iza Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Wysłałam zgłoszenie mailem , ale nie mam odpowiedzi, czy Wy otrzymaliście jakies potwierdzenie zgłoszenia? Quote
TyJa Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Ja wysłałam zgłoszenie pocztą i mailem potwierdzenie zapłaty. Jakieś dwa dni po tym pisałam do nich czy psy są przyjęte - odpisali, że jest wszystko kompletne i jesteśmy przyjęte :p Quote
CAPRIO Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Witam Dzięki za informacje odnośnie sedziego Pavelka. To jak tak dokładnie sprawdza dł.włosa i mierzy to nie jadę. jeszcze raz dzięki nie poniosę przynajmniej zbytecznych kosztów i nie stracę nerwów.:placz: Pozdrawiam Artur Quote
ryjkomanka Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 ja mialam troche problemow ze zgloszeniem sie - najpierw wyslalam zgloszenie na tajemnik@msks.cz a nie otrzymywałam zadnej odpowiedzi mimo ze napisalam kilka emaili. potem napisalam na 2 linka, a tu okazalo sie ze był bledny adres podany na stronie [teraz juz go poprawili], ale gdy go w koncu wyslalam email to okazalo sie ze nic do nich nie dotarlo i musialam jeszcze raz wysylac zgloszenie, ale naszczescie udalo sie zglosic... Quote
Błyskotka Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 No i musiałam zrezygnować z wystawy. Może w przyszłym roku :roll:. Quote
Gia Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Mamy już potwierdzenie :) Mailowe oczywiście :) Quote
ryjkomanka Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 my tez potwierdzone. stawka powinna byc przed wystawa na stronce - takiej informacji mi udzielono emailem :) Quote
panienkabubu Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 ryjkomanka napisał(a):my tez potwierdzone. stawka powinna byc przed wystawa na stronce - takiej informacji mi udzielono emailem :) rok temu była ;) Quote
Izoldas Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Na stronie vystava_olomouc jest już rozpiska ringów i spis wystawców :multi: Quote
feeria Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Help, zna ktos czeski? Potrzebuje wyjasnic dlaczego moja sucz znalazla sie w innej rasie niz powinna. Quote
LUBA Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Witam Szukam transportu na piątek dla 1 osoby i kolankowego terrierka niekonfliktowego:lol: Jestem ze śląska :cool3: Quote
Gia Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 No i mamy potwierdzenie pocztą ;) Jest tylko mały problem... Na potwierdzeniu figuruje data 10.01 - niedziela... Jesteśmy w Grupie I, a czy niedziela to nie 11.01 przypadkiem?? Quote
MEGNUM Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Czy ktoś mógłby przywieźć z wystawy do Polski małego szczeniaczka, terrierka?? Pilne!! Poratujcie:) Quote
panienkabubu Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Lulla Luck']Słuchajcie... a ja mam do Was takie pytanie.. czy niezgłoszona suczka będzie mogła wejść na teren wystawy czy nie? Z tego co pamiętam, nie było wielkich problemów z takimi psami, zwłaszcza jak jesteś zza granicy (tzn. z PL). Zawsze potwierdzenie mogło nie dojść... Quote
Lulla Luck Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Słuchajcie... a ja mam do Was takie pytanie.. czy niezgłoszona suczka będzie mogła wejść na teren wystawy czy nie? Quote
flashka-g Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Może mi ktoś powiedziec kto był tam w zeszłym roku jak mniej wiecej ta hala wyglada w ktorej jest wystawa? Czy jest ciepło? Jak ringi wygladaja- z dywanami czy bez? Quote
efra-husky Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Asiu ty też jedziesz na tą wystawę :razz: My już dzisiaj wieczorkiem wyjeżdżamy :p Nowy sezon wystawowy pora zacząć :cool3: Quote
