Guest bernulka Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 cuuudniasttaaa focia i cuuudniatteeee Maleństwo :loveu: paździoszki Quote
tunio Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 [quote name='asiunia']Hej!! Więcej więcej więcej :angel: Ale wiecej w ruchu nie mam z racji faktu,ze mam opozniony refleks... :cry: Quote
tunio Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 A tak w ogole to zauwazylam,ze mi z dnia na dzien coraz gorsze zdjecia wychodza :stupid: :o Z dzisiaj ze spaceru zadne mi nie wyszlo :o Na 80zrobionych :o :stupid: Quote
asiunia Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Hej!! Czyzby zemsta losu za to ,że ja nie umiem robić zdjęć? 8) A tak poważnie to portreciki jak zwykle boskie :angel: Quote
tunio Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 [quote name='carragan'][quote name='asiunia']Hej!! Więcej więcej więcej :angel: Ale wiecej w ruchu nie mam z racji faktu,ze mam opozniony refleks... :cry: O prosze,a teraz nie dosc,ze nie umiem robic zdjec,to i umiejetnosc wklejania zatracam,bo nie wiem jak Wy,ale ja tych dwoch fot.nie widze :lol: Tak wiec wklejam je ponizej :wink: Quote
asiunia Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Hej! Coś Ci kochana na oczy idzie-ja widzę teraz podwójnie :lol: Quote
tunio Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 [quote name='asiunia'] Czyzby zemsta losu za to ,że ja nie umiem robić zdjęć? 8) Ale co ja zawinilam w tym wzgledzie,ze los mialby sie na mnie mscic ? :o :wink: :lol: A teraz ide sobie zrobic herbatke malinowa + sok malinowy + cytryna,bo chyba mnie jakies chorobsko bierze. :drinking: Quote
asiunia Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 [quote name='carragan'][quote name='asiunia'] Czyzby zemsta losu za to ,że ja nie umiem robić zdjęć? 8) Ale co ja zawinilam w tym wzgledzie,ze los mialby sie na mnie mscic ? :o :wink: :lol: A teraz ide sobie zrobic herbatke malinowa + sok malinowy + cytryna,bo chyba mnie jakies chorobsko bierze. :drinking: Hej!! A to słońce żem Ci zazdrościła :evilbat: Ooo mnie też możesz zrobić-na własną matkę w tej kwestii liczyć nie mogę :-? Quote
tunio Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 [quote name='asiunia']Hej! Coś Ci kochana na oczy idzie-ja widzę teraz podwójnie :lol: Ja wciaz widze pojedynczo,wiec moze raczej to Ty powinnas odstawic " :drinking: ",a nie ja ? :wink: Quote
tunio Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 [quote name='asiunia'][quote name='carragan'][quote name='asiunia'] Czyzby zemsta losu za to ,że ja nie umiem robić zdjęć? 8) Ale co ja zawinilam w tym wzgledzie,ze los mialby sie na mnie mscic ? :o :wink: :lol: A teraz ide sobie zrobic herbatke malinowa + sok malinowy + cytryna,bo chyba mnie jakies chorobsko bierze. :drinking: Hej!! A to słońce żem Ci zazdrościła :evilbat: Ale w tym wypadku to Ciebie powinnien pokarac,a nie mnie :shock: Chyba bede sie musiala z ta sprawa udac do Strassburga :wink: [quote name='asiunia'] Ooo mnie też możesz zrobić- Nie ma problemu [quote name='asiunia']na własną matkę w tej kwestii liczyć nie mogę :-? A czemu mama mialaby Ci robic herbatke ? :o Lapki Ci cos urwalo ? :wink: Quote
asiunia Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Hej!! Urwać nie urwało,ale z czystej litości powinna zrobić kiedy dziecko usycha przed kompem :lol: Quote
zadziorny Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 asiunia napisał(a):Hej! Coś Ci kochana na oczy idzie-ja widzę teraz podwójnie :lol: Ja też :lol: :roll: :wink: Quote
tunio Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 Asik,moze chce moc sobie przed kominkiem mumie postawic :wink: :lol: [quote name='zadziorny'][quote name='asiunia']Hej! Coś Ci kochana na oczy idzie-ja widzę teraz podwójnie :lol: Ja też :lol: :roll: :wink: :o No wiesz co,Zadziorny,po Asik to sie mozna bylo tego :drinking: spodziewac,ale po Tobie ..... ? :o :roll: :wink: :lol: BTW.To teraz ja rowniez powinnam sie tak doprawic,aby widziec podwojnie,ale narazie to ide pooprozniac szafke z lekarstwami,bo od wieczora znacznie sie stan mojego gardla pogorszyl. Quote
tunio Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 Ostatnie zdjecie na teraz i ide na spacer z Malenstwem. Dobranoc. Quote
00000 Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Ooooo - maluszek ma smyczkę nową, jak moja sąsiadka jamniczka identyczną.... 8) :lol: :lol: :lol: Jesienne zdjęcia są super. A widziałam właśnie na National Geographic Channel reklamę irlandzkiej whiskey i mignęły mi tam takie dwa okazy maleństwobodobne.... 8) Quote
Alicja Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Jesienne Maleństwa fotki , świetne , ale spacerowe najlepszeale mi chodziło o te upaprane spacerowe z bullkami :lol: 8) wow Maleństwo w ruchu :wink: Quote
asiunia Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Hej!! Carr,możliwe,gdybyśmy tylko kominek miały :lol: Kuruj się słońce :buzi: Quote
tunio Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 [quote name='Pagaj']Ooooo - maluszek ma smyczkę nową, jak moja sąsiadka jamniczka identyczną.... 8) :lol: :lol: :lol: Ojj,kup sobie moja droga Bilobil,bo przeciez Malenstwo mialo ta smycz juz w ub.r na zlocie.... 8) :lol: [quote name='Pagaj'] Jesienne zdjęcia są super. 8) [quote name='Pagaj'] A widziałam właśnie na National Geographic Channel reklamę irlandzkiej whiskey i mignęły mi tam takie dwa okazy maleństwobodobne.... 8) Ponoc rowniez irlandczyk gra w reklamie jakiegos auta,ale takze na platnych kanalach,a takowych nie posiadam. Co do kurowania sie....Coz,chyba mi cos nie wychodzi bo odkad sie kuruje,czuje sie jeszcze gorzej :wink: Na szczescie Malenstwo jest wyrozumiale i zadowolilo sie bieganiem w towarzystwie Freda. :roll: Quote
tunio Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 A to jedyna fotka (na ok.40,potem dalam sobie spokoj :lol: ),ktora ulapala w miare dobrze fragment z wczorajszej zabawy M. i F. :wink: :lol: Quote
00000 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 [quote name='carragan'][quote name='Pagaj']Ooooo - maluszek ma smyczkę nową, jak moja sąsiadka jamniczka identyczną.... 8) :lol: :lol: :lol: Ojj,kup sobie moja droga Bilobil,bo przeciez Malenstwo mialo ta smycz juz w ub.r na zlocie.... 8) :lol: Ale wiesz co.... skleroza nie boli!!!! :lol: :lol: :lol: :wink: Car, kuruj się skuteczniej :evil: Quote
asiunia Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Pagaj napisał(a): Ale wiesz co.... skleroza nie boli!!!! :lol: :lol: :lol: :wink: Car, kuruj się skuteczniej :evil: Hej!! No cóż Pagajku,ten wiek 8) Quote
tunio Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 Pagajku,latwiej mowic,gorzej zrobic :roll: Przyznaje bez bicia,ze czuje sie po prostu katastrofalnie.Z nosa mi cieknie,gardlo boli i piecze,a dla uzupelnienia zaczal mi sie wyrzynac czwarty zab madrosci,wiec jeszcze mi krew z paszczeki leci.Tak wiec do pelni szczescia to mi chyba tylko brakuje 40st. goraczki :wink: Troche zdjec i ide sie polozyc :roll: Quote
Recommended Posts