zadziorny Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Maleństwo to ma dobrze :roll: śniegi po pas mu nie straszne :cool1:, a moim welshom to tylko końce ogonków i uszy spod tego białego puchu wystają :angryy: ;) Quote
tunio Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 [quote name='Honey']To fakt, zdjęcia sa cudne :loveu: Ciesze sie,ze sie podobaja.Tym bardziej,ze przez te zdjecia przylgnela do mnie opinia "szalenca" :shake::lol: [quote name='Honey'] Mozna prosic o jeszcze ? Jak tylko na stale zainstaluje sie na powrot w internecie to mysle,ze tak.Szczegolnie,ze przeciez mam kilkaset dotychczas nie publikowanych ;) A tu cos z dzisiaj.Pardon,ze takie wielkie,ale nie mam jak zmniejszyc bo Windows jest juz w agonii.:roll: Quote
tunio Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 [quote name='zadziorny']Będę w piątek na terierach i ostrzegam - będę znowu focił :roll: :diabloti: :evil_lol: Ja tez bede focic jesli dotre i nie bedzie zmiluj sie,aczkolwiek sama postaram sie starannie kadru unikac :jumpie: Quote
tunio Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 [quote name='zadziorny']Maleństwo to ma dobrze :roll: śniegi po pas mu nie straszne :cool1:, a moim welshom to tylko końce ogonków i uszy spod tego białego puchu wystają :angryy: ;) Ciesz sie,ze nie sa to westy bo bys ich nie znalazl ;) Quote
tunio Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Poczatek grudnia Kolejne fot.w kolejny weekend,ew.jutro jesli dostane sie do komputera.Dobranoc. Quote
tunio Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 I jeszcze jedno z dzisiaj i ide poczytac zalegle lektury:PROXY5: Quote
Alicja Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 o rany aleś sie Carr rozszalała:evil_lol: Proszę wymiziać Maluszka :loveu: Quote
ewelinabuck Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 o kurczaki ale on wielki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
asher Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='carragan'] O rany, to Malenstwo takie wielkie, czy całowana osoba taka niewysoka? :lol: Quote
zadziorny Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Chyba jedno i drugie ;) :evil_lol: :cool3: Quote
tunio Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 [quote name='asher']O rany, to Malenstwo takie wielkie, czy całowana osoba taka niewysoka? :lol: [quote name='zadziorny']Chyba jedno i drugie ;) :evil_lol: :cool3: Po pierwsze Malenstwo nie moze byc wielkie,bowiem przeczyloby to imieniu,prawda ? ;) A po drugie osobka ze zdjecia chyba az taka mala nie jest,bo jest o kilka centymetrow wyzsza ode mnie,a ja jestem raczej "sredniego formatu" ;) A tu historia obrazkowa w jaki sposob zdobywamy z Malenstwem pozywienie,aby zmniejszyc koszty jego utrzymania ;) Wypatrywanie ofiary Znajdowanie i ruszanie w pogon Dopadanie zmeczonej biegiem i przerazeniem ofiary Unieruchamianie (przewaznie lamiac kregoslup,ale mamy i inne metody.Zaleznie od nastroju w jakim wychodzimy na polowanie :diabloti: ),a nastepnie czekania az dojde i dokoncze dzielo ;):lol::lol: Quote
Alicja Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Carr świetny pomysł z polowaniem ;) , może wykorzystam :evil_lol: Asher ,to niewybaczalne że ty jeszcze własnoręcznie nie miziałaś Maleństwa :shake: Quote
zadziorny Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Mam pytanie :roll:. Czy Maleństwo spożywa upolowaną "zdobycz" na miejscu, czy dopiero po ugotowaniu :hmmmm: :niewiem: :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Super fotki :) Mój facet od wystawy w Katowicach 5 lat temu jest w wilczarzach zakochany :loveu: Quote
asher Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Asher ,to niewybaczalne że ty jeszcze własnoręcznie nie miziałaś Maleństwa :shake:Prawda??? :shake: Carr, wstydziłabys się, że jeszcze mi tego nie umożliwiłaś przyjeżdżając z Maleństwem do Warszawy, najlepiej na Kabaty :mad: Quote
Alicja Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='asher']Prawda??? :shake: Carr, wstydziłabys się, że jeszcze mi tego nie umożliwiłaś przyjeżdżając z Maleństwem do Warszawy, najlepiej na Kabaty :mad::shake: osz asher , przecież tobie łatwiej dojechać w nasze strony bo masz z górki :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 aaaa Carrrrr ja będę ja będę w Katowicach :sweetCyb: i wyściskam znowu Maleństwo łiiii jużsię nie mogę doczekać :sweetCyb: śliczne fotecki śliczne - BOSKIE MALEŃSTWO MOJE KOCHANE :loveu: :cunao: Quote
Alicja Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 malawaszka napisał(a):aaaa Carrrrr ja będę ja będę w Katowicach :sweetCyb: i wyściskam znowu Maleństwo łiiii jużsię nie mogę doczekać :sweetCyb: śliczne fotecki śliczne - BOSKIE MALEŃSTWO MOJE KOCHANE :loveu: :cunao:Waszka , kiedy będziesz , w piątek :crazyeye: , jesli tak to jest szansa ze sie spotkamy ;) Quote
malawaszka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Ala hihih może będę codziennie tak jak w zeszłym roku :lol: więc mam andzieję ,ze się uda :multi: a Ozzulca wystawiasz??:loveu: Quote
Alicja Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 malawaszka napisał(a):Ala hihih może będę codziennie tak jak w zeszłym roku :lol: więc mam andzieję ,ze się uda :multi: a Ozzulca wystawiasz??:loveu:nie nie zgłosiłam malca bo chorował /w poniedziałek robimy kontrolne badanie krwi/,pomyślę nad Opolem .Na 99% wybieram się w piątek z Alą Tuffikową / ona na Yorki ja na bullowate:lol:/więc liczę na spotkanko:multi: Quote
Pysia Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 O bosze...Przez moment ak te posty czytałam ( pora późna) to wystraszyłam sie ze przegapiłam termin zgłaszania do Katowic....Musicie mnie tak stresować?:mad: Quote
malawaszka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 zgłaszaj zgłaszaj bo w końcu przegapisz :mad: Quote
Honey Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Maleństwo jak zwykle cudowne :) Ach.. chętnie bym sama je pomiziała i sprawdziła, czy ja tez dostanę buziaka bez schylania się :lol: Quote
tunio Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 Mam krwotok z nosa i dzieki temu chwilke,wiec podciagne sie troche ze zdjeciami ;) [quote name='Alicjarydzewska']Carr świetny pomysł z polowaniem ;) , może wykorzystam :evil_lol: Ale najpierw musisz namowic mnie do zrzeczenia sie praw autorskich ;) [quote name='zadziorny']Czy Maleństwo spożywa upolowaną "zdobycz" na miejscu, czy dopiero po ugotowaniu :hmmmm: :niewiem: :evil_lol: A jak myslisz ? :diabloti: [quote name='Pysia']Super fotki :) :grins: [quote name='Pysia']Mój facet od wystawy w Katowicach 5 lat temu jest w wilczarzach zakochany :loveu: Zapraszamy TZ do zawarcia blizszej znajomosci z Malenstwem,jesli nic mi nie przeszkodzi w przybyciu w sobote do Spodka. W ub.r tez sie tam krecilismy kolo ringu niufow :fadein: [quote name='asher'] Carr, wstydziłabys się, że jeszcze mi tego nie umożliwiłaś przyjeżdżając z Maleństwem do Warszawy, najlepiej na Kabaty :mad: Kiedy moja zlota tacy wiesniacy jak my nie maja czego w Wa-wie szukac,szczegolnie od czasu gdy stala sie Kaczogrodem :diabloti: [quote name='malawaszka']aaaa Carrrrr ja będę ja będę w Katowicach :sweetCyb: i wyściskam znowu Maleństwo łiiii jużsię nie mogę doczekać :sweetCyb: śliczne fotecki śliczne - BOSKIE MALEŃSTWO MOJE KOCHANE :loveu: :cunao: :cool1: [quote name='Honey']Maleństwo jak zwykle cudowne :) :cool1: [quote name='Honey'] Ach.. chętnie bym sama je pomiziała i sprawdziła, czy ja tez dostanę buziaka bez schylania się :lol:Bez obaw. Malenstwo jest bardzo czule i wylewne wiec na buziaka i mizianko na pewno bys sie zalapala ;) Oczywiscie po spolie z innymi,bo rzadko kiedy ma go ktos na wylacznosc (z tym,ze jakos niechce mi sie jezdzic na wystawy w tym roku wiec powstaje pewien problem :roll: ) Quote
Recommended Posts