tunio Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 [quote name='asiunia']Hej!! Carr boskie te portretowe fotki robisz :o :oops: [quote name='asiunia']Chyba sie z Metką przejedziemy na sesje 8) To predzej my bysmy musieli do Was,bo Ciebie przyjmiemy chetnie,ale Metke jak nic Julka zamorduje :-? :roll: Quote
anetta Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 BUhahahaa http://img359.imageshack.us/img359/573/obraz0469et.jpg jakie fryz :lol: Julka jak obrosla :o :D Quote
tunio Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 Anetta,Malenstwo przechodzi teraz faze fascynacji Presleyem.... :wink: :lol: Asik,chyba jednak b.prawdopodobne jest,ze to Ty nas odwiedzisz,niz my Ciebie... :wink: "Ojciec Wirgiliusz uczyl dzieci swoje,a mial ich 123.... " :wink: Quote
tunio Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 Honey,I'm home :wink: BTW.Alu,ze tak zadam niedyskretne pytanie.Jak sie Ozzy zachowuje wzgledem dominujacych psich facetow ? :hmmmm: Quote
tunio Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 Na spacerze oprocz Malenstwa i Krecika byly sobie dwa biale bulliki...... ....jednak jakze slusze jest dodanie "byly"......Chwila nieuwagi panciow,wylana gnojowka i ... biel przeszla do historii..... :wink: Quote
tunio Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 Gnojowka szczegolnie sie Debetowi podobala i trzeba przyznac,ze gdy Tomek go z niej wyciagnal nie pachnial on Boss'em :wink: Quote
tunio Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 Pamieta ktos bajke o grajku,ktory grajac na flecie uwolnil krolestwo od myszy,wyprowadzajac je za mury i topiac ? :wink: :lol: Quote
anushka Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 [quote name='carragan'] maseczka błotna na nochala :evilbat: :evilbat: Quote
tunio Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 Aga,akurat tamten stawik jest calkiem czysty,tylko na brzegach gliniasty,ale woda jest niczego sobie 8) Wiem,bo sama sie tam kapalam kiedys i mialam nadzieje,ze zaden dowciapnis mi ubran nie schowa :wink: [quote name='Ania-k'][quote name='carragan'] maseczka błotna na nochala :evilbat: :evilbat: A zeby tylko na nochala.... :stupid: Quote
Patka Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Piękne fotki Brodzące są wręcz urzekające :klacz: Quote
tunio Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 [quote name='Patka']Piękne fotki Brodzące są wręcz urzekające :klacz: Dziekuje :fadein: Quote
Patka Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Matyldo białasy :o to straszne brudasy po tej kąpieli, a Maleństwo pierwsza klasa szare weszło do wody - szare wyszło :lol: :wink: Quote
tunio Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 [quote name='Patka']Matyldo białasy :o to straszne brudasy po tej kąpieli, Ale przynajmniej won gnojowki nie byla taka drazniaca :wink: [quote name='Patka'] a Maleństwo pierwsza klasa szare weszło do wody - szare wyszło :lol: :wink: Bo Malenstwo to ma kolor uniwersalny ! :wink: :lol: Quote
Agga Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 carragan napisał(a):Aga,akurat tamten stawik jest calkiem czysty,tylko na brzegach gliniasty,ale woda jest niczego sobie 8) Wiem,bo sama sie tam kapalam kiedys i mialam nadzieje,ze zaden dowciapnis mi ubran nie schowa :wink: Kto się odważył ubranko Ci zabrać? :o Quote
tunio Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 [quote name='Patka']No tak pies na każdą pogode i warunki :D Ee tam nie popadajmy w skrajnosci,na pewno nie jest na kazda pogode :roll: :wink: [quote name='Agga'][quote name='carragan']Aga,akurat tamten stawik jest calkiem czysty,tylko na brzegach gliniasty,ale woda jest niczego sobie 8) Wiem,bo sama sie tam kapalam kiedys i mialam nadzieje,ze zaden dowciapnis mi ubran nie schowa :wink: Kto się odważył ubranko Ci zabrać? :o A gdzie ja napisalam,ze ktos mi ubranko zabral ? :hmmmm: Quote
tunio Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 Po tym ujeciu wstydliwie zwrocilam obiektyw ku Malenstwu...... :wink: Quote
Recommended Posts