Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochane cioteczki,warunki złe,a i choroba nowej Pani,Beatki,też opóźniła do jutra.Ja samajtro wyjeżdżam 600 km isię boję,jadę z 3 psiunkami,aż strach,ale one chcą domków ,więc trzeba.
Trzymam kciuki mocno zaciśnięte.:lol:Troszkę plany się pokrzywowały,ale nieraz tak w życiu bywa.Pinio jednak przywykł i dajesobie świetnie radę,pomyślcie ,gdyby teraz na tym łańcuchu musiał siedzieć na mrozie:(

• Replies 479
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wioletat, dzięki że nas informujesz, bo my tu chyba trochę jajko znosimy. ;)Życie jest jakie jest, wiadomo. Grunt, że Pani chce Pinia.

Szerokiej i bezpiecznej drogi :bye: Jutro dzięki Tobie trzy psy znajdą dom. :lilangel:

Posted

Ja przed chwilą ze spaceru wróciłam. Wieje lodowaty okropny wiatr, chodniki skute lodem, sypie śniegiem i szlag chciał mnie trafić.
Wioletat - uważaj na siebie, bo warunki okropne :shake:

I bądźmy dobrej myśli - w końcu piesio wyląduje tam gdzie trzeba i całą zimę będzie grzał dupcię w ciepełku :loveu:

Posted

Kochane cioteczki okolo 18 syn moj zadzwonil,ja bylam daleko w Niemczech,ze jest on z Pania Beata w klinice.Byla i odebrala Piniusia.Pojechal wiec nasz skarb:multi::multi:tyle dni minelo,ale sie on i my doczekalismy.A jakie to poswiecenie Pani Beatki,krora wyporzyczyla samochod z wyporzyczalni(wlasny rano zaszwankowal) i przebyla 450 km po niego SAMA,zchorowana,jaka wielka musi byc milosc do tych slabszych.TO piekne uczucie.Fakturke za paliwo otrzymam od Pani Beatki to Wam przysle jak obiecalam,narazie to ja sama nic nie otrzymalam,a do soboty jestem w Niemczech.Po powrocie Wam to przesle.A zdjecia z domku i dalsze losy tez beda.Narazie dziekuje Wam wszystkim za wasze cudowne zaangazowanie i mile posty,pa,pa:bye::bye::bye:

Posted

Wspaniale strasznie sie cieszymy :multi::multi::multi::multi::multi: A dla poświęcenia Pani Beaty jestem pełna podziwu, naprawde Pinio jej musial zapaść w serce, bardzo dziękujemy:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Wszystkiego najlepszego w nowym domu Pinusiu :lol:

Posted

I powiedzcie, gdzie szukać takich ludzi jak Pani Beata, którzy przygarniaja psy z takiej potrzeby serca? Powinno ich być całe mnóstwo bo psów w potrzebie jest mnóstwo.

Piniu, mordko nasza, dobrego życia!!! Bądź kochanym i grzecznym pieskiem :lol:
Wioletat - wracaj szybko ;)

Posted

Tak, Pinio pojechał, byłam wczoraj w klinice około 20.00 Pinia już nie było.
Mam tylko ostatnie jego zdjęcie dwa dni wcześniej zrobione, jak ufnie siedzi i patrzy na pracowników kliniki.
Teraz czekamy na nowe fotki z nowego domku.:loveu:

Posted

dostałąm taką wiadomość:

"Na razie Pinio nie jest wprowadzony do pozostalych psów, niech sie
przyzwyczai
do
nowej sytuacji dopiero. Natomiast koty rozstawil po kątach i wlasciwie tak
skutecznie pochowaly się w domu, ze prawie ich nie ma.
Dolączam zdjęcie z dzisiejszego pierwszego poranka Pinia w nowym domu.
Nie omieszkal nad ranem wgramolić mi się pocichutku do lóżka... no i
spaliśmy
przytuleni. Tak więc chyba będzie dobrze,
pozdrawiam"

Posted

CZIA - dzięki za informację :lol:
Bardzo dobrze, że Pinio śpi w łóżku. Niech wypoczywa chłopina. Cieszę się, że rodzinka taka wyrozumiała z tymi kotami ;) Pinio rules.

I fajnie, że imię zostało to samo, bo bardzo do psiaka pasuje. :multi:

Posted

Och,kamien mi z serca spadl,jak zobaczylam Pinia w nowym domku i przeczytalam wiadomosc,a wiec dojechali szczesliwie.Pozdrawiam Was wszystkich.Ja wczoraj tez dojechalam szczesliwie,dalam szanse tym 3 biedakom,ale serce mi pekalo,ze ich chyba juz nigdy nie poglaskam:-(:-(:-(,to bylo mi b.smutno.Dzisiaj otrzymalam e-meile ,w krorych dowiaduje sie ,ze chodza krok w krok za nowymi wlascicielami,jedno z nich tez spi w lozku,a wiec moge byc szczesliwa i spokojna:klacz: