Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja wysłałam zgłoszenie pocztą i mailem potwierdzenie zapłaty.
Jakieś dwa dni po tym pisałam do nich czy psy są przyjęte - odpisali, że jest wszystko kompletne i jesteśmy przyjęte :p

Posted

Witam
Dzięki za informacje odnośnie sedziego Pavelka. To jak tak dokładnie sprawdza dł.włosa i mierzy to nie jadę. jeszcze raz dzięki nie poniosę przynajmniej zbytecznych kosztów i nie stracę nerwów.:placz:

Pozdrawiam
Artur

Posted

ja mialam troche problemow ze zgloszeniem sie - najpierw wyslalam zgloszenie na tajemnik@msks.cz a nie otrzymywałam zadnej odpowiedzi mimo ze napisalam kilka emaili. potem napisalam na 2 linka, a tu okazalo sie ze był bledny adres podany na stronie [teraz juz go poprawili], ale gdy go w koncu wyslalam email to okazalo sie ze nic do nich nie dotarlo i musialam jeszcze raz wysylac zgloszenie, ale naszczescie udalo sie zglosic...

• 2 weeks later...
Posted

No i mamy potwierdzenie pocztą ;)

Jest tylko mały problem... Na potwierdzeniu figuruje data 10.01 - niedziela... Jesteśmy w Grupie I, a czy niedziela to nie 11.01 przypadkiem??

Posted

[quote name='Lulla Luck']Słuchajcie... a ja mam do Was takie pytanie..
czy niezgłoszona suczka będzie mogła wejść na teren wystawy czy nie?

Z tego co pamiętam, nie było wielkich problemów z takimi psami, zwłaszcza jak jesteś zza granicy (tzn. z PL). Zawsze potwierdzenie mogło nie dojść...

Posted

efra-husky napisał(a):
Asiu ty też jedziesz na tą wystawę :razz:
My już dzisiaj wieczorkiem wyjeżdżamy :p Nowy sezon wystawowy pora zacząć :cool3:

Ja jade skarbie w sobote:) Młodej nie zglosiłysmy niestety.

Posted

flashka-g napisał(a):
Może mi ktoś powiedziec kto był tam w zeszłym roku jak mniej wiecej ta hala wyglada w ktorej jest wystawa? Czy jest ciepło? Jak ringi wygladaja- z dywanami czy bez?

Jest kilka hal.

Hala A (o ile dobrze pamiętam - ta główna) to jeden wielki zaduch. Ringi nie wiem jak wyglądają, bo już przyszłam na finały. Ale przygotuj się na ciasnotę i poty na czole.

Te dalsze hale czyli np. G czy H, to zimne hale z dwoma-trzema ringami. My miałyśmy na ringu bernardynów dywan przez skos i wokół ringu, ale na ringu obok był tylko dywan przez skos.

Posted

wróciliśmy z wystawy w jednym kawałku i mamy katalog ;)

Olomouc przywitał nas dosyć mroźnie :shake: Mam poodmrażane dłonie ale co tam ;)
Pierwsza wystawa sezonu no i zaczęła się jak zaczęła ;) Liczymy, że to tylko dobry początek roku :evil_lol:
Moja suczka ocena doskonała, lokata 1. Niestety bez żadnych innych tytułów. Odbijemy sobie to następnym razem :razz:
Dzięki wystawie poznałam nową Dogomaniaczkę - LUBA wielkie dzięki za wspólną podróż i myśl tam ostro nad planami wystawowymi ;) :cool3:

Posted

efra-husky napisał(a):
wróciliśmy z wystawy w jednym kawałku i mamy katalog ;)

Olomouc przywitał nas dosyć mroźnie :shake: Mam poodmrażane dłonie ale co tam ;)
Pierwsza wystawa sezonu no i zaczęła się jak zaczęła ;) Liczymy, że to tylko dobry początek roku :evil_lol:
Moja suczka ocena doskonała, lokata 1. Niestety bez żadnych innych tytułów. Odbijemy sobie to następnym razem :razz:
Dzięki wystawie poznałam nową Dogomaniaczkę - LUBA wielkie dzięki za wspólną podróż i myśl tam ostro nad planami wystawowymi ;) :cool3:

Gratuluje rozpoczęcia sezony, ja startuję od Trencina:)
Czy mogłabym prosić o stawkę rudych?
Ciekawa jestem czy cos nowego sie pojawilo na ich ringach:)

Posted

Seterki dla Teci :p

sędzia: Josef Nemec

PSY
kl. szczeniąt
Adonis Everdene
Agrippa Everdene

kl. młodzieży
Amore Fido Red Echo

kl. otwarta
Duke z Kosumberka

kl. użytkowa
Dag z Krenovic

kl. championów
Navan American Express z Arislandu

SUKI

kl. młodzieży
Anny Sixteen Apoli Gwen
Mira z Bolesinske hurky

kl. otwarta
Eleanor z Kosumberka
Eliska z Kosumberka
Werona z Luhove sece

kl. użytkowa
Desiree z Kosumberka
Quara od Klapavce

kl. championów
Aischa Red Joker

My też jedziemy do Trencina :p W takim razie do zobaczenia.

Posted

efra-husky napisał(a):
Seterki dla Teci :p

sędzia: Josef Nemec

PSY
kl. szczeniąt
Adonis Everdene
Agrippa Everdene

kl. młodzieży
Amore Fido Red Echo

kl. otwarta
Duke z Kosumberka

kl. użytkowa
Dag z Krenovic

kl. championów
Navan American Express z Arislandu

SUKI

kl. młodzieży
Anny Sixteen Apoli Gwen
Mira z Bolesinske hurky

kl. otwarta
Eleanor z Kosumberka
Eliska z Kosumberka
Werona z Luhove sece

kl. użytkowa
Desiree z Kosumberka
Quara od Klapavce

kl. championów
Aischa Red Joker

My też jedziemy do Trencina :p W takim razie do zobaczenia.

Dzieki wielkie :)
I do zobaczenia w Trencinei my jestesmy w sobote oczywiscie przy ringu rudych:) Czyli tam gdzie najwiecej polaków:)