kaja555 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 no brawo Sara, ale tytuł już by sie przydało zmienić!;) Quote
magda222 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 A co u Marcysi? Wogóle to nie wiem co ona jeszcze robi w tym dziale?! Quote
vrabac Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Hej, Sara ma się dobrze, zaklimatyzowała się. Na początku trochę piszczała jak wychodziliśmy do pracy. Teraz nasze wyjścia nie wzbudzają już takich emocji, przekonała się, że zawsze wracamy:) W dalszym ciągu straszny z niej pieszczoch, jest żywa, ruchliwa, uwielbia się bawić i kocha śnieg. Myślę, że jej z nami dobrze, bo nam z nią bardzo:loveu: Podbiła nasze serca. Pozdrawiam Ps. nauczyłam ją kilku sztuczek, przekupna jest, za kawałek sera żółtego zrobi wszystko:evil_lol: Quote
magda222 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Super czytać takie wiadomości :loveu: A dałoby radę jakieś fotki tu wrzucić? Quote
kaja555 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 też bym chętnie zobaczyła Sarę z tym kawałkiem sera ;) Quote
vrabac Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 hej ;) Miałam problem z dodaniem zdjęć do albumu, musiałam wystawić na innej stronce, zdjęcia nie są najlepszej jakośći, bo są z komórki. Sara ma się dobrze, zobaczcie sami: Sara (lipiec 2009) | użytkownik vrabac - zdjęcia na FotoForum | Gazeta.pl Pozdrawiam :multi: Quote
magda222 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Mała szczęściara :loveu: Dziękujemy za fotki :loveu: A co ona jeszcze robi w tym dziale?! Quote
Recommended Posts