Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
:crazyeye: o qrcze z taaakiej zdobyczy została już tylko tasiemka i kawałek kosteczki :crazyeye:
Waszka, ale ty nietaktowna jesteś :shake: Weź tak nie pisz o zdobyczy, bo jeszcze się obrazi :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
OWA ZDOBYCZ JUŻ NIE MOŻE SIĘ OBRAŻAĆ - WOGÓLE JUŻ NIC NIE MOŻE ODCZUWAĆ :cool1:
W życie pozagrobowe nie wierzysz??? :crazyeye: Ty myślisz, że duchwi to się nie może zrobić przykro? Oj waszko, gdzie twoja wrażliwość??? :shake:

Posted

[quote name='zadziorny']A Maleństwo jak zwykle - uśmiechnięte :lol:

A jakzeby inaczej :evil_lol: Widziales kiedys,aby on sie nie usmiechal ? :evil_lol:

Posted

[quote name='carragan']A jesli nie mozna dopasc szczura,to glod trzeba oszukac jedzac drewno...

Widze, ze nie tylko Krasna lubi sie bawic jak najwiekszymi patykami :)
Malenstwo ładne jak zwykle. Bedzie mozna zobaczyc w Katowicach?

Posted

[quote name='Bogarka']
Bedzie mozna zobaczyc w Katowicach? Zalezy czy uda mi sie wprowadzic niezgloszonego :roll: Ma moze ktos doswiadczenie w tej materii i moze sluzyc pomoca ? Bo ja nie mam go za grosz,zawsze przestrzegalam prawa :shake: A z kolei zostawiac Malenstwa w domu niechce.:shake:
Jak stawiacie,co to za zwierz ? :evil_lol:

A tu calosc zdjecia,nie tylko glowa ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']no jak to co, Maleństwu pysio :roll: Mowisz ? :roll: To straszne.Co wedle Ciebie mam z tym fantem zrobic ? Chyba nie sadzisz,ze wyciagne go z tego powodu z komorki i pozwole odtajac w domu ? O co to,to nie :mad:

A wlasnie.Mam problem z PW,a dokladniej rzecz biorac moj komputer nie pozwala mi wchodzic do skrzynki,wiec wszelkie sprawy jawnie lub w razie czego podam grzecznosciowy GG. :shake:

A tak swoja droga to nie pamietam tez czy mowilam,ze uleglam presji i sprawilam sobie "smycz" ? :shake:

Posted

co do Katowickiej wystawy to psa niezgłoszonego bardzo ciężko wprowadzić. Sama kiedyś wprowadzałam Yorka, na papierach zgłoszonego psa no i miałam trochę problemów ... nie wiem no raczej bym nie ryzykowała, bo rozumiem, ze wystawiać niet ??

no a Maleństwo jak zawsze cudowne :lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']co do Katowickiej wystawy to psa niezgłoszonego bardzo ciężko wprowadzić. Sama kiedyś wprowadzałam Yorka, na papierach zgłoszonego psa no i miałam trochę problemów ... nie wiem no raczej bym nie ryzykowała, bo rozumiem, ze wystawiać niet ??
Dokladnie tak,dlatego nie dowiem sie czy ktos wchodzil bez problemow zglosze Malego i nie wystawie.Howgh.

[quote name='Daga_i_Oskar']
no a Maleństwo jak zawsze cudowne :lol: Jak wiadomo to po mnie ;)

Posted

[quote name='Bogarka']Tu Malenstwo swietnie wyszło :)

:diabloti:

Aha,a co do Katowic to wyslalam jednak zgloszenie,aby moc bez przeszkod wejsc.Musze jeszcze tylko zadzwonic i sie spytac czy przyjeli.

BTW.Z racji faktu,ze jestem chora,a w lozku juz nie umiem wylezec (jednak i tak zaraz tam wroce,bo do piatku musze sie wykurowac) to nadrabiam troche zdjeciowych zaleglosci.

Wspomnienia z lata :megagrin:

Posted

[quote name='zadziorny']Groźny i niebezpieczny wilk północno-południowo irlandzki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
E tam,widziales kiedys takiego wilka ? :evil_lol: