat o tu Wolontariusze poszukiwani - Dogomania Forum z Mielca - wizyta przedadopcyjna - z mapy dogomanii: agusiazet (tylko Mielec) magdalenkl becia66 Ulka18 fuksik15 (tylko Mielec) Quote
Masza4 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Dzięki, skrobnę priva do tych osób z mapy. Quote
Masza4 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Agusiazet pomoże nam w przeprowadzeniu wizyty. Napisałam jej adres i telefon pani oraz kilka pytań, które należałoby zadać potencjalnej właścicielce (sterylizacja, umowa, opieka wet, poświęcony czas). Quote
evel Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 nasza ślicznotka :loveu: tak patrzy na Kasię ;) Nietoperz w trawie :evil_lol: co, masz coś dla mnie? :razz: Quote
evel Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 zdjęcia strasznie przekłamują jej wielkość, bo Nina jest naprawdę maleńka :roll: z Kasią na ławce :-) charakterystyczna Ninkowa mina :lol: P.S. Zdjęcia są nie do końca takie, jakie miały być ale na swoje usprawiedliwienie powiem, że było strasznie ciemno a z powodu cholernego zimna czas sesji musiałyśmy ograniczyć do minimum :eviltong: Quote
Recommended Posts