AnTu Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Patka napisał(a):zcego sie nie robi dla MALOWNICZEJ FOTKI ... :) hah ja odpoczywalam chwilke.. w polowie naszej wyprawy :wink: a carragan wziela aparat pstrykala i pstrykala... Quote
tunio Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 [quote name='AnTu'] a carragan wziela aparat pstrykala i pstrykala... Alez AnTu jest taktowna w okresleniu mojego zachowania..... 8) Moze ja to ujme mniej taktownie.... :wink: Gdy pierwszego dnia zobaczylam aparacik AnTu to bez pardonu jej go zarekwirowalam na czas zlotu :wink: A przed odebraniem mi go pewnie powstrzymywal ja ten blysk szalenstwa w moich oczach.... :wink: :lol: :lol: Quote
tunio Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 A to tak na mile zakonczenie :wink: Quote
zadziorny Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='carragan']A to tak na mile zakonczenie :wink: Dawid i Goliat :lol: Quote
tunio Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 [quote name='zadziorny'][quote name='carragan']A to tak na mile zakonczenie :wink: Dawid i Goliat :lol: A zebys wiedzial :lol: Czips notorycznie,ilekroc byl na smyczy lub na raczkach u kogos,probowal mi zezrec Malenstwo.... :evilbat: :lol: A ja juz z powodu tego kiszenia sie w domu zaczynam po scianach chodzic... :evilbat: Wkrotce przeczytacie w Fakcie o "nadpobudliwej babie co zagryzla rodzine" :wink: :lol: Quote
asiunia Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Hej!! Achhh jakie piękne zdjecie rodzinne :lol: Quote
zadziorny Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 A co one takie zmoknięte na tych ostatnich fotach :hmmmm:. Biedne piesy :roll: :wink: :lol: Quote
asher Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Carr, co zrobiłaś że mi sie zdjęcia błyskawicznie ładują? :o Quote
Alicja Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 zadziorny napisał(a):A co one takie zmoknięte na tych ostatnich fotach :hmmmm:. Biedne piesy :roll: :wink: :lol: 8) musi deszczyk popadywał :wink: Quote
asiunia Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Hej!! Carr,ktoś się tu chyba obija... :roll: Quote
asiunia Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Hej!! Wymienimy ją na lepszy model :lol: Quote
tunio Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 [quote name='zadziorny']A co one takie zmoknięte na tych ostatnich fotach :hmmmm:. Biedne piesy :roll: :wink: :lol: Tia,piesy biedne,ale szkoda ze mnie nie widziales :evilbat: A ja przeciez nawet futerka nie mam.... :cry: [quote name='asher']Carr, co zrobiłaś że mi sie zdjęcia błyskawicznie ładują? :o Nic :o [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='zadziorny']A co one takie zmoknięte na tych ostatnich fotach :hmmmm:. Biedne piesy :roll: :wink: :lol: 8) musi deszczyk popadywał :wink: Taak....Nie ma to jak cieply (sic ! ) jesienny deszczyk dla orzezwienia..... :evilbat: [quote name='asiunia']Hej!! Carr,ktoś się tu chyba obija... :roll: [quote name='Alicjarydzewska']Carr , spsułaś się :o 8) [quote name='asiunia']Hej!! Wymienimy ją na lepszy model :lol: To wymiencie,plakac nie bede :niewiem: Szczegolnie,ze ja faktycznie jestem juz lekko zajechanym modelem,o czym swiadczy fakt,ze gdy w czwartek musialam otworzyc drzwi i zawolac piesy do domu to o malo sobie pluc na podloge nie wyplulam :wink: :lol: Cos znajome te zdjecia,prawda Asik ? :wink: Quote
Alicja Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 8) do lata , do lata , do lata , piechotą będę szła :wink: Jak cudne są wspomnienia 8) :wink: Quote
asiunia Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Hej!! Znajome :angel: Ale i tak z miłą chęcią pooglądam :D Quote
tunio Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] Jak cudne są wspomnienia 8) :wink: No ba 8) W przyszlym roku koniecznie musisz sie stawic ! :lol: Quote
tunio Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 Fot.autorstwa Agi :fadein: Ta by sie nadawala na okladke ksiazki "Pies Baskervillow" :wink: Quote
Recommended Posts