flashka-g Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 efra-husky napisał(a):Asiu ty też jedziesz na tą wystawę :razz: My już dzisiaj wieczorkiem wyjeżdżamy :p Nowy sezon wystawowy pora zacząć :cool3: Ja jade skarbie w sobote:) Młodej nie zglosiłysmy niestety. Quote
panienkabubu Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 flashka-g napisał(a):Może mi ktoś powiedziec kto był tam w zeszłym roku jak mniej wiecej ta hala wyglada w ktorej jest wystawa? Czy jest ciepło? Jak ringi wygladaja- z dywanami czy bez? Jest kilka hal. Hala A (o ile dobrze pamiętam - ta główna) to jeden wielki zaduch. Ringi nie wiem jak wyglądają, bo już przyszłam na finały. Ale przygotuj się na ciasnotę i poty na czole. Te dalsze hale czyli np. G czy H, to zimne hale z dwoma-trzema ringami. My miałyśmy na ringu bernardynów dywan przez skos i wokół ringu, ale na ringu obok był tylko dywan przez skos. Quote
feeria Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Prosze o pilny kontakt kogos, kto wrocil z dzisiejszego Olomunca- potrzebuje sprawdzic czy moja suka jest umieszczona we wlasciwej rasie. Quote
efra-husky Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 wróciliśmy z wystawy w jednym kawałku i mamy katalog ;) Olomouc przywitał nas dosyć mroźnie :shake: Mam poodmrażane dłonie ale co tam ;) Pierwsza wystawa sezonu no i zaczęła się jak zaczęła ;) Liczymy, że to tylko dobry początek roku :evil_lol: Moja suczka ocena doskonała, lokata 1. Niestety bez żadnych innych tytułów. Odbijemy sobie to następnym razem :razz: Dzięki wystawie poznałam nową Dogomaniaczkę - LUBA wielkie dzięki za wspólną podróż i myśl tam ostro nad planami wystawowymi ;) :cool3: Quote
Tecia Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 efra-husky napisał(a):wróciliśmy z wystawy w jednym kawałku i mamy katalog ;) Olomouc przywitał nas dosyć mroźnie :shake: Mam poodmrażane dłonie ale co tam ;) Pierwsza wystawa sezonu no i zaczęła się jak zaczęła ;) Liczymy, że to tylko dobry początek roku :evil_lol: Moja suczka ocena doskonała, lokata 1. Niestety bez żadnych innych tytułów. Odbijemy sobie to następnym razem :razz: Dzięki wystawie poznałam nową Dogomaniaczkę - LUBA wielkie dzięki za wspólną podróż i myśl tam ostro nad planami wystawowymi ;) :cool3: Gratuluje rozpoczęcia sezony, ja startuję od Trencina:) Czy mogłabym prosić o stawkę rudych? Ciekawa jestem czy cos nowego sie pojawilo na ich ringach:) Quote
efra-husky Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Seterki dla Teci :p sędzia: Josef Nemec PSY kl. szczeniąt Adonis Everdene Agrippa Everdene kl. młodzieży Amore Fido Red Echo kl. otwarta Duke z Kosumberka kl. użytkowa Dag z Krenovic kl. championów Navan American Express z Arislandu SUKI kl. młodzieży Anny Sixteen Apoli Gwen Mira z Bolesinske hurky kl. otwarta Eleanor z Kosumberka Eliska z Kosumberka Werona z Luhove sece kl. użytkowa Desiree z Kosumberka Quara od Klapavce kl. championów Aischa Red Joker My też jedziemy do Trencina :p W takim razie do zobaczenia. Quote
Różyczka Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Na stronie vystava_olomouc jest już stawka, a nawet wyniki ;) w zakładce Vysledky Quote
Tecia Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 efra-husky napisał(a):Seterki dla Teci :p sędzia: Josef Nemec PSY kl. szczeniąt Adonis Everdene Agrippa Everdene kl. młodzieży Amore Fido Red Echo kl. otwarta Duke z Kosumberka kl. użytkowa Dag z Krenovic kl. championów Navan American Express z Arislandu SUKI kl. młodzieży Anny Sixteen Apoli Gwen Mira z Bolesinske hurky kl. otwarta Eleanor z Kosumberka Eliska z Kosumberka Werona z Luhove sece kl. użytkowa Desiree z Kosumberka Quara od Klapavce kl. championów Aischa Red Joker My też jedziemy do Trencina :p W takim razie do zobaczenia. Dzieki wielkie :) I do zobaczenia w Trencinei my jestesmy w sobote oczywiscie przy ringu rudych:) Czyli tam gdzie najwiecej polaków:) Quote
Recommended Posts