mloda1442 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Marcysia to zaledwie roczna sunia. Średniego wzrostu i bardzo piękna a tak wiele już przeżyła... To bardzo słodka i niewinna istotka. Czym sobie zasłużyła na takie okrucieństwo?? Biedaczka myślała, że jest kochana, ale się myliła...została przywiązana do drzewa i pozostawiona na pastwę losu, sama, bez jedzenia i picia!!! Ale mimo wszystko kocha ludzi, a gdy widzi odwiedzających wręcz przeciska się przez kraty. Chce zwrócić na siebie uwagę, być kochaną i mieć kogo obdażać swym wielkim uczuciem.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Sunia w Schronisku została zaszczepiona i zachipowana!!![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Teraz czeka tylko na człowieka, który da jej miłość!!![/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jeśli jesteś zainteresowany to zgłoś się do Schroniska i podaj jej nr. ewidencyjny: [SIZE=6]2762[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
majqa Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 W górę suniu. Dopisz w tytule lokalizację. Quote
Mada:) Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Biedna sunia, a ludzie to kretyni!! :angryy: Quote
magda222 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Mada:) napisał(a):Biedna sunia, a ludzie to kretyni!! :angryy: Mało powiedziane :( Jak tak można?! Quote
magda222 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Allegro suni: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=467972735 Kto pomoże w ogłaszaniu? Quote
danielka92 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Przywiązali mnie do drzewa i zostawili w lesie!!! / Psy > Pozostałe - Tychy Quote
Mada:) Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 A Marcyśka nie ma przypadkiem już domku, czy coś mi się pokićkało? :cool3: Quote
danielka92 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Mada:) napisał(a):A Marcyśka nie ma przypadkiem już domku, czy coś mi się pokićkało? :cool3: Nie wiem. Tu nie pisze, że ma.:cool3: Quote
danielka92 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Więc jak z tym domkiem Marcysi? Ma czy nie ma? :) Quote
Mada:) Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Muszę zadzwonić do schroniska i zapytać, bo już się pogubiliśmy... :evil_lol: Quote
danielka92 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Dowiedziałaś się czegoś, Madziu?:cool3: Quote
danielka92 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 no właśnie. Mada miała nam sprawdzić ;p Quote
magda222 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Gdyby Marcyśka miała dom to chyba byśmy o tym wiedziały. Ja w każdym razie odnawiam na bieżąco allegro. Quote
Mada:) Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Kurcze, przepraszam, gubię się w wątkach. Zacznę sobie zapisywać, co mam zrobić w związku z danym psem chyba... :evil_lol: Z tego co mi pani Grażyna powiedziała, to Marcysia jest nadal w schronisku. chyba mi się coś pokićkało... :placz: Quote
danielka92 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 nie ma sprawy :) jesteś przecież tylko człowiekiem. w takim razie trzeba szukać domku Quote
Mada:) Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 A ja wiem coś, czego Wy nie wiecie! :eviltong: ... Marcyśka grzeje dupkę w DOMKU!! :multi: :multi: :multi: Tym razem się nie pomyliłam!! :evil_lol: Quote
magda222 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Super :loveu: Marcysia wszystkiego najlepszego w nowym domu!!!:loveu: Quote
vrabac Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Dzięki waszej akcji mamy najwspanialszego pieska pod słońcem. Marcysia była nam po prostu przeznaczona:) Odnalazłam ją już w grudniu właśnie dzięki waszej aukcji na allegro!! To była miłość od pierwszego wejrzenia, musiałam tylko rodziców tą miłością zarazić;) No trwało to troszkę, prawie miesiąc ich przekonywałam, ale udało się!!!!! Marcysia jest naszym oczkiem w głowie, jest tak kochana, taka przylepa, a jaka mądra:) Dziękuję!!!!! ps. jak tylko będę miała fotki to prześlę. Pozować to ona lubi ma całą sesję ale na komórce;) ps 2. mam nadzieję, że nie będziecie nam mieli tego za złe, ale daliśmy jej na imie Sara (bardzo dobrze na nie reaguje, być może dlatego, że jest krótsze) Pozdrawiam:) Quote
Mada:) Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Witamy na wątku!! :multi: Cieszymy się przeogromnie, że sunia trafiła do wspaniałego domku! To wielka radość, gdy właściciele odzywają się do nas, by dać znać, że u psiaka wszystko OK. Dziękujęmy serdecznie za podarowanie domku niegdyś schroniskowej bidzie!! :loveu: A Sara to piękne imię, tak samo zwie się moja suńka. :evil_lol: Głaski dla Sarci i czekamy na fotki. :lol: Quote
vrabac Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Cała przyjemność po naszej stronie!!! Dodałam dwie fotki Sary-Marcysi, niestety nie są najlepszej jakości, ale zawsze coś:mdrmed: Niebawem dodam kolejne:) Quote
Mada:) Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 vrabac napisał(a):Cała przyjemność po naszej stronie!!! Dodałam dwie fotki Sary-Marcysi, niestety nie są najlepszej jakości, ale zawsze coś:mdrmed: Niebawem dodam kolejne:) Widać, że tej ślicznocie nic więcej do szczęścia nie potrzeba!! Jest cudna!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
magda222 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 vrabac napisał(a):Dzięki waszej akcji mamy najwspanialszego pieska pod słońcem. Marcysia była nam po prostu przeznaczona:) Odnalazłam ją już w grudniu właśnie dzięki waszej aukcji na allegro!! To była miłość od pierwszego wejrzenia, musiałam tylko rodziców tą miłością zarazić;) No trwało to troszkę, prawie miesiąc ich przekonywałam, ale udało się!!!!! Marcysia jest naszym oczkiem w głowie, jest tak kochana, taka przylepa, a jaka mądra:) Dziękuję!!!!! ps. jak tylko będę miała fotki to prześlę. Pozować to ona lubi ma całą sesję ale na komórce;) ps 2. mam nadzieję, że nie będziecie nam mieli tego za złe, ale daliśmy jej na imie Sara (bardzo dobrze na nie reaguje, być może dlatego, że jest krótsze) Pozdrawiam:) To my dziękujemy :loveu: Quote
Recommended Posts