Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Marcysia to zaledwie roczna sunia. Średniego wzrostu i bardzo piękna a tak wiele już przeżyła... To bardzo słodka i niewinna istotka. Czym sobie zasłużyła na takie okrucieństwo?? Biedaczka myślała, że jest kochana, ale się myliła...została przywiązana do drzewa i pozostawiona na pastwę losu, sama, bez jedzenia i picia!!! Ale mimo wszystko kocha ludzi, a gdy widzi odwiedzających wręcz przeciska się przez kraty. Chce zwrócić na siebie uwagę, być kochaną i mieć kogo obdażać swym wielkim uczuciem.[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Sunia w Schronisku została zaszczepiona i zachipowana!!![/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Teraz czeka tylko na człowieka, który da jej miłość!!![/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Jeśli jesteś zainteresowany to zgłoś się do Schroniska i podaj jej nr. ewidencyjny: [SIZE=6]2762[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

• 4 weeks later...
  • 5 weeks later...
Posted

Kurcze, przepraszam, gubię się w wątkach. Zacznę sobie zapisywać, co mam zrobić w związku z danym psem chyba... :evil_lol:

Z tego co mi pani Grażyna powiedziała, to Marcysia jest nadal w schronisku. chyba mi się coś pokićkało... :placz:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dzięki waszej akcji mamy najwspanialszego pieska pod słońcem. Marcysia była nam po prostu przeznaczona:) Odnalazłam ją już w grudniu właśnie dzięki waszej aukcji na allegro!! To była miłość od pierwszego wejrzenia, musiałam tylko rodziców tą miłością zarazić;) No trwało to troszkę, prawie miesiąc ich przekonywałam, ale udało się!!!!! Marcysia jest naszym oczkiem w głowie, jest tak kochana, taka przylepa, a jaka mądra:) Dziękuję!!!!!
ps. jak tylko będę miała fotki to prześlę. Pozować to ona lubi ma całą sesję ale na komórce;)
ps 2. mam nadzieję, że nie będziecie nam mieli tego za złe, ale daliśmy jej na imie Sara (bardzo dobrze na nie reaguje, być może dlatego, że jest krótsze)
Pozdrawiam:)

Posted

Witamy na wątku!! :multi: Cieszymy się przeogromnie, że sunia trafiła do wspaniałego domku! To wielka radość, gdy właściciele odzywają się do nas, by dać znać, że u psiaka wszystko OK. Dziękujęmy serdecznie za podarowanie domku niegdyś schroniskowej bidzie!! :loveu:
A Sara to piękne imię, tak samo zwie się moja suńka. :evil_lol:
Głaski dla Sarci i czekamy na fotki. :lol:

Posted

Cała przyjemność po naszej stronie!!! Dodałam dwie fotki Sary-Marcysi, niestety nie są najlepszej jakości, ale zawsze coś:mdrmed: Niebawem dodam kolejne:)

Posted

vrabac napisał(a):
Cała przyjemność po naszej stronie!!! Dodałam dwie fotki Sary-Marcysi, niestety nie są najlepszej jakości, ale zawsze coś:mdrmed: Niebawem dodam kolejne:)

Widać, że tej ślicznocie nic więcej do szczęścia nie potrzeba!! Jest cudna!! :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

vrabac napisał(a):
Dzięki waszej akcji mamy najwspanialszego pieska pod słońcem. Marcysia była nam po prostu przeznaczona:) Odnalazłam ją już w grudniu właśnie dzięki waszej aukcji na allegro!! To była miłość od pierwszego wejrzenia, musiałam tylko rodziców tą miłością zarazić;) No trwało to troszkę, prawie miesiąc ich przekonywałam, ale udało się!!!!! Marcysia jest naszym oczkiem w głowie, jest tak kochana, taka przylepa, a jaka mądra:) Dziękuję!!!!!
ps. jak tylko będę miała fotki to prześlę. Pozować to ona lubi ma całą sesję ale na komórce;)
ps 2. mam nadzieję, że nie będziecie nam mieli tego za złe, ale daliśmy jej na imie Sara (bardzo dobrze na nie reaguje, być może dlatego, że jest krótsze)
Pozdrawiam:)

To my dziękujemy :loveu: