pogromca Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 pipi jak zmaniłem juz cos moim miescie spadło znencanie sie nad zwierzetami jest nas 30 stworzylismy taka zwana elite do zwalczania przestepczosci zwierzetami uratowalismy 3000 psów i 40 kotów przed katowaniem moim planem jest zajac cała wielkopolske ale brak kasy skłania ze jedynie moge pracowac moim miescie Quote
Pipi Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 To wielka sprawa co robicie,podziwiam,gratuluję,dziękuję.Oby więcej takich ludzi. Piszcie co z tym mordercą? Życzę powodzenia. Quote
ewatonieja Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 pogromca napisał(a):pipi jak zmaniłem juz cos moim miescie spadło znencanie sie nad zwierzetami jest nas 30 stworzylismy taka zwana elite do zwalczania przestepczosci zwierzetami uratowalismy 3000 psów i 40 kotów przed katowaniem moim planem jest zajac cała wielkopolske ale brak kasy skłania ze jedynie moge pracowac moim miescie ile lat Wam to zajęło? Quote
pogromca Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 zajeło nam taki rezultat odsiagnac rok i tez uzywam psów do pracy narazie od prezydenta mam podzienkowania za działanie Quote
M@d Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Sorry Pogromca, ale jakoś Ci nie wierzę. Pomijając styl pisania :roll:, to w różnych tematach snujesz różne mało prawdopodobne i sprzeczne opowieści ... np. "masz wsumie racje ale nie do konca jak bym miał zapytac mego psa własciciela człowieka marginezu który sie znenacła podpalał mu ogon i nozem go straszył ja znam sie na tresurach psa bo z psami mam do czyniena nie oddzisiaj policja na chama mi wciskała kase za mojego psa bo był dobrze poukładany nie bał sie niczego tez był schroniska moge wam powiedziec do psa trzeba mowic a nie jak na tresurach ze psy sa meczone wiem jak wyglonda szkolenie psa policyjnego uwierzzcie mi jak byscie zobaczyli jaki jest to byscie nie dali swego psa wolali wychowac sam " "szkoda ze niemoge go wziasc taki słodki piesek bo mam syberiana hasky i by go zagryzł bo ma jakis uraz po schronisku " itd Policja nie zbiera psów z ulicy "bo są poukadane", tylko szkoli od szczeniaka, a już na pewno nie bierze Huskich które się rzucają na inne psy ... Ponadto treść Twoich postow (w co drugim kogoś chcesz zabijać, albo masakrować) nie wskazuje na osobę dorosłą a przynajmniej o dojrzałej psychice ... ("moim zdaniem jest wytoczyc nagrode za zgładzenie tego człowieka ") Rownież ta Twoja "elita do zwalczania przestepczosci zwierzetami" wygląda na dziecięca konfabulację ;) Quote
pogromca Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 widziałes tresure psa anty narkotywego ja widziałe czy ja pierdoło mowiłemo haskym nie jestes temacie a komentarz masz w....... mnie Quote
M@d Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 No dobrze, skoro "Elita" uratowała już 3000 psów, to pewnie dziala od dawna i ma jakąś zorganizowana strukturę... To ja chętnie pomogę. Podaj w jakim mieście, jakiś telefon kontaktowy gdzie można uzyskać informacje o jej działalności, numer konta na które można wpłacać wsparcie finansowe, nazwisko osoby ją reprezentującej. Macie może jakąś stronę www prezentująca te wieloletnie osiągnięcia? Quote
pogromca Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 nie działamy nielegalnie jeszcze bo jest pare przepisu prawnych co nie mozemy sie ujawniac strony nie mamy nie robimy tego dla popisu tylko dla zwierzat a co jesli chodzi o kase zdobyłem 10.000 moge juz działac po wioskach Quote
pogromca Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 działam nie legalnie i ukryciu niechce narazie ujawniac niczego bo my nie dajemy polcji np tego co to zrobił zeby oni karali my robimy samosady i to sa przepisy które maja przeciw wskazania do naszej pracy jak by to powiedziec to prywatna elita a dowodcjestem ja Quote
pogromca Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 3 lata juz działam uwiez mi robie to nie zysku tylko zeby zwalczac przestepstwo znencania sie nad zwierzetami Quote
M@d Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 A od dawna to "tajne stowarzyszenie" działa ? :razz: Quote
pogromca Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 M@d napisał(a):A od dawna to "tajne stowarzyszenie" działa ? :razz: 3 lata juz działa i ma duze osiagniencia Quote
M@d Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 No fakt, jak 3 lata, to duża skuteczność... wypada jakieś 5 uratowanych psów psów na 1 dzień roboczy ... To wy chyba rzeczywiście zabijacie tych złych wlaścicieli, bo inaczej byście takiego tempa nie osiągnęli ... I co do schroniska je oddajecie, jak odbierzecie je zwyrodnialcom? Nikt się nie dziwi jak 5 psów dziennie upychacie w schronisku? Macie jakąś komórke wywiadu, że namierzcie 5 katowanych zwierząt dziennie? Swoją drogą strasznie dużo zwyrodnialców macie w swoim mieście! Quote
pogromca Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 niestety psy odajemy w dobre rence nie schronisku teraz jest miejsze przestepstwa zdarza sie rzadziej dla tego juz nie długo bedziemy na wioskach działac bo tam rosnie przestepstwa na wsiach bo cytuje policja zaglonda tam raz na 2 tygodnie a z przestepcami nie zabijamy ich tylko karzemy na publiczny wizerunek na reszte pytan odpowiem jedynie na pw Quote
pogromca Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 mamy kontaktu roznimi instutacjami zgłoszen jest mniej a co do informacji mamy dobrego człowieka który takie zgłszenia dostaje a my odbieramy odniego jedziemy na miejsce tortuwanego zwierzecia nie jest łatwo ale wyposarzenie mamy dobre umiejtnosci tez słuzyłem pare lat legi Quote
M@d Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 WOW! 5 psom dziennie znajdujecie dobre domy! To świetny wynik, mamy tu kilkanaście psów, także takich odebranych zwyrodnialcom, którym od miesięcy nie możemy znaleźć domów, możesz podać namiar, to byśmy wam przywieźli, bo pewnie bez trudu dla nich też znajdziecie domy? Na przyszły tydzień możemy zorganizować transport. Na przyszły weekend pewnie dało by się zorganizować kilka samochodów, tylko podaj gdzie przyjechać. Quote
Pipi Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 M@d masz rację,a ja stara baba naiwna chyba jestem. pogromca, po kilku twoich postach zauważyłam, że raczej ściemnasz.Podaj namiary, to prędzej uwierzymy. Quote
al-ka Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 A ja zapraszam elitarna brygadę na swój teren (wołomińsko-marecki).Zapewniam zakwaterowanie,wikt, opierunek oraz transport,podam adresy i wszelkie namiary na różnej maści zwyrodnialców krzywdzących zwierzaki i oczekuję w zamian sprawnej akcji ukarania tychże.Wszystkie zwierzaki proszę bardzo o umieszczenie w dobrych domach.Mam nadzieję,ze przy 5 psiakach dziennie umieszczanych w dobrych domach nie zrobi wam różnicy wielkiej znalezienie 2 dodatkowych domów dla psiaków uratowanych przez fundację p.J.Orzechowskiego i przebywajacych aktualnie w szpitalu Ambuvetu- o co równeż bardzo serdecznie proszę Kundel Polski - Ambuvet - Szpital Fundacji Serce Serc Quote
pogromca Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 M@d napisał(a):WOW! 5 psom dziennie znajdujecie dobre domy! To świetny wynik, mamy tu kilkanaście psów, także takich odebranych zwyrodnialcom, którym od miesięcy nie możemy znaleźć domów, możesz podać namiar, to byśmy wam przywieźli, bo pewnie bez trudu dla nich też znajdziecie domy? Na przyszły tydzień możemy zorganizować transport. Na przyszły weekend pewnie dało by się zorganizować kilka samochodów, tylko podaj gdzie przyjechać. hm ja nie powiedziałem ze 1 dniu 5 psów znajduje domy tylko trwa to tydzien a czsami 3 tygodnie a psy eskortujemy do kumpla na farme tam zostaja az własciciel odpowiedni sie nie znajdzie Quote
pogromca Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='al-ka']A ja zapraszam elitarna brygadę na swój teren (wołomińsko-marecki).Zapewniam zakwaterowanie,wikt, opierunek oraz transport,podam adresy i wszelkie namiary na różnej maści zwyrodnialców krzywdzących zwierzaki i oczekuję w zamian sprawnej akcji ukarania tychże.Wszystkie zwierzaki proszę bardzo o umieszczenie w dobrych domach.Mam nadzieję,ze przy 5 psiakach dziennie umieszczanych w dobrych domach nie zrobi wam różnicy wielkiej znalezienie 2 dodatkowych domów dla psiaków uratowanych przez fundację p.J.Orzechowskiego i przebywajacych aktualnie w szpitalu Ambuvetu- o co równeż bardzo serdecznie proszę Kundel Polski - Ambuvet - Szpital Fundacji Serce Serc narazie musze odmowic mam juz 100 spraw znencania sie nad zwierzat narazie w niczym nie moge pomuc przepraszam bardzo a z tymi psami co sa sprubuje natychmiast pomoc ale nic nie obiecuje musze umiescic jakos 100 psów musze znalez domy jesli akcja sie powiedzie Quote
al-ka Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 W takim razie trzymam Cię za słowo i czekam nieustająco. Quote
pogromca Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 al-ka napisał(a):W takim razie trzymam Cię za słowo i czekam nieustająco. hm jak nie bede miał zlecen pomoge przyjemnoscia moge dostac twoje gg na pw bo musze sie spytac wiele rzeczy dotyczacej twojej sprawy Quote
M@d Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 A mnie wychodzi 5 dziennie... Zakładając, że macie jakieś dni wolne, święta, urlopy itd, to z 365 dni w roku zostaje ok. 200 dni "roboczych". Działacie 3 lata co daje ok. 600 dni "roboczych" Uratowaliście jak piszesz 3000 psów (kotów nie liczę). Prosta arytmetyka daje wynik 5 psów dziennie, które ratujecie i znajdujecie im domy ... Gdzieś coś źle policzyłem? EDIT Sorry, nie doczytałem :oops: [quote name='pogromca']zajeło nam taki rezultat odsiagnac rok i tez uzywam psów do pracy narazie od prezydenta mam podzienkowania za działanie To nie 3 lata a rok! To daje 15 psów dziennie! Przepraszam, ze napisałem tylko 5 dziennie ... Gratuluję podziękowań od Prezydenta, tylko musicie lepiej się konspirować, bo jak Prezydent wie o tej "tajnej organizacji", to i "służby" Was mogą namierzyć ... Ja bym uważał !!! Quote
jaanna019 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 No nie litości:evil_lol: nie znęcajcie się nade mną ja też tak chcę :evil_lol::diabloti: Quote
Canaveral-staff Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 nie bedę zakładał nowego wątku podczepię się do tego tym bardziej że jak w temacie:shake::shake::shake: Powiesili psa na drzewie, bo piszczał Quote
Recommended Posts