00000 Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 [quote name='carragan']Pagajku,latwiej mowic,gorzej zrobic :roll: Przyznaje bez bicia,ze czuje sie po prostu katastrofalnie.Z nosa mi cieknie,gardlo boli i piecze,a dla uzupelnienia zaczal mi sie wyrzynac czwarty zab madrosci,wiec jeszcze mi krew z paszczeki leci.Tak wiec do pelni szczescia to mi chyba tylko brakuje 40st. goraczki :wink: Psitul się do tego wielkiego zwierza, a potem pod kołderkę zmykaj!! :roll: Książke w dłoń, mleko z miodem, albo herbatę z malinami i tak przez trzy dni :evil: Będzie dobrze Quote
malawaszka Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 cudowne portreciki zdrowiej Carr :drinking: :drinking: :drinking: Quote
asiunia Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Hej!! Jak zwykle boskie portrety :evilbat: Zdrowiej :drinking: Quote
tunio Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 Witam i melduje,ze samopoczucie mam takie iz zapobiegawczo powinnam sobie termin u grabarza zamowic,ale na przekor losowi wciaz zyje :wink: Za zyczenia bardzo dziekuje,na pewno sie przydadza :drinking: Pagajku,wlasnie taka kuracje stosuje od 4-rech dni,ale jakos efektu nie widac. Zdjec wrzucac nie bede,bo czasowo nie mam programu do zmniejszania. Quote
Daga_i_Oskar Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Maleństwo cudownie się prezentuje na tle jesieni. Śliczna mordunia a Ty Carragan kuruj się !! Quote
00000 Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 carragan napisał(a): Pagajku,wlasnie taka kuracje stosuje od 4-rech dni,ale jakos efektu nie widac. Za mało sie starasz!! :evil: Twoje :drinking: Quote
Alka Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 [quote name='carragan'] Maleństwo przecudne , super,że miałam okazję widzieć go w realu i poprzytulać :D carragan, mam nadzieje ,że czujesz się lepiej, czego z całego serducha życzę :D Quote
Daga_i_Oskar Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Carragan wracaj dszybciutko do formy, bo my chcemy nowe zdjęcia Maleństwa :D Quote
tunio Posted November 4, 2005 Author Posted November 4, 2005 Jeszcze raz dziekuje za zyczenia i melduje,ze dzisiaj skoczylam na gleboka wode i korzystajac z ladnej pogody wybylam na kilku godzinny spacer.I tu uklon w strone Malenstwa,bo chlopak byl wybitnie grzeczny.Widac czul,ze nie mam ochoty dzisiaj po plotach latac :wink: A i okoliczne zadziory jakos nas wyjatkowo nie atakowaly.Moze tez przeczuwaly,ze nie bede sie bawic w ratowanie im skory,jesli dojdzie do bojki :wink: Teraz tylko pora wrocic do dawnej formy,bo nie powiem,abym po spedzeniu prawie tygodnia w pozycji horyzontalnej czula sie spiewajaco :wink: Zreszta wciaz mam miekkie kolana po spacerze i przyznam sie szczerze,ze to lekko dziwne uczucie :wink: :lol: [quote name='Alka'] super,że miałam okazję widzieć go w realu i poprzytulać :D Patrzac na zdjecia z Rybnika mozna stwierdzic,ze najbardziej ukontentowane ze spotkania to bylo Malenstwo 8) I wlasciwie to wcale,a wcale mu sie nie dziwie.. :lol: A tak w ogole to gdybym nie miala okazji w najblizszych dniach dojsc do internetu juz skladam Tobie Pagajeczko i Tobie Pay, najserdeczniejsze zyczenia z okazji urodzin :drinking: Co by nie bylo niedomowien u Pagajki sa to oczywiscie zyczenia z okazji obchodzenia 16-tych urodzin :wink: :drinking: Quote
tunio Posted November 4, 2005 Author Posted November 4, 2005 [quote name='Agga']Maleństwo :angel: On coraz ładniejszy. :oops: Zawsze to mowilam ! :wink: :lol: Z gory odpowiadam na pytanie.Tak,tak te drzwi to jego dzielo i wiem,ze sa zniszczone,ale po prostu nie ma sensu ich wymieniac.Mysle,ze jesli sie przedrapie na druga strone to zaczniemy myslec c z tym fantem zrobic :wink: :lol: Quote
Linka Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 URL=http://img172.imageshack.us/my.php?image=obraz0286xp.jpg] Hej!! Carr ,co zrobiłaś Maełnstwu,że się tak uśmiało? asik&linka Quote
tunio Posted November 4, 2005 Author Posted November 4, 2005 [quote name='Linka'] Carr ,co zrobiłaś Maełnstwu,że się tak uśmiało? Gilgotalam w piety :wink: Narazie miniatury niezmniejszonych zdjec,bo jak juz mowilam,nie mam programu do obrobki :evil: BTW.A tak w ogole to milej zabawy na Payowych i Pagajowych urodzinach.Wypijcie tam i za mnie,zgoda ? :wink: Quote
00000 Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Bardzo się cieszę Car, że dochodzisz do zdrowia :buzi: [quote name='carragan']A tak w ogole to gdybym nie miala okazji w najblizszych dniach dojsc do internetu juz skladam Tobie Pagajeczko i Tobie Pay, najserdeczniejsze zyczenia z okazji urodzin :drinking: Co by nie bylo niedomowien u Pagajki sa to oczywiscie zyczenia z okazji obchodzenia 16-tych urodzin :wink: :drinking: Dziękuję!!!!! Oczywiście, że 16 8) Quote
Alicja Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 [quote name='carragan'][quote name='Agga']Maleństwo :angel: On coraz ładniejszy. :oops: Zawsze to mowilam ! :wink: :lol: Z gory odpowiadam na pytanie.Tak,tak te drzwi to jego dzielo i wiem,ze sa zniszczone,ale po prostu nie ma sensu ich wymieniac.Mysle,ze jesli sie przedrapie na druga strone to zaczniemy myslec c z tym fantem zrobic :wink: :lol: Carr , fotka rewelacja , tak inna od wszystkich . Widać że zdrowiejesz bo i Maleństwo w świetnym humorze :wink: :lol: :lol: :lol: Carr no nie mów że tylko Maluszek był zadowolony ze spotkania w Rybniku , a Fanclubik to się nie liczy :( :-? Quote
anetta Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Hahaha rewekla http://img172.imageshack.us/img172/7703/obraz0286xp.th.jpg ekstra minka :lol: Quote
tunio Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 [quote name='Pagaj']Bardzo się cieszę Car, że dochodzisz do zdrowia :buzi: Wyobraz sobie,ze ja tez sie ciesze :wink: [quote name='Daga&Oskar']on jest po prostu sweety 8) [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='carragan'][quote name='Agga']Maleństwo :angel: On coraz ładniejszy. :oops: Zawsze to mowilam ! :wink: :lol: Z gory odpowiadam na pytanie.Tak,tak te drzwi to jego dzielo i wiem,ze sa zniszczone,ale po prostu nie ma sensu ich wymieniac.Mysle,ze jesli sie przedrapie na druga strone to zaczniemy myslec c z tym fantem zrobic :wink: :lol: Carr , fotka rewelacja , tak inna od wszystkich . Widać że zdrowiejesz bo i Maleństwo w świetnym humorze :wink: :lol: :lol: :lol: E tam,na jego minke to ma raczej wplyw jego niesamowicie pogodne i optymistyczne patrzenie na swiat :wink: [quote name='Alicjarydzewska'] Carr no nie mów że tylko Maluszek był zadowolony ze spotkania w Rybniku , a Fanclubik to się nie liczy :( :-? Alez ja nie mowie,ze fanclubik sie nie liczy 8) Mowie tylko,ze fanclubik sprawil iz Malenstwo bylo niesamowicie ukontentowane owa wystawa :wink: [quote name='anetta']Hahaha rewekla http://img172.imageshack.us/img172/7703/obraz0286xp.th.jpg ekstra minka :lol: A tak w ogole to jestem w kropce bo mi image cuda-niewidy wyprawia :-? Quote
Alicja Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [quote name='carragan']Stare,dobre malzenstwo :wink: świetne , takie Stylowe 8) rodzinne :wink: Quote
tunio Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='carragan']Stare,dobre malzenstwo :wink: świetne , takie Stylowe 8) rodzinne :wink: Przyznaje bez bicia,ze mnie takze sie bardzo podobaja 8) Quote
Agga Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 hahah chyba sie tam tarza ze smiechu :angel: Quote
tunio Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 [quote name='AnTu']ucaluj i wytargaj malenstwo ode mnie Tak jest,herr Flik ! :wink: :lol: BTW.Mam nadzieje,ze sie dobrze bawiliscie (bawicie) ? 8) Quote
Recommended Posts