JOLY Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Czy ktoś się wybiera.? Czy wogóle warto jechać na tę wystawę.? Może ktoś był ,proszę o inf.:oops: Quote
efra-husky Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Informacje o wystawie ;) vystava_olomouc Quote
JOLY Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Dzięki. A orientujesz się może, czy można płacić na wystawie? Pozdrawiam Quote
efra-husky Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 nie wiem jak w Czechach, ale na Słowacji można normalnie płacić na wystawie. Może być podwyższona kwota dla tych co płacą na wystawie ale myślę, że taka możliwość będzie ;) Zawsze można napisać do organizatorów :p Quote
musia Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 O ile dobrze pamiętam płaciłam w Ołomuńcu na wystawie koronami czeskimi, bo taką walutę chcieli. Przypominam , że od 1 stycznia 2009 w sąsiedniej SŁOWACJI obowiązuje EURO Quote
Musiałek Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 ja tak mysle moze..... I grupa niedziela zna tam ktos jakies noclegi ?? Quote
Elitesse Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 oo moj ukochany sedzia :shake::shake: a juz mialam jechac :placz::placz: no trudno, trzeba innych zceskich wystaw szukac w lepszej obsadzie Quote
flashka-g Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Elitesse napisał(a):oo moj ukochany sedzia :shake::shake: a juz mialam jechac :placz::placz: no trudno, trzeba innych zceskich wystaw szukac w lepszej obsadzie tylko u nich z tymi obsadami coraz gorzej:roll: przydala by mi sie ta wystawa ale sędzia byle jaki i jeszcze w piątek do tego. Quote
Błyskotka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Jak będę mogła jechać to chyba się skuszę bo mam w miarę blisko. No i o ile dostanę potwierdzenie championatu mojego psa :mad:. A można wysłać im zgłoszenie meilem ? Bo jak zgłoszę to na ostatni moment a nie wiem czy za pomocą zwykłej poczty dojdzie. Quote
ryjkomanka Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 a jak ze zgloszeniami? mozna mailem? i skad wziasc formularz? prosze o pomoc bo prawdopodobnie to bedzie 1 zagraniczna wystawa, a poza tym ja i czeski to nie w parze ... :) Quote
feeria Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Na stronie wystawy "prihlaska online" jest jeszcze nieaktywna. Niewiadomo czy ja teraz uruchomia, bo stona jest nowa,w zeszlym roku wysylalam zwykla poczta. Mozna placic na wystawie, placilo sie tyle co przelewem, w koronach. Zreszta na stronie i tak nie ma info i numerze konta do przelewow zagranicznych. Quote
feeria Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Zapomnialam dodac, ze w Olomuncu sa mikroskopijne ringi wiec jak ktos potrzebuje duzy to moze sie rozczarowac. Quote
ryjkomanka Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 dzieki :) tu jest formularz i konto. [url=http://www.msks.cz/page/2083.vystava-olomouc/]V Quote
feeria Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Ja myslalam o tej stronie vystava_olomouc, na niej nie ma nic. Quote
panienkabubu Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Ja byłam w zeszłym roku i sędziował nas ten sam sędzia, który wpisany jest na ten rok :roll: Ringi są olbrzymie, przynajmniej te, które były w naszej hali i w hali, gdzie później odbyły się finały. Można płacić w koronach jako drugi termin. Aha i ważna wiadomość dla Polaków. Jeżeli Wasz pies wygrał kiedyś tytuł "Narodni Vitez" na jakiejkolwiek krajowej wystawie psów w Czechach, macie prawo (na podstawie tej karteczki) zgłosić go do klasy championów. Quote
ryjkomanka Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 na stronie dzialaja zgloszenia internetowe co dla mnie jest zabawieniem, jakos wole internet niz poczte :) Quote
Błyskotka Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 A tam najpierw trzeba się zarejestrować aby móc wysłać ten formularz przez internet :roll: ? Quote
ryjkomanka Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 no wlasnie chyba tak, a z kolei zarejestrowałam się i zadnej odpowiedzi z jakims linkiem aktywujacym... Quote
Błyskotka Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 ryjkomanka napisał(a):no wlasnie chyba tak, a z kolei zarejestrowałam się i zadnej odpowiedzi z jakims linkiem aktywujacym... Dostałaś już jakąś odpowiedź od nich na meila ? Quote
efra-husky Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 niestety mimo rejestracji nie ma możliwości przesłania formularza zgłoszeniowego gdy nie należy się do czeskiego związku :shake: Zgłoszenia można przesyłać emailem, faxem bądź tradycyjną pocztą. Email na który można przesyłać zgłoszenia to: tajemnik@msks.cz Quote
ryjkomanka Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 no to po kiego grzyba daja mozliwosc rejestracji? na pewno mozna im na email zgloszenie wyslac? Błyskotka - napisalam im o tym linku aktywujacym a on odpisali mi ze sie skontaktowali z webmasterem i to tyle... Quote
efra-husky Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 ja wczoraj wysyłałam zgłoszenie po przez link i mi pani odpisała, że nie mogę zgłosić bo nie należę do czeskiego związku. Wysłałam więc zgłoszenie przez email i od razu mi potwierdziła, że zgłoszenie przyjęte ;) Quote
Błyskotka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 No to jak ostatecznie się zdecyduję to też wyślę meilem. Quote
ryjkomanka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 no to my tez sie emailem zglaszamy, przynajmniej zdazymy na pierwszy termin :) Quote
Recommended Posts