tunio Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Jesli moga z ruchu byc takowe to mam ich wiecej ;) Quote
Draczyn Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 A to moje chłopaki dla właścicielki maleństwa na dzień kobiet - wszystkiego co najlepsze "Draczyn" napisał(a): Quote
tunio Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Draczyn napisał(a):A to moje chłopaki dla właścicielki maleństwa na dzień kobiet - wszystkiego co najlepsze O rany,dziekuje serdecznie :oops: Quote
Alicja Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 oj Maleństwo tylko bez jakiś takich rewelacji proszę :shake:/Ozzy rano też pawiował ale patykami które wczoraj podjadł na spacerku :angryy:/ Quote
zadziorny Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 carragan napisał(a): A tak w ogole to z Maluchem dzisiaj nie najlepiej :roll: Ok.poludnia dostal torsji,a teraz niespokojnie spi.Nawet wyjscia na spacer odmowil :shake: Oj Maleństwo nie strasz pańci i na spacerek "Biegiem - marsz" :roll: :cool1: :lol: Quote
tunio Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 PIKA napisał(a): Alez mi zyczenia przystojny kawaler sklada :cool1: Pytanie czy mnie za to Ziutkowa nie podziubie ? :diabloti: Quote
tunio Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Alu,czyli kolejny punkt wspolny naszych chlopakow.Tyle,ze Malec nie nazarl sie patykow :roll: zadziorny napisał(a):Oj Maleństwo nie strasz pańci i na spacerek "Biegiem - marsz" :roll: :cool1: :lol: O tak,wredny maupolud sprawie,ze wkrotce bede miala gustowe siwe wlosy na glowie.....:cool1: Szczegolnie,ze ja nadopiekuncza jestem :oops: "Pan i wladca obserwujacy swe wlosci" ;) Quote
tunio Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Swoja droga,jak tylko bede miala troche czasu i cierpliwosci (niestety,przewaznie jak mam jedno to cierpie na brak drugiego) to powrzucam chociaz troche tych nieszczesnych zaleglych fotografii,bo jest ich coraz wiecej :oops: Quote
Honey Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 carragan napisał(a):Swoja droga,jak tylko bede miala troche czasu i cierpliwosci (niestety,przewaznie jak mam jedno to cierpie na brak drugiego) to powrzucam chociaz troche tych nieszczesnych zaleglych fotografii,bo jest ich coraz wiecej :oops: Powrzucaj koniecznie! Czekam na nie bardzo niecierpliwie :D Quote
tunio Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Honey napisał(a):Powrzucaj koniecznie! Czekam na nie bardzo niecierpliwie :D Obiecuje,ze powrzucam predzej czy pozniej,totez prosze o jeszcze troche cierpliwosci :Rose: W wolnej chwili musze tylko wrodzone lenistwo przewalczyc :splat: Maluch dzisiaj juz nie wymiotowal,ale na dlugi spacer pojsc nie chcial.Tak wiec grunt,ze juz jest zdrowy tylko lekko nie w sosie ;) Quote
Alicja Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 :loveu::loveu::loveu: Maleństwo nie daj się choróbskom;) Quote
tunio Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Maluch jutro bedzie zdrow jak rydz :cool1: A jak tam ten Twoj aparat ? :cool1: Radosc z biegu :cool1: Mam wiecej,tyle ze mniej wyraznych.Dac ? :cool1: Quote
PIKA Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 carragan napisał(a):Alez mi zyczenia przystojny kawaler sklada :cool1: Pytanie czy mnie za to Ziutkowa nie podziubie ? :diabloti: Bez obaw :diabloti: Ja jej nie powiem :diabloti: tylko lekko nie w sosie ;-) pewnie by wolal ten sos zjeść a nie w nim siedziec :diabloti: Quote
malawaszka Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 carragan napisał(a): :multi: super fotka - taka mroczno-tajemnicza :loveu: ależ nam Maleństwo mężnieje na potęgę :loveu: :loveu: :loveu: Quote
tunio Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 PIKA napisał(a):Bez obaw :diabloti: Ja jej nie powiem :diabloti: Ja raczej tez nie :nerwy: PIKA napisał(a): pewnie by wolal ten sos zjeść a nie w nim siedziec :diabloti: Chciec a moc to dwie rozne rzeczy...:diabloti: malawaszka napisał(a)::multi: super fotka - taka mroczno-tajemnicza :loveu: A jaka by byla,gdyby byla robiona ciut lepszym aparatem....Ahh,rozmarzylam sie...:cool1: ;) malawaszka napisał(a): ależ nam Maleństwo mężnieje na potęgę :loveu: :loveu: :loveu: O tak,Malec zamienia sie coraz bardziej w faceta.O fakcie,ze teraz juz mu zarostu nie tepie,przez co tez jest "misiowaty",nie wspomne ;) BTW.A co ciekawe,choc teoretycznie im bardziej dojrzaly i wiekszy tym bardziej powinnien straszyc ludzi,jest zupelnie na odwrot. Jest coraz bardziej lubiany....Pewnie ma na to znaczny wplyw jego niebagatelna osobowosc i charakter (nie ma to jak moja wrodzona skromnosc)...:eviltong: Quote
zadziorny Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 carragan napisał(a): Super fotka :multi:. Pies składający się z samej głowy, a do tego to niesamowite niebieskie (niebiańskie?) tło :crazyeye: :cool3: :loveu: Quote
tunio Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 asiunia napisał(a): Pies Baskervillow:crazyeye: Tam to byl incognito.....Gdy jest w pracy to wyglada raczej tak,a nie tak jak powyzej...:evil_lol: A tutaj dwa ujecia pokazujace,ze po chwilowej niedyspozycji jest juz na powrot w formie :gent: http://img107.imageshack.us/my.php?image=obraz0186vp.jpg zadziorny napisał(a):Super fotka :multi:. :sweetCyb: zadziorny napisał(a):Pies składający się z samej głowy, a do tego to niesamowite niebieskie (niebiańskie?) tło :crazyeye: :cool3: :loveu: Tlo na pewno nie jest niebianskie,bo do nieba to by mnie nie wpuscili....A jak wiadomo to ja dzierze aparat....:candle: Quote
PIKA Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 A jak dzisiaj Maleństwo siem czuje ? W sosie jest, czy po sosie? :evil_lol: Quote
tunio Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 PIKA napisał(a):A jak dzisiaj Maleństwo siem czuje ? Jak widac po zdjeciach juz jest normalnie :evil_lol: PIKA napisał(a): W sosie jest, czy po sosie? :evil_lol: W sosie :evil_lol: Quote
Recommended Posts