Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: nooo na taki widok pobiłabym rekord świata w sprincie do domu :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

To nie wiesz,ze ucieczka tylko pobudza do gonitwy ? :cool3:

Posted

AgaCzips napisał(a):
carragan- świetne te fotki w biegu:multi:

Wreszcie ktos mnie docenil :mad:
AgaCzips napisał(a):
Masz więcej?:grins:

Mam jeszcze troche :cool1:

Posted

Agus skoro Ci sie zdjecia z ruchu podobaja,to specjalnie dla Ciebie cos z dzisiaj.Niestety,dzien jak widac jest raczej ponury i nie sprzyja foceniu :roll:

Posted

carragan napisał(a):
To nie wiesz,ze ucieczka tylko pobudza do gonitwy ? :cool3:

to nic :evil_lol: i tak byłabym szybsza :cool1: w dzień kobiet po impreZce wracając do domu uciekałam przed dwoma panami w długich płaszczach - a jak się potem okazało byli oni namalowani na budce z ubraniami :lol: :lol: :lol: no ale JA byłam szybsza od nich :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
a jak się potem okazało byli oni namalowani na budce z ubraniami :lol: :lol: :lol:

Bo podstawa to umiec pic z umiarem.....:cool1: :lol:

Posted

[size="1"]A tak w ogole to Malca znowu smycz koszarnie wytarla i juz nie wiem co robic... :lying: Jedyna alternatywa to taka,ze trzeba by zlikwidowac to co stwarza problem,czyli smycz.Ale jakim cudem ? W koncu Malec jest praktycznie wszedzie ze mna zabierany,chadza na dlugie spacery (wprawdzie 4/5 jest bez smyczy,ale sa jednak momenty gdy na niej isc musi) itd. Wiec ta alternatywa odpada.Macie moze jakies pomysly ? :placz:

Posted

AgaCzips napisał(a):
też ale tak jakby mu ten pyszczek wyszczuplał (?)

Zawsze tak wyglada,gdy jest mokry ;) W koncu to owlosiony chart ;)
BTW.Szczerze mowiac jednak zaintrygowalas mnie,poszukam innych zdjec :cool1:

Posted

AgaCzips napisał(a):
no nie, tutaj nie :lol:

Tzn.ze to tylko wrazenie optyczne z powodu "ulizania" :cool1:
Co w sumie nie jest dziwne,bo domena strusi jest chowanie glowy w piasek,zas Malenstwa chowanie glowy w snieg, co nie pozostaje bez wplywu na fryzure....;)

Posted

carragan napisał(a):

A tak w ogole to Malca znowu smycz koszarnie wytarla i juz nie wiem co robic... :lying: Jedyna alternatywa to taka,ze trzeba by zlikwidowac to co stwarza problem,czyli smycz.Ale jakim cudem ? W koncu Malec jest praktycznie wszedzie ze mna zabierany,chadza na dlugie spacery (wprawdzie 4/5 jest bez smyczy,ale sa jednak momenty gdy na niej isc musi) itd. Wiec ta alternatywa odpada.Macie moze jakies pomysly ? :placz:

qrde jedyną alternatywą jaką wymyśliłam jest taka krótka smycz - wiesz taki pejczyk żeby Maleństwo chadzało przy nodze jak jest na smyczy :niewiem: bo to jest takie krótkie, że nie ma jak wycierać sierści :roll:

Posted

Waszka,pejczyk odpada,bo zero swobody i dla mnie i dla niego....:roll: To bylaby udreka,szczegolnie ze obecnie ma 8m flexi,ktora mu wlasnie po boczkach zasuwa i tnie jak zyletka...:roll: Dobrze,ze przynajmniej sciemnial,bo to sie tak w oczy nie rzuca...:roll: Zastanawiam sie jednak czy flexi sznurowa,zamiast tasmowej mniej by nie ciela...Trzeba bedzie sie w Spodku rozejrzec i kupic jesli spotkam :roll:

Tak sobie zreszta mysle,ze chyba tego sie nie da pogodzic...Albo komfort poza domem,albo zarosniete boczki....:roll:

Dalszy ciag "strusia"

Posted

A zresza,pal to licho.Zycie jest zbyt krotkie,aby sie przejmowac wytartymi boczkami,prawda ? ;)

Lepiej szalec na polach....

...wyludzac smakolyki.....

....i nadzorowac swe wlosci.....