Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asiunia']Hej!!

Carr bedziecie w Katowicach?Obym tylko Malenstwo poznala bo taki sie kawaler zrobil ze szok:evil_lol:

Teoretycznie byc powinnam,ale wiadomo jak to ze mna jest w praktyce....:roll: :lol: A co do rozpoznania.....Wystarczy,ze bedziesz sie kierowac tam,gdzie jest jakies zbiegowisko :evil_lol: ;)

[quote name='Alicjarydzewska']
ale milutko i cieplutko tak popatrzeć na jesienne Maleństwo :p
[SIZE="1"]Mnie tez sie podobaja te jesienne zdjecia z powodu cieplej kolorystyki :loveu:

[quote name='Pagaj']Ja tylko oglądam i oglądam :lol:
To sie chwali,moja panno :evil_lol:

[quote name='Pagaj']
Wypada pochwalić oprócz tego..:cool1:
Dziekuje :oops:

[quote name='Pagaj']
Drapanko dla maleństwa i serdeczny buziak od Pagaja :loveu:
Aj,aj sir ! :cool1:
BTW.Jestes pewna,ze Pagaj przesyla serdeczny buziak,a nie cykute w podziekowaniu za skuteczne rozdzielanie z Metka ? :mad:

Posted

carragan napisał(a):
Aj,aj sir ! :cool1:
BTW.Jestes pewna,ze Pagaj przesyla serdeczny buziak,a nie cykute w podziekowaniu za skuteczne rozdzielanie z Metka ? :mad:

To pokojowo nastawiony ppies do wszystkich i wszystkiego, jak mówię, że buziak to buziak:cool1:

(bo kto by tam podskoczył maleństwu...:evil_lol: )

Posted

Pagaj napisał(a):
To pokojowo nastawiony ppies do wszystkich i wszystkiego, jak mówię, że buziak to buziak:cool1:

To sie ciesze :cool1:

Pagaj napisał(a):

(bo kto by tam podskoczył maleństwu...:evil_lol: )

E tam,wbrew pozorom czesto sie tacy zdarzaja...Szczegolnie,gdy sa w grupie,bo jak wiadomo "w kupie razniej"....:mad:

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: całą ulicę zajęło maleństwo :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: czy Pani od Labki jest niska baaardzo?? czy to maleństwo tak wyrosło???? :crazyeye:
Hej!!

Ja bym na to drugie stawiala:evil_lol:

Posted

[quote name='carragan']Pagaj,specjalnie dla Ciebie :cool1:

DZIĘKUJĘ CAR!!!:loveu: :loveu: :loveu:
To ostatnie zdjęcie jest przefajoskie:lol: :lol: :lol:
Dwa.... ZADY...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:iloveyou:
Mniodzio! :cunao:
:lol: :lol: :lol:

A blabladorek dobrze widzę, w kolczatce?? :shake:

Posted

[quote name='Honey']Pierwsza fotka - poprostu przepiękna!
Nieskromnie powiem,ze tez mi sie podoba.Szczegolnie,ze byla robiona "na chybcika" i wprawdzie wolalabym ja pod nieco innym katem (tak,aby nie byla robiona "z gory" ),ale w sumie nie ma co narzekac,bo zla nie jest :cool1:
[quote name='Honey']
A na pozostałych dokładnie widać, jakie to "maleństwo" :evil_lol: Super!
:sg168:

[quote name='malawaszka'] całą ulicę zajęło maleństwo czy Pani od Labki jest niska baaardzo?? czy to maleństwo tak wyrosło????
Mysle,ze w sumie chyba i jedno i drugie.Nie zmienia to jednak faktu,ze od czasu zlotu Malenstwo ewidentnie wyroslo i juz nie moge go nazwac lysym wyploszem ;)

[quote name='kinga.l']Słodkie "maleństwo"
:laugh2_2:

[quote name='mia_mia']jak ten konik sie ladnie bawi z tym labradorem:evil_lol:
Bo on w gruncie rzeczy calkiem sympatyczny jest :wink:

[quote name='zadziorny']Bo ten qń bardzo towarzyski jest
:gent1:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: bardzo fotogeniczne ma plecki ten labuś , Maleństwo ślicznie pozuje

Sama wiesz,ze praktyka czyni cuda,a on chcac niechcac ma jej jednak mnostwo :sg168:

[quote name='Pagaj']DZIĘKUJĘ CAR!!!
:cool1:

[quote name='Pagaj']
To ostatnie zdjęcie jest przefajoskie
Dwa.... ZADY...
:evil_lol:
[quote name='Pagaj']

:iloveyou:
Mniodzio! :cunao:
:lol: :lol: :lol:
:cunao:
[quote name='Pagaj']
A blabladorek dobrze widzę, w kolczatce?? :shake:
A blabladorek w kolczatce,ale w porownaniu do wielu innych wlascicili wlascicielka wie jak jej uzywac (a wlasciwie nie uzywac,bo panna zachowywala sie b.grzecznie) :roll:

Asher,teraz cos dla Ciebie :evil_lol:
Malenstwo i nieco ponad 3-letni "owczarek" (w cudzyslowiu bo bez rodowodu).Chlopaki sie poznaly kilka dni temu i bez problemu dogadaly.Juz dawno nie spotkalam tak fajnego,stabilnego psychicznie i dobrze wychowanego ONa.

BTW.Z powodu limitu emotow musialam ich nieco z Waszych cytatow powycinac.Pardon :oops:
BTW2.Chetnie bym i powrzucala zdjecia Malenstwa z np.welshem czy ASTem,ale sie nie da,bo albo nie ma ich w okolicy,albo sa,deliktanie mowiac,niezbyt towarzyskie :roll:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:ciekawe jaka byłaby reakcja Ozzulka na Maleństwo
Nie mam pojecia,ale wystawe we Wroclawiu (2004) Malenstwo spedzilo na jednym kocyku ze znajomym wilczarzem (wowczas 2letnim Asem nalezacym do naszego hodowcy)oraz z bodajze 2.5letnim samcem ASTa i nie bylo zadnej scysji miedzy chlopakami. :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
:loveu: :loveu: :loveu: ale cudnie romantycznie rozwiany ahhhhh :loveu: :loveu: :loveu:

"Rozwiany i romantyczny" ;) Nic dziwnego,ze sie od kobiet odpedzic nie umie,wszak "ten typ tak ma" :cool3: ;)

Posted

[quote name='zadziorny']Przesyłamy wszystkim dogomaniakom walentynkowe pozdrowienia

zadziorny wraz z Gają i Trudzią

[quote name='madzia18sosnowiec']

z najlepszymi życzonkami walentynkowymi od gajeczki i madzi :buzi:

A szo to takiego te walentynki.... ? :knuje: ;)

[quote name='Tebusa']śliczne maleństwo :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Dziekujemy :cool1:

[SIZE="1"]Teraz niestety zdjec bedzie coraz mniej bo :
1).Nie mam weny tworczej
2).Niechce mi sie zlinkowac zaleglych,a jesli bede robic nowe,nie linkujac starszych to mnie to wkrotce zasypie i sie wiecej nie pozbieram :shake:
3).Niechce mi sie nosic aparatu,bo to niewygodne.
Czyzbym wiec jakis kryzysik miala ? ;)

Posted

[quote name='carragan']A szo to takiego te walentynki.... ? :knuje: ;)

Dziekujemy :cool1:

Teraz niestety zdjec bedzie coraz mniej bo :
1).Nie mam weny tworczej
2).Niechce mi sie zlinkowac zaleglych,a jesli bede robic nowe,nie linkujac starszych to mnie to wkrotce zasypie i sie wiecej nie pozbieram :shake:
3).Niechce mi sie nosic aparatu,bo to niewygodne.
Czyzbym wiec jakis kryzysik miala ? ;)
:shake:no nie kryzysik w tym wieku :p

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:shake:no nie kryzysik w tym wieku :p

Lepszy kryzysik niz demencja starcza,ktora mi jako wiecznej 16-nastce nigdy nie grozi :cool1: