Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wow evl :crazyeye: Jestem pod wrażeniem :)

Oczekuję na odpowiedź o pomieszczeniu gospodarczym.
Bo niestety, gdy nie będzie gdzie przetrzymać mamusi, to nici z zabiegu...

A co do szwów wewn. to jasne, że weci je robia. Muszę dopytać moja wetkę, ale obawiam się, że ona takch nie robi...

• Replies 539
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chyba wystarczyłoby gdyby tam było ciepło i sucho, prawda? i żeby ktoś mógł codziennie naszą mamuśkę odwiedzać...

inna sprawa to to, że malce powinno się zabrać i socjalizować, bo później będzie ciężko. czuję się bezsilna, mam głupią sytuację mieszkaniową, ale tak to jest, dopóki ktoś jest zależny od innych :cool1: inaczej już dawno rodzinka siedziałaby u mnie. aż mi jakoś tak dziwnie... :-( :oops:

Posted

budynek jest naszej rodziny
takze mozna raczej ja zamknac o ile znajde wolny kacik bo tam jest remont
tylko ze na stale tam nikogo nie ma jedynie dojazdowo najczesciej raz na dzien
tylko nie wiem czy nie jest calkowicie zastawiony i teraz pieski maja tam wstep takze trzeba by ja zastawic czyms a najwyzej pozniej posprzatac odchody,
niestety to nie to samo co w domu i nie wiem czy moze byc sama tam
w razie powiklan???nie wiem czy dobry pomysl
ocencie
komputer mi sie tnie i nie otwiera sie dogo takze czekajcie na mnie cierpliwie
suczke postaram sie dowiezc w razie czego do lublina lub przed lublin

Posted

Ważne, by sunia chodziła na regularne spacery, dostawała dobrze jeść, nie marzła, miała sucho no i żeby była z człowiekiem.

Czy próbujemy z tym pomieszczeniem gosp. czy szukamy tymczasu (trudno mi ocenić, jak nie wiem co to za pomieszczenie i jaka będzie frekwencja odwiedzin małej).

Trzeba w miarę szybko sterylizować, bo jak pojawi sie cieczka, to masakra.

Zaginiona_sara-myślę, że sprzątanie odchodów odpada, bo suke ktoś będzie musiał regularnie wyprowadzać. Ona nie może być po 8 godzin sama, bo oszaleje, a trzeba bedzie się nią zaopiekować-to w końcu operacja.

Czy te szczeniaki są tam, gdzie pom. gosp? One też nie mogą bardzo zostac same, to to jeszcze maluchy.

Posted

nie spadamy, nie spadamy :razz: na razie świeci słoneczko, więc malce się pewnie wygrzewają... ale będzie coraz zimniej... przydałby się kącik żeby mamusia mogła dojść do siebie po sterylce a dzieciaczki zaczęły się socjalizować...

pojawiło się kolejne ogłoszenie :razz:
SUCZKA MINI I JEJ DZIECI SZUKAJĄ DOMÓW! : evl : Oddam : Psy : Adopcja zwierząt, kupię, sprzedam, oddam, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl

Posted

w gore bo bardzo pilne
pieski sa kochane i nie zasluguja na schron
boja sie innych psow ale jesli nie atakuja ich inne psy to lubia sie bawic
takze idealne do domu z innymi niewielkimi pieskami

moga byc naprawde w cieplej budce lepsze to niz stog siana

Posted

Niestety od siebie moge tylko nadzorować sterylkę, ale DT nie dam.
Można zastanowić się nad hotelem/szpitalem na dwa tygodnie po operacji, ale niestety w Lublinie jest z tym problem, bo w 1-jest kaszel, a 2 rząda, by operować u nich (za wiele wyższą kwotę).

Nikt z waszych znajomych, zaginiona sara nie ma nawet małej budki, kawałka ogrodzonego terenu?...cokolwiek...