Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AgaCzips napisał(a):
pomyśleć ze z takiego małego szkraba wyrośnie taki troszeczke więszy :lol:

Chcesz zobaczyc zdjecia,gdy byl chory ? W sumie teraz mozna juz je ujawnic,bo widac jak mimo tego wyrosl...:roll:
AgaCzips napisał(a):

A tak apropos-ile żyją wilczarze :roll:

Niestety,raczej krotko,rzadko osiagaja wiek 10-ciu lat.... :-( JEdnak ja zamierzam z Malenstwem pobic rekord w tej materii...;)

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

carragan napisał(a):
Chcesz zobaczyc zdjecia,gdy byl chory ? W sumie teraz mozna juz je ujawnic,bo widac jak mimo tego wyrosl...:roll:

buu,a co mu było?

carragan napisał(a):

Niestety,raczej krotko,rzadko osiagaja wiek 10-ciu lat.... :-( JEdnak ja zamierzam z Malenstwem pobic rekord w tej materii...;)

Trzymamy kciuki ;)

Posted

AgaCzips napisał(a):
buu,a co mu było?

Ot,typowe choroby gigantow...Zaczynajac na mlodziezowym zapaleniu stawow,poprzez nieudolnosc pewnego weta na mlodzienczym zapaleniu kosci dlugich konczac.Ale odkad ukonczyl 12.5m-ca jest okazem zdrowia,tfu tfu coby nie zapeszyc.

AgaCzips napisał(a):

Trzymamy kciuki ;)

Nie dziekuje ;)

A tak wygladal po mlodzienczym zapaleniu stawow w wieku ok.2.5m-ca....:roll:

Nie ma co ukrywac,ze byl wybitnie brzydkim kaczatkiem...:diabloti: Ale charakter to od zawsze mial fajny,a w wieku ok.4m-cy zniknal mu wreszcie na stale ten smutek chorego dziecka z oczu...:cool1:

Posted

malawaszka napisał(a):
jejjj ależ sarenka z niego była długonoga

Coz za uprzejmosc przez Ciebie przemawia.Ja bym go nazwala dosadniej....:lol:

Aga,z tego co wiem Bilobil jest nieskuteczny :cool1:

BTW.A teraz wracam do mycia scian,bo pora zaczac ten parszywy remont :roll:

[size="1"]BTW2.Ja tez sie ciesze,ze jest juz w porzadku,ale nie ma co ukrywac ze wtedy przemysl farmaceutyczny na nas zarobil.Szczegolnie na lekach uspakajajacych...;)

Posted

No faktycznie, małe wilczarze do najurodziwszych szczeniaków nie nalezą :lol: :lol: :lol: Ale mają coś w sobie ;)

Carr, po pierwsze, rrrany, jak ja dawno Maleństwa nie odwiedzałam :crazyeye:
A po drugie, czy wilczarze mają coś wspólnego z dogmai niemieckimi? Bo jak patrzę na niektóre miny Maleństwa, to jakbym znajomego doga widziała, identyczny wyraz pyska, oczu... :loveu:

Posted

Kati,dzieki :)

asher napisał(a):
No faktycznie, małe wilczarze do najurodziwszych szczeniaków nie nalezą :lol: :lol: :lol: Ale mają coś w sobie ;)

Asher,nie ma co ukrywac,ze nie kazdy wilczarz tak wyglada w wieku szczeniecym.Malec z powodu choroby rozwijal i wciaz sie rozwija w innym tempie,a ponadto nie ma co ukrywac,ze byl po prostu niesamowicie szpetny (nie mowa tu o eksterierze rasowym,bo pod tym wzgledem hodowca sie podobal od poczatku) szpetota psa chorego :cool1: Do teraz pamietam,ze gdy przebywal ze mna w ogrodzie to ludzie przechodzacy obok mieli nieme pytanie w oczach "Czy on jest wziety z interwencji ?" :evil_lol:

asher napisał(a):

Carr, po pierwsze, rrrany, jak ja dawno Maleństwa nie odwiedzałam :crazyeye:

Udam,ze tego nie widze :cool1:
asher napisał(a):

A po drugie, czy wilczarze mają coś wspólnego z dogmai niemieckimi? Bo jak patrzę na niektóre miny Maleństwa, to jakbym znajomego doga widziała, identyczny wyraz pyska, oczu... :loveu:

Wilczarze sa z dogami spokrewnione,w skrocie wyjasniajac, w poczatkach rodowodu :cool1:

Posted

A tak w ogole to ja musze z przykroscia stwierdzic,ze w gruncie rzeczy nie potrafie robic zdjec :roll: Jak pewnie zauwazyliscie,nie ma praktycznie zdjec Malca stojacego bokiem...I nie ma w tym nic dziwnego,bo one mi kompletnie nie wychodza ! :shake: Przewaznie jest wowcza zaburzona perspektywa,ukazane wady ktorych nie ma (zbyt strome lub zbyt glebokie katy,o wiele,wiele za krotkie kosci podudzia itd.) itd.Choc z drugiej strony moze to byc tez wina Malca,bo gdy ktos robi zdjecia gdy sie chlopak np.wystawia na smierdziela to jest w porzadku. :cool1:
BTW.A tak w ogole to Malec obecnie jest na etapie zrzucania 3-4kg,bo pora sie pozbyc zimowego zapasiku.Problem w tym,ze on to zrzuci jak zwykle w 1-1.5tygodnia,a ja nie potrafie w 2m-ce (czyzby przemawiala przeze mnie zazdrosc ?! :-o :lol: ) :cool1:

Posted

Tutaj w ramach posmiania sie zdjecie pt."Ja sem nietoperek" :eviltong:

A tak w ogole (pisze sie "w ogole" czy "wogole" ? Jakos nigdy tego zapamietac nie potrafie :roll: ) to wyskubanie chlopaka stalo sie koniecznoscia,bo wyglada groteskowo z lwia grzywa i ewidetnie mniejszym owlosieniem w dalszych partiach ciala ;) Ale poki co niechce mi sie.Zrobie to na jakis tydzien przed Katowicami. :cool1:

Posted

carragan napisał(a):
Do teraz pamietam,ze gdy przebywal ze mna w ogrodzie to ludzie przechodzacy obok mieli nieme pytanie w oczach "Czy on jest wziety z interwencji ?" :evil_lol:
Podejrzewam, za na dodatek 9 na 10 osobom nawet nie zaswitała myśl, że to szczeniak :lol:

A pisze sie "w ogóle" - rodzielnie ;) Jak będziesz kiedyś miała wątpliwości, to pomyśl, że "ogół" jest przeciwieństwem "szczegółu", a "w szczególe" to już na pewno rozdzielnie, więc "w ogóle" identycznie :lol:

Posted

zadziorny napisał(a):
A wzięłaś aparat :???: :mad: :hmmmm: :niewiem:

Dla Ciebie wszystko :gent:

asher napisał(a):
Podejrzewam, za na dodatek 9 na 10 osobom nawet nie zaswitała myśl, że to szczeniak :lol:

8-)

asher napisał(a):

A pisze sie "w ogóle" - rodzielnie ;) Jak będziesz kiedyś miała wątpliwości, to pomyśl, że "ogół" jest przeciwieństwem "szczegółu", a "w szczególe" to już na pewno rozdzielnie, więc "w ogóle" identycznie :lol:

Jaaaaasne,zapamietam :gent:

Posted

carragan napisał(a):

BTW.A tak w ogole to Malec obecnie jest na etapie zrzucania 3-4kg,bo pora sie pozbyc zimowego zapasiku.Problem w tym,ze on to zrzuci jak zwykle w 1-1.5tygodnia,a ja nie potrafie w 2m-ce (czyzby przemawiala przeze mnie zazdrosc ?! :-o :lol: ) :cool1:

hahah znam ten ból - i co gorsza wiem czemu tak jest :placz: bo zdecydowanie łatwiej wydzielać psu mniejsze porcje niż sobie odmówić kanapeczki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a Dr. Jeckyll i Mr Hide rewelka hahahaha :lol: :lol: :lol: