ewelinabuck Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 carragan co ty z malenstwem do fryca chodzis bo ma taki fajny tapir na glowce :D Quote
tunio Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 ewelinabuck napisał(a):carragan co ty z malenstwem do fryca chodzis bo ma taki fajny tapir na glowce :D Ee,a po co gdzies chodzic...Wystarczy grzebien,Taft i wolna chwilka :wink: Quote
ewelinabuck Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 ale taft to chyba ekstra strong :lol: ale tak bez zartow on jest sliczny :angel: Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Carr , rodzinne fotki są super . A nie wiem dlaczego hihiasz z mojego sposobu przedstawiania się 8) Quote
tunio Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 Ewelina,jaki tam ekstra mocny.... 8) Alu,sama nie wiem czemu sie dziwie/... W koncu powinnam juz sie byla zorientowac,ze nalezy sie sie przedstawiac,powolujac na znajomosc z Malenstwem i czlonkostwo w jego elitarnym klubie.... :gent: :wink: :lol: Quote
tunio Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 A teraz Was opuszczam mowiac dobranoc :gent: Quote
malawaszka Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Dobranoc :calus: w nochalusek Maleństwa :D Quote
Alicja Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 carragan napisał(a):oooo nochalopagusek już wstał :wink: :calus: Quote
tunio Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):carragan napisał(a):oooo nochalopagusek już wstał :wink: :calus: Nochalopagusek wstal razem ze mna przed szosta :wink: Dzisiaj parszywa pogoda,ale przed polgodzina wrocilismy z 3h spaceru.W koncu teraz na oskrzela znowu nie padne :wink: Quote
tunio Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 Wietrzne mamy lato,prawda ? :wink: Nie mam mozliwosci obrobki,wiec wrzucam kilka w ten sposob.Mam nadzieje,ze specjalnie Wam to nie utrudni obejrzenia zdjec :wink: Obiecuje zas,ze jak tylko je obrobie to wrzuce w normalnym,dogomaniackim rozmiarze :wink: Quote
tunio Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 Jak widac oprocz szczurow biedne Malenstwo musi sie rowniez zywic zabami.... :sadCyber: Quote
tunio Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 Jesienny Segiet,ktory ma to do siebie,ze w jego najpiekniejszych miejscach oswietlenie jest do doopy... :wink: A tu Malenstwo i kopytni znajomi Quote
tunio Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 Evelina,moge Cie prosic o wyciecie "dublow" ? Forum mi jakies cuda-niewidy wyprawia :o Quote
zadziorny Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 carragan napisał(a):Jak widac oprocz szczurow biedne Malenstwo musi sie rowniez zywic zabami.... :sadCyber: Oo :o. Znowu łelszowa żaba :roll: :lol: :wink: Quote
tunio Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 zadziorny napisał(a):carragan napisał(a):Jak widac oprocz szczurow biedne Malenstwo musi sie rowniez zywic zabami.... :sadCyber: Oo :o. Znowu łelszowa żaba :roll: :lol: :wink: Czyzby nie tylko Malenstwo zywilo sie tylko tym co upoluje ? :evilbat: Quote
Recommended Posts