tunio Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 Asher,oczywiscie ze wroce do swojego nicka,bo w koncu nie moge komus tozsamosci zagarnac ;) Wlasnie sie zalogowalam na swoim uzytkowniku i juz widze,ze nie moge narazie privow odbierac,o roznych innych numerach nie wspomne (wyswietla mi sie m.in.,ze ostatni post tutaj jest z wczoraj,z 16tej cos). No coz,w praniu wyjdzie co mi sie tam jeszcze "pokopalo". Poki co bylabym wdzieczna za informacje,gdzie znajde m.in.przyciski"img'a",bo wpisywanie za kazdym razem tego na klawiaturze mnie denerwuje :shake: Co do zdjec....Ja osobiscie bardzo lubie to zdjecie http://img505.imageshack.us/img505/836/0601hr.jpg ;) BTW.Bardzo dziekuje za noworoczne zyczenia.Ja sie niestety nie moge zrewanzowac,bo specjalnych postepow z programami do obroki zdjec nie zrobilam :placz: Quote
Alicja Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 CARR jednak żyjesz :multi: Dogo , to szok dla wszystkich :diabloti: , my się pomału przyzwyczajamy , a na Administracji jest topik o obsłudze Nowego Dogo ;) Quote
tunio Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']CARR jednak żyjesz :multi: A co,mysleliscie,ze mnie tunio zezarl i przejal moja osobowosc ? ;) Jesli tak,to wyraznie za duzo filmow na podstawie ksiazek Kinga sie na ogladaliscie ;) Co do tematu o obsludze to niestety nie mam czasu na wertowanie,bo juz sie zmywam.JEdnak jeszcze jedno niedyskretne pytanie.Gdzie tu jest opcja "ukryj swoja obecnosc na forum" ? Nie jestem przyzwyczajona do pokazywania swej obecnosci wiekszemu gronu ;) Quote
Alicja Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 carragan napisał(a):A co,mysleliscie,ze mnie tunio zezarl ? ;) Ale bez obaw,zlego licho nie bierze ;) Co do tematu o obsludze to niestety nie mam czasu na wertowanie,bo juz sie zmywam.JEdnak jeszcze jedno niedyskretne pytanie.Gdzie tu jest opcja "ukryj swoja obecnosc na forum" ? Nie jestem przyzwyczajona do pokazywania swej obecnosci wiekszemu gronu ;)w profilu ;) i zamiast zielonej lampki świeci się wtedy czerwona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
tunio Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):w profilu ;) i zamiast zielonej lampki świeci się wtedy czerwona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale w ktorym miejscu sie to zmienia ? Bo w ogole sie nie umiem tu polapac :shake: Czuje sie jakbym przeskoczyla z epoki kamienia lupanego do wspolczesnosci :shake: O fakcie,ze co chwile mnie wywala,nie wyswietla wielu postow itd.nie wspomne :shake: Quote
asiunia Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Hej!! Carr,kochana witaj z powrotem:p Quote
tunio Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 Asik,niestety nie tak predko.Jestem tu tylko przelotem :diabloti: BTW.Opcje znalazlam,ale system nie pozwala mi jej wprowadzic :shake: No trudno,nie mam czasu ani ochoty na uzeranie sie z tym w tym roku :shake: Quote
Alicja Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 wchodzisz w Panel użytkownika a tam w Edycje opcji Quote
asher Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 [quote name='carragan'] Dieduszka maroz :lol: A zdjęcia wstawia się za pomoca tego magicznego obrazka: ;) Quote
zadziorny Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Wszystkim dogomaniakom życzymy szampańskiego SYLWESTRA oraz Szczęśliwego Zapsionego NOWEGO 2006 ROKU :BIG: :laola: :knajpa: :drink1: Quote
Agga Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku. Quote
tunio Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 Ja tylko na chwile,bo w koncu nie wypada nie wpasc tu w 2006r. ;) A teraz ide sie napic winka i, na tyle na ile to mozliwe,oddalic nadciagajaca depreche noworoczna :drinking: Quote
tunio Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 To znowu ja na chwile.Mam wprawdzie troche czasu,ale mam i migrene do wyleczenia,wiec nie zabawie dlugo :shake: BTW.Z kim sie widzimy w Spodku,jesli dam rade sie tam przytarabanic z Malenstwem ? Quote
Alicja Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Jak uda mi sięzałatwić wolne to będe w piątek , ale bez Ozzulca , darowałam sobie Katowice bo Ozzulec ostatnio chorował więc narazie szlabanik :roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Ja prawdopodobnie na wystawie w K-ce będę gościła od piatku do niedzieli, więc na moją obecnośc możecie liczyć. Oczywiscie większość czasu będę na Yorkach sie rozumi :oops: :oops: ale i do pozostałych dojdę bo nie darowałabym sobie gdybym Was nie poznała mając w zasięgu wzroku :lol: :lol: Quote
tunio Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Ja prawdopodobnie na wystawie w K-ce będę gościła od piatku do niedzieli, więc na moją obecnośc możecie liczyć. Oczywiscie większość czasu będę na Yorkach sie rozumi :oops: :oops: ale i do pozostałych dojdę bo nie darowałabym sobie gdybym Was nie poznała mając w zasięgu wzroku :lol: :lol: Tak wiec jesli dotre to trzymam za slowo,ze nas znajdziesz ;) Szczegolnie,ze wbrew pozorom i przewaznie paskudnej minie nie gryze ;) Quote
Honey Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Cudny pieso ! I fajne zdjęcia :loveu: A migreny współczuję, znam ten ból (dziś po czterech dniach mi odpuszcza...) Pozdrawiam! _________________________________ www.braque-d-auvergne.pl www.posokowiec.pl Quote
asher Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Carr, robisz coraz lepsze zdjęcia!!! :klacz: Aż mię w dołu ściska jak patrzę na to słodkie pycho :loveu: Quote
tunio Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 Kilka zdjec z polowy grudnia,gdy sie czlowiek raczej podtapial w trakcie spaceru,a nie zapadal po pas w sniegu :diabloti: Czy aby na pewno Watson mial racje piszac,ze Holmes usmiercil psa Baskervillow... ? :helo: Quote
tunio Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 [quote name='Honey']Cudny pieso ! I fajne zdjęcia :loveu: :gent: [quote name='Honey']A migreny współczuję, znam ten ból Ja niestety tez az za dobrze znam ten bol. :eek2: [quote name='Honey'](dziś po czterech dniach mi odpuszcza...) Szczesciara ! Ja mam dzien w dzien od kilku tygodni i dziadostwo nie odpuszcza :grab:Chyba bedzie trzeba sie udac do lekarza,bo robi sie to juz ciut niepokojace :splat: Quote
tunio Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 [quote name='asher']Carr, robisz coraz lepsze zdjęcia!!! :klacz: Milo,ze ktos mnie docenia :gent: [quote name='asher']Aż mię w dołu ściska jak patrzę na to słodkie pycho :loveu: :siara: :scared: Quote
Honey Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 To fakt, zdjęcia sa cudne :loveu: Mozna prosic o jeszcze ? Quote
zadziorny Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='carragan'] BTW.Z kim sie widzimy w Spodku,jesli dam rade sie tam przytarabanic z Malenstwem ? Będę w piątek na terierach i ostrzegam - będę znowu focił :roll: :diabloti: :evil_lol: Quote
Recommended Posts