Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:lol: :lol: no spacer był fantastyczny :wink: bullki cudownie szare 8) a Maleństwo w niezmienionej krasie :wink:

Carr , Ozzy raczej jest typem uległym , choć jeszcze nie znalazł się w sytuacji gdzie któryś osobnik próbowałby go sprowadzić do parteru.
Uznaje własnosć drugiego psa , usuwa się gdy 2 osobniki nie czują do siebie sympatii i doskakują do siebie , pozwala karmić 2 psa , daje pić z miski .Nie wiem czy tak będzie zawzse , oby się nie zmienił .

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:lol: :lol: no spacer był fantastyczny :wink:
Oj,byl byl 8)
[quote name='Alicjarydzewska'] bullki cudownie szare 8)
Wlasciwie to nie szare,a tricolorki :nono:
Grzbiet Pyzuni dla przykladu :wink:

[quote name='Alicjarydzewska'] a Maleństwo w niezmienionej krasie :wink:
Moze tylko z bardziej rudym pycholem :wink:
[quote name='Alicjarydzewska']
Carr , Ozzy raczej jest typem uległym , choć jeszcze nie znalazł się w sytuacji gdzie któryś osobnik próbowałby go sprowadzić do parteru.
Uznaje własnosć drugiego psa , usuwa się gdy 2 osobniki nie czują do siebie sympatii i doskakują do siebie , pozwala karmić 2 psa , daje pić z miski .Nie wiem czy tak będzie zawzse , oby się nie zmienił .
Zadalam pytanie o charakter Ozziego glownie z racji faktu,ze pamietam jak mowilas,ze chcialas isc takze z Chipsem na spacer.Ale moze towarzystwo Pyzy,Krecika i Malenstwa by Ci starczylo do szczescia ? :wink: Jesli tak to zapraszamy,a jesli Malenstwo bedzie robic jakies fochy to wyladuje na 10m flexi i bedzie spokoj.Grunt,aby w razie czego Ozzy go olewal :roll: Wowczas byloby pewnie tak jak z Chipsem,czyli przywitanie i pozostawienie w spokoju.
Tak wiec w razie czego jesli reflektujesz,a my z Msmimi sie znowu umowimy to zapraszamy 8)

Zadziorny,sugerujesz zawisc z ich strony..... ? No nie wiem,nie wiem..... :hmmmm: :wink: :lol:

A tak w ogole to zostalam dzisiaj napadnieta przez ONopodobnego psa,ktory wyskoczyl z bramy gospodarstwa..Szkoda tylko,ze nim wyskoczyl nie zauwazyl idacego za mna w odleglosci kilku metrow (na flexi) Malenstwa.... :roll: Nim delikwent cos zauwazyl juz lezal powalony na ziemi,bowiem Malenstwo zaatakowalo blyskawicznie i w zupelnej ciszy :roll: Gdy tylko sie biedak poddal, Malenstwo od razu pozwolilo mu odejsc . I tak tylko sobie mysle,ze gdyby ow pies wiedzial co go czeka,to pewnie by swoj atak na mnie bardzo szczegolowo rozwazyl..... :roll: :wink: Mam teraz tylko taka nadzieje,ze to nie wplynie jeszcze bardziej na stosunek Malenstwa do obcych psow,ale coz...Nadzieja matka glupich... :roll:

Debetowi ludzie :wink:

Posted

[quote name='asiunia']Hej!!
Super foteczki :angel: :angel:
Dziekuje,staram sie :wink:
[quote name='asiunia']
Kolejny boski portret :iloveyou:
:fadein:

A tak w ogole to wlasnie jem ryz zrobiony na slodko-kwasny i nasuwa mi sie tylko jeden wniosek.Wtedy spapralam sprawe z marchewka i porem,a teraz z orzeszkami i nie wiem jakim cudem mi sie dziadostwa rozgotowaly,skoro poprzednio nie :niewiem: Jednym slowem maz to ze mnie pociechy w kuchni nie bedzie mial :wink: :lol: :lol: