Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Patka napisał(a):
zcego sie nie robi dla MALOWNICZEJ FOTKI ... :)

hah ja odpoczywalam chwilke.. w polowie naszej wyprawy :wink:

a carragan wziela aparat pstrykala i pstrykala...

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AnTu']
a carragan wziela aparat pstrykala i pstrykala...
Alez AnTu jest taktowna w okresleniu mojego zachowania..... 8) Moze ja to ujme mniej taktownie.... :wink: Gdy pierwszego dnia zobaczylam aparacik AnTu to bez pardonu jej go zarekwirowalam na czas zlotu :wink: A przed odebraniem mi go pewnie powstrzymywal ja ten blysk szalenstwa w moich oczach.... :wink: :lol: :lol:

Posted

[quote name='zadziorny'][quote name='carragan']A to tak na mile zakonczenie :wink:

Dawid i Goliat :lol:

A zebys wiedzial :lol: Czips notorycznie,ilekroc byl na smyczy lub na raczkach u kogos,probowal mi zezrec Malenstwo.... :evilbat: :lol:

A ja juz z powodu tego kiszenia sie w domu zaczynam po scianach chodzic... :evilbat: Wkrotce przeczytacie w Fakcie o "nadpobudliwej babie co zagryzla rodzine" :wink: :lol:

Posted

[quote name='zadziorny']A co one takie zmoknięte na tych ostatnich fotach :hmmmm:. Biedne piesy :roll: :wink: :lol:

Tia,piesy biedne,ale szkoda ze mnie nie widziales :evilbat: A ja przeciez nawet futerka nie mam.... :cry:

[quote name='asher']Carr, co zrobiłaś że mi sie zdjęcia błyskawicznie ładują? :o
Nic :o

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='zadziorny']A co one takie zmoknięte na tych ostatnich fotach :hmmmm:. Biedne piesy :roll: :wink: :lol: 8) musi deszczyk popadywał :wink:
Taak....Nie ma to jak cieply (sic ! ) jesienny deszczyk dla orzezwienia..... :evilbat:

[quote name='asiunia']Hej!!

Carr,ktoś się tu chyba obija... :roll:

[quote name='Alicjarydzewska']Carr , spsułaś się :o 8)

[quote name='asiunia']Hej!!

Wymienimy ją na lepszy model :lol:

To wymiencie,plakac nie bede :niewiem: Szczegolnie,ze ja faktycznie jestem juz lekko zajechanym modelem,o czym swiadczy fakt,ze gdy w czwartek musialam otworzyc drzwi i zawolac piesy do domu to o malo sobie pluc na podloge nie wyplulam :wink: :lol:

Cos znajome te zdjecia,prawda Asik ? :wink: