zaginiona sara Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 kazdy zapsiony probuje gdzie sie da niestety nie jestesmy w stanie zapewnic ogrodzonego terenu zeby pies nie pokryl suniek (jesli bym dysponowala takim miejscem to bym zostawila sobie chociaz 2 malenkie sunie) nie mozna pozwolic na to Quote
auraa Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 nie mogłam Was dziś znaleźć:cool3:. Kto pomoże??? Quote
Kama2 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Ze tez w tym psim zyciu jakos zawsze pod gore :angryy: 3mam kciuki za "drobiazgi". Quote
evel Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 mam nadzieję, że suńki się gdzieś pochowały, dziś takie wietrzysko... :shake: Quote
Masza4 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Zaginiona sara, a rodzina, znajomi, jakieś działki, choćby boksy?... Kurcze, jest kasa na sterylkę i trzeba ją szybko przeprowadzać. Bo jak wyklują się następne to można będzie sobie w łeb strzelić. Quote
Puchatek Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Banerki dla Niny: ponieważ nie padły inne propozycje uznałem, że takie właśnie imię nosi sunia :diabloti: Quote
zaginiona sara Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 dzieki za banerek super jest komp mi sie tnie i dlatego nie moge pisac jakby byla jakas mozliwosc to z pewnoscia bym tak zrobila dla nas to tez klopot ze w zamian za dokarmianie mamy szczeniaczki i ludzie wokol sie nie ciesza jakby cokolwiek takiego bylo to bysmy zamkneli psinki niestety nie ma warunkow a dt jakos nie widac :shake: Quote
Masza4 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [SIZE="5"]Prosimy o krótki tymczas-tylko okres pooperacyjny!!! Quote
evel Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Puchatku, dziękujemy serdecznie :loveu::loveu::loveu: pokombinuję trochę z tym DT, pomęczę wszystkich wokół i uruchomię wszystkie kontakty... ale na razie nic nie obiecuję :oops: Quote
zaginiona sara Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 piekne banerki jak je pobrac? napisalam pw do kotity bo wreszcie komp dziala cokolwiek pozdrawiam Was serdecznie dziekuje ze pomagacie!!! mysle ze sie uda i dzieki Wam nie bede musiala zawiezc dziewczynek do schronu one sa kochane nie poradzily by sobie tam biedactwa Quote
zaginiona sara Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 myszki doskonale sobie radza na dworku jak na razie im nie dolega ale zbliza sie zima i moze nie byc kolorowo poza tym sunie beda kiedys mialy cieczke a jak zaczna sie mnozyc to w postepie geometrycznym.. narazie maja cieplutko pod folia w sianku ale to nie miejsce dla kruszynek te mikruski nie pogardza chociaz budka Quote
Kama2 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 3mam kciuki bo teraz tylko to moge zrobic. Biedne malizny :-( Quote
zaginiona sara Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 dziewczynki sa bardzo dzielne niedlugo zrobie nowe zdjecia ladniejsze i je tu wrzuce malenkie sa takimi przylepkami Quote
Puchatek Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 zaginiona sara napisał(a):piekne banerki jak je pobrac? W dowolnym miejscu gdzie znajdziesz banerek zaznaczasz go a następnie kopiujesz do schowka (prawy przycisk myszy i z menu wybierasz "kopiuj") W "Profilu użytkownika" wchodzisz w "Edytuj sygnaturę" i tam w polu edycji wklejasz Quote
zaginiona sara Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 dziekuje zaraz wkleje sliczne banerki probowalam w ten sposob ale sie nie wklejalo pytam Quote
zaginiona sara Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 jakos chyba mi sie nie wkleja... Quote
Masza4 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Ile sunia (mama) waży dokładnie, czy da radę to jakoś sprawdzić? Quote
evel Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 a ja się zastanawiam bardzo poważnie nad tym co będzie ze szczeniakami, jak ktoś weźmie mamunię na te dwa tygodnie tymczasu? boo... spróbuję trochę powalczyć, najwyżej mnie z domu wyrzucą :evil_lol: wtedy sama będę szukać DT :diabloti: Quote
zaginiona sara Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 jest drobniejsza od 5 kg pieska czyli mysle ze 4kg wrzuce ja na wage wezme ze soba wage i to sprawdze ale przed najedzeniem czy po prosze wezcie male bo naprawde mi tu schroniskiem pachnie... tam jest ulica niedaleko i sie boje ze pojda za suczka i ich auto rozjedzie Quote
Recommended Posts