Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie wiem jak w Czechach, ale na Słowacji można normalnie płacić na wystawie.
Może być podwyższona kwota dla tych co płacą na wystawie ale myślę, że taka możliwość będzie ;)

Zawsze można napisać do organizatorów :p

Posted

O ile dobrze pamiętam płaciłam w Ołomuńcu na wystawie koronami czeskimi, bo taką walutę chcieli.

Przypominam , że od 1 stycznia 2009 w sąsiedniej SŁOWACJI obowiązuje EURO

Posted

Elitesse napisał(a):
oo moj ukochany sedzia :shake::shake: a juz mialam jechac :placz::placz:
no trudno, trzeba innych zceskich wystaw szukac w lepszej obsadzie

tylko u nich z tymi obsadami coraz gorzej:roll: przydala by mi sie ta wystawa ale sędzia byle jaki i jeszcze w piątek do tego.

Posted

Jak będę mogła jechać to chyba się skuszę bo mam w miarę blisko.
No i o ile dostanę potwierdzenie championatu mojego psa :mad:.

A można wysłać im zgłoszenie meilem ? Bo jak zgłoszę to na ostatni moment a nie wiem czy za pomocą zwykłej poczty dojdzie.

• 2 weeks later...
Posted

Na stronie wystawy "prihlaska online" jest jeszcze nieaktywna. Niewiadomo czy ja teraz uruchomia, bo stona jest nowa,w zeszlym roku wysylalam zwykla poczta.

Mozna placic na wystawie, placilo sie tyle co przelewem, w koronach. Zreszta na stronie i tak nie ma info i numerze konta do przelewow zagranicznych.

Posted

Ja byłam w zeszłym roku i sędziował nas ten sam sędzia, który wpisany jest na ten rok :roll:
Ringi są olbrzymie, przynajmniej te, które były w naszej hali i w hali, gdzie później odbyły się finały.
Można płacić w koronach jako drugi termin.

Aha i ważna wiadomość dla Polaków.
Jeżeli Wasz pies wygrał kiedyś tytuł "Narodni Vitez" na jakiejkolwiek krajowej wystawie psów w Czechach, macie prawo (na podstawie tej karteczki) zgłosić go do klasy championów.

Posted

niestety mimo rejestracji nie ma możliwości przesłania formularza zgłoszeniowego gdy nie należy się do czeskiego związku :shake:

Zgłoszenia można przesyłać emailem, faxem bądź tradycyjną pocztą.
Email na który można przesyłać zgłoszenia to: tajemnik@msks.cz

Posted

no to po kiego grzyba daja mozliwosc rejestracji? na pewno mozna im na email zgloszenie wyslac?
Błyskotka - napisalam im o tym linku aktywujacym a on odpisali mi ze sie skontaktowali z webmasterem i to tyle...

Posted

ja wczoraj wysyłałam zgłoszenie po przez link i mi pani odpisała, że nie mogę zgłosić bo nie należę do czeskiego związku. Wysłałam więc zgłoszenie przez email i od razu mi potwierdziła, że zgłoszenie przyjęte ;)