Masza4 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Słuchajcie no to jest problem. Ja nie dysponuję jutro samochodem, więc nie zawiozę suki. A sterylka byłaby około 13. Czy na pewno nie dasz rady dowieźć suni do Świdnika? To bardzo niedaleko i szkoda, żeby tyle planów poszło na marne...Poza tym mój kolega czeka na potwierdzenie tej sterylki, bo ma na jutro jeszcze inne plany Quote
zaginiona sara Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 wlasnie nie mamy mozliwosci do swidnika :( moze jest jakas dobra dusza i jedzie w tamta strone Quote
zaginiona sara Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 nie mam nr do mandragory moze ona ma taka mozliwosc Quote
Masza4 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Zaginiona_sara, jesteś z Lublina? Tzn czy w ogóle suka dojedzie do Lublina jutro na powiedzmy 12:30? Quote
zaginiona sara Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 jutro o 12.30 przekazujemy suczke Maszy Quote
zaginiona sara Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 rozumie mialam jej dac wode wlasnie Quote
zaginiona sara Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 zobaczycie jakie ma wylupiaste oczka przerazaja ja nowe sytuacje az drzy jak ratlerek ale pozniej byla spokojna pamietajcie zebym oddala zaswiadczenie o szczepieniu bo mam skleroze Quote
evel Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 to komu mam oddać szelki jutro? :eviltong: Quote
Masza4 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Szelki chyba mandragorze. Mandragora się nie odzywa, nie wiem kiedy i gdzie mam odwieźć sukę. Chyba, że podrzucę ją do Lublina po zabiegu, a do czasu, gdy bedzie mogła zabrać ją mandragora, sunia przesiedzi u zaginionej_sary. ja średnio mam gdzie przetrzymać suczysko? pewnie będzie do odebrania ok. 14-15. Quote
mandragora33 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Ojoj...troche sie pozmienialo. Wiec tak, ja dysponuje czasem, lecz nie samochodem. Moge ja odebrac ok 14-15, bez problemu, moge nawet gdzies dojechac, tyle zeby w miare niedaleko centrum, i tak zebym mogla wrocic jakims autobusem albo czyms. Quote
Masza4 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Mandragora, podwiozę Ci sunię do domu. Pewnie będziemy koło 14:30, ale jak wyjedziemy ze Świdnika to jeszcze zadzwonię. Quote
zaginiona sara Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 my z Masza jestesmy umowione pod championem na Jana Pawla o 12.30 dobre wiadomosci suczka b. ladnie chodzi na smyczy jestem w szoku na obrozy tak sie bala skakala piszczala teraz pilnuje zeby nie zgubic swojego czlowieka i ciagle chce glaskania jednak nie powinno by problemu zeby zamknac ja gdzies moze z poczatku piszczec ale cichutko i idzie spac co do kotow, obcych ludzi i kur!! jak narazie pozytywnie bez agresji innych psow sie boi moze straszyc zabkami ale sama z siebie sie nie rzuca jest troche wystraszona ale juz przestaje sie kulic a zaczyna chodzic dumnie wyprostowana ale na to trzeba czau Quote
zaginiona sara Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 nie zauwazylamtej strny dziewczyny dzieki Waszym staraniom sunia przejdzie zabieg b. pozytywnie sie zmienia i bedzie nadawac sie na psa do mieszkania tak mi sie wydaje nawet z innymi zwierzetami znosi natretne pieszczoty innych zwierzat jest zapatrzona w ludzi!!! Quote
zaginiona sara Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 acha i co do wagi to ja zwazycie bo moja psina wazyla 5kg niedawno a jak podnosze ta drobinke to jest sporo lzejsza i chudsza od mojej nie spodziewalam sie ze bedzie taka dzielna i grzeczna zachowuje sie troche jak ratlerek moze cos ma po tej rasie Quote
mandragora33 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Okok nie ma problemu. Bede czekala. Ciesze sie ze sunia nie sprawia problemow. Mam nadzieje ze pobyt u mnie dobrze jej zrobi i szybko znajdzie staly dom. Quote
zaginiona sara Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 na szczelnym podworku siedzi i czeka na czlowieka nie podkopuje sie, nie drapie drzwi nie piszczy udaje ze jej nie ma podoba sie juz tutaj wlascicielom posesji ale maja juz swoje psy bo widze ze chetnie by wzieli Quote
zaginiona sara Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 suczke przekazalismy Maszy teraz czekamy na wiadomosci nie lubi rowerzystow!!! Quote
mandragora33 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Ja czekam w domu. Jak narazie nie byo żadnych wiesci, Masza do mnie jeszcze nie dzwonila. Quote
zaginiona sara Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 niedlugo moze bedziemy cos wiedziec nie dzwonie bo ona moze asystowac przy operacji Quote
mandragora33 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Sunka juz jest u mnie. Lezy w koszyku.Zmienialm jej recznik, bo miala caly mokry. Kot...obojetny jest:p Przyszedl, powachal i uciekl jak sie tylko sunka ruszyla:evil_lol: Wieczorem wstawie jej zdjecia. Quote
zaginiona sara Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 pewnie jeszcze otumaniona nie boi sie? bo podczas jazdy drzala prawda ze kruszynka? Quote
zaginiona sara Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 prosze o pomoc mam sporo kwiatkow, moge zrobic zaszczepki, niektore dorosle przeznaczyc, mam sporo cebulek amarylisa, sprobuje ukorzenic passiflore - meczennice niebieska, cissusa, grudniki rozowy i bialy, i inne chcialabym zrobic bazarek na sterylke krotkowlosej puszysta czeka na wizyte przedadopcyjna u chetnej osoby czy to wypali, czy ktos bedzie chcial kwiatki i jak sie zabrac do tego, czy jest ktos chetny do pakowania moge pomoc przy tym Quote
evel Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 myślę, że można spróbować z bazarkiem. najpierw dowiedzieć się o koszta wysyłki wg cennika Poczty Polskiej i do dzieła :razz: a ja mam zapytania od Pani Dagmary jak sądzę: "Mam jeszcze jedno pytanie - czy jest mozliwosc zobaczenia tej suczki przed adopcja? Ewentualnie dostanie wiekszej liczby jej zdjec? Albo opis jej charakteru - jaka ona jest, czy jest bardzo żywa czy raczej spokojna :)" Quote
Recommended Posts