tunio Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 [quote name='daga10011']jak zawsze Malenstwo usmiechniete :D Bo on praktycznie zawsze jest usmiechniety 8) Ze swieca szukac sytuacji,gdy mu usmiech schodzi z pysia 8) [quote name='zadziorny']carragan - znowu superportret :lol:. Bardzo dziekuje,staram sie :wink: [quote name='zadziorny'] Skąd one Ci się biorą :niewiem: Mysle,ze przewaznie z przypadku,mimo iz sie staram,aby z przypadku nie byly bowiem uwielbiam udane zdjecia portretowe :wink: Aniu,to tylko wrazenie.On nie nosi okularow tylko szkla kontaktowe :wink: :lol: BTW.Jak sie troche ogarne po kilkugodzinnym spacerze po polach + dojazd,to powrzucam jakies zdjecia 8) Szkoda,ze nie ulapalam jak Malenstwo biegnie kolo bazanta i probuje sie zaprzyjaznic :lol: Niestety,do takich scen to by kamera byla lepsza,niz aparat :wink: Quote
tunio Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 Jedno z nielicznych dzisiejszych zdjec,ktore uwazam za udane. Quote
tunio Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 Z wczoraj,po tym nieszczesnym upadku :-? Quote
tunio Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 A ja sie wciaz zastanawiam,gdzie on jest zapasiony...... :niewiem: Quote
tunio Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 A tak w ogole to Malenstwo przeszlo kopiowanie uszu "na doga" :wink: :lol: :lol: :lol: A tu oryginalne zdjecie,a nie tylko glowa :wink: Quote
asiunia Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Hej!! Czyzby Julka cierpiala na aparatofobie? :wink: Quote
tunio Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 A tak w ogole to wrocilismy wlasnie ze spaceru z pancia Pyzy i Krecika oraz "panciami" Debeta :D Baardzo sympatyczny i dluuuugi spacer (wliczajac dojscie na DS zajal nam,bagatela,prawie 5.5h :wink: :D ),potem wstawie zdjecia 8) Quote
tunio Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 Potem jak sie uporam z obrobieniem zdjec (niestety,bulki rzadko kiedy wychodza nierozmazane,bo sie za szybko ruszaja,a ja jeszcze wprawy nie mam :evilbat: )to powrzucