Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dla zainteresowanych wrzucam wyniki :)

American Staffordshire Terrier

PSY

Kl.Szcz.

1.Wo. BiS Puppy III CORTES od Iwana

Kl.ML.

1.Zw.Ml. DIVER z Zielonego Sacza

2.dsk.AGENT Florida

3.dsk.B.ASKARI Con Amore

Kl.Posr.

1. CWC BADDY BLACK od Iwana

2.dsk.UNIQUE BLACK DIAMOND z Samotni Christa

3.? BILLADEN OSAMA od Iwana

Kl.Otw.

1.CWC EPD GOLDEN BOY Lesoto

2.? TOR z Zielonego Sacza

3.? VIGOR Victory

Kl.Ch.

1.CWC,NPwR,BOB,BOG PACO z Zielonego Sacza

2.dsk.NORTHEN DANCER z Tarnogrodu

SUKI

Kl.Szcz.

CALISTA LADY od Iwana - nieobecna

Kl.Ml.

1.Zw.ML.AFERA Am For You

2.dsk.B.SABIA Con Amore

3.? BUENA VISTA Zanzibar

4.? LEYLA LULLABY Tanzania

Kl.Posr.

1.CWC,NSwR BRANDY LITTLE od Iwana

2.dsk.BENEVOLUS BRUMA Plowy Diabel

Kl.Otw.

1.CWC XANDIRRA RIDDADESTA STaff-Ka

2.dsk.BENEVOLUS VIRESSA Plowy Diabel

3.dsk.BLACK MYSTIC BEAUTY z Samotni Christa

MALA KROKWIA Buteo - nieobecna

Kl.Wet.

1.dsk.CH.ROSEMARY Sasquehanna

Bullterier

PSY

Kl.Ml.

1.Zw.ML.PORTO GRANDE Ara Scania

SUKI

Kl.Ml.

1.Zw.ML. WISTERIA ZUELA Trojsky Kun

Kl.Otw.

1.CWC,NSwR,BOB NUMBER FOUR Opalplast

Staffordshire Bull Terrier

PSY

Kl.ML.

1.Zw.ML,BOB,BOG-III CERBERUS Skordatura

2.dsk.CESAR Skordatura - syny Bambera :D :D

Kl.Posr.

1.CWC,NPwR TARAKIRRI KIRRIK Staff-Ka

SUKI

Kl.ML.

1.Zw.ML.YRRYDA TORAMODAZA Staff-Ka

Kl.Posr.

1.CWC KLIO Buldożer

BLACK LADY Skordatura - nieobecna

Kl.Otw.

1.CWC,NSwR TORRIDA KASKARINDA Staff-Ka

No to tyle :wink:

Pogoda byla CUDOWNA i kolejna nowotarska wystawe bede mile wspominać :)

Pozdrawiam :drinking:

Posted

Kl.Otw.

Kl.Posr.

SUKI

Kl.ML.

Kl.Otw.

Staffka... po pierwsze - GRATULACJE :D :D :D .

Po drugie, od zawsze chciałam się Ciebie o to zapytać...- kto wymyśla te imiona? :o :o :o

:D

Posted

Kl.Otw.

Kl.Posr.

SUKI

Kl.ML.

Kl.Otw.

Staffka... po pierwsze - GRATULACJE :D :D :D .

Po drugie, od zawsze chciałam się Ciebie o to zapytać...- kto wymyśla te imiona? :o :o :o

:D

:lol: :lol: :lol: :lol: oj nie Ty pierwsza Daguś pytasz :wink:

carragan jesteś blisko , tak dziecko mojej MAMY :wink: ......

Hmmm.... zadna tajemnica tak sobie siedze i nagle przychodzi wena i w przeciagu pól godzinki mam osiem imion dwuczlonowych dla Maluchów :D ,a najlepiej wchodzi mi coś do lba w miejscu gdzie .."król piechota chodzil..." , takie tam troszke zmyslone,troszke polaczone cos z czyms itp. :fadein:

A dlaczego takie,a dlatego,ze moje pierwsze imiona typu np.SZELMA powtórzyly sie setki razy w katalogu w róznych rasach ,a tak jak sie mi powtórzy np.YRRBLA GARDAMINDO,albo YZYKANDARRA RIJA,albo YLYMYTATYD SANDYGO itp. to na pewno bede wiedziala ,ze sciagniete ode mnie 8) 8) :agrue: :wink:

Moze sie niektórzy po glowie stukaja,ale mnie to absolutnie nie przeszkadza - prawda jest taka,ze jak mnie ktos zobaczy - to ma ochote sie po glowie postukać - takze - JAKI PAN TAKI KRAM :lol: :lol:

Pozdrawiam - serdeczyska :wink:

Mojej Malej AST-ki imie brzmi RAKURRARA AFUNDAQBA :D :lol: :lol:

Posted

staffka moje gratulacie ! usciskai psiaki !

wlasnie tez chcialem zapytac o imia ale miesce masz dobre na wymyslanie ich nie ma to jak tron najwygodnei sie mysli hahaha :wink: :lol:

pozdrawiam i jeszcze ras gratulacie !

Posted

Hmmm.... zadna tajemnica tak sobie siedze i nagle przychodzi wena i w przeciagu pól godzinki mam osiem imion dwuczlonowych dla Maluchów :D ,a najlepiej wchodzi mi coś do lba w miejscu gdzie .."król piechota chodzil..." , takie tam troszke zmyslone,troszke polaczone cos z czyms itp. :fadein:

A dlaczego takie,a dlatego,ze moje pierwsze imiona typu np.SZELMA powtórzyly sie setki razy w katalogu w róznych rasach ,a tak jak sie mi powtórzy np.YRRBLA GARDAMINDO,albo YZYKANDARRA RIJA,albo YLYMYTATYD SANDYGO itp. to na pewno bede wiedziala ,ze sciagniete ode mnie 8) 8) :agrue: :wink:

Moze sie niektórzy po glowie stukaja,ale mnie to absolutnie nie przeszkadza - prawda jest taka,ze jak mnie ktos zobaczy - to ma ochote sie po glowie postukać - takze - JAKI PAN TAKI KRAM :lol: :lol:

Pozdrawiam - serdeczyska :wink:

Mojej Malej AST-ki imie brzmi RAKURRARA AFUNDAQBA :D :lol: :lol:

hehe, moglabys nawiazac kontakt z pisarzami i fanami fantasy/science fiction i za drobna oplata :wink: wymyslac im imiona bohaterow do ksiazek i gier rpg

ogolnie imiona sa maxymalnie fajoskie :diabloti:

Posted
hehe, moglabys nawiazac kontakt z pisarzami i fanami fantasy/science fiction i za drobna oplata :wink: wymyslac im imiona bohaterow do ksiazek i gier rpg

nioooo... Sapkowskiemu by się przydała, jego ostatnia książka "Narrenturm", nawet brzmi podobnie...

(tylko że ni cholery nie pamiętam, czy to się tak pisze... Ktoś wie dokładnie????) :oops:

Posted

nioooo... Sapkowskiemu by się przydała, jego ostatnia książka "Narrenturm", nawet brzmi podobnie...

(tylko że ni cholery nie pamiętam, czy to się tak pisze... Ktoś wie dokładnie????) :oops:

dokladnie tak sie pisze :)

Posted
Imiona sa świetne, tylko jest problem z ich zapamiętaniem i wypowiadaniem (język można sobie połamać) :D

I poniekad tez o to chodzi :lol: :wink:

Ja znam wszystkie na pamiec z kazdego miotu jaki przyszedl u mnie na swiat :)

Cieszy mnie to ,ze mimo ich "ciezkosci w wypowiadaniu" - przypadly niektórym do gustu :D

Hmm.... mój maz uwielbia ksiazki Sapkowskiego(musze mu dać znac o nowej ksiażce) i chyba faktycznie POGADAĆ z autorami science fiction :wink:

- skoro nie da sie na psach z takimi imionami , to moze na samych imionach - zbije fortunę :wink: :lol:

Ps. Ja uwielbiam G.Mastertona i S.Kinga (tego pierwszego wolę),ale w ich ksiazkach aż takich "cudaków" nie ma 8)

Serdeczyska :D

A na dokladke jeszcze RCHIGARRI VINGADARAVANDY ,RRAKARDA DEMONI , RIO SARAGOSSA KIDDYZY , YGREK FARANDARUS, YPSYLON MARINDO,TORANIZANIUSZ RIDDY , ZALARD ZANIZIBAKO,ZACHAR ZORDRAK, ZADORA ZANDRA itp.