mrowka Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 :multi: :multi: :multi: Takie wspomnienia moga byc czesciej :loveu: :loveu: Fotki wszystkie cudowne, Cerrigen -puchaty konik sliczny jak zawsze :multi: Od razu mi sie cieplutko zrobilo, ja chce juz wiosne, latoo :placz: Quote
tunio Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 Przepraszam jesli jakies zdjecia sie powtarzaja,ale coz robic...W koncu nikt nie jest nieomylny ;) Quote
tunio Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 [quote name='mrowka']:multi: :multi: :multi: Takie wspomnienia moga byc czesciej :loveu: :loveu: Fotki wszystkie cudowne, Cerrigen -puchaty konik sliczny jak zawsze :multi: Ee,od tego czasu zrobil sie znacznie bardziej puchaty.Na szczescie :lol: [quote name='mrowka'] Od razu mi sie cieplutko zrobilo, ja chce juz wiosne, latoo :placz: A ja nie :shake: Te upaly po 30st w cieniu mnie dobijaja :shake: Quote
tunio Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 Koniec fotografii z lata i ze zlotu.Dobranoc,wracam do lozka. Swoja droga patrzac na te zdjecia i porownujac do terazniejszego wygladu to musze stwierdzic,ze zmienia mi sie chlopak w oczach ;) Quote
ewelinabuck Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 o jak dawno mnie tu nie bylo a tyle fotek malenstwa :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 wowwww zimowe Maleństwo takie wydoroślałe jest :multi: :loveu: Quote
Pysia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Śliczne maleństwo :) I jakoś cieplej jak sie patrzy na zdjęcia na których w tle jest zielono :) Chyba mi zima juzdopiekła choć ja lubie;) Quote
zadziorny Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='carragan'] "- O, takie duże Maleństwo urośnie" :crazyeye: :evil_lol: :cool3: ;) Quote
tunio Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 Dobrze,ze sie nigdy nie zaklinalam ze moj pies nie sypia na kanapie :shake: Quote
zadziorny Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Dziwne pytanie :roll:. Jasne że tak :evil_lol: :cool3: :cool1: ;) Quote
mrowka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='zadziorny']Dziwne pytanie :roll:. Jasne że tak :evil_lol: :cool3: :cool1: ;) Rozumiem, że Maleństwo ma swoje łoże? :hmmmm: :lol: :loveu: :loveu: :loveu: Cudownee :loveu: :loveu: :loveu: Quote
tunio Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 [quote name='Bogarka']W nocy tez spi na łózku? [quote name='zadziorny']Dziwne pytanie :roll:. Jasne że tak :evil_lol: :cool3: :cool1: ;) Panie Boze bron ! :lol: Trzeba zaczac od tego,ze nigdy zaden pies nie spal w lozku,a to tylko kanapa... :lol: Sypialnia jest na pietrze,na ktore w ogole Malenstwo nie ma wstepu,li i jedynie ;) [quote name='Marcino1978']słodka kruszynka :lol: W pelni popieram :cool1: I to ze slodki i to, ze kruszynka :cool1: Zdjecie ze spotkania z Milkat i jej biszkoptowa panna. Quote
tunio Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];) a gdzie konik ma saneczki :razz: Pozyczylismy św.Mikolajowi w zeszlym roku i nie oddal... ;) Quote
Agga Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Maleństwo bardzo łądnie wygląda na łóżeczku:lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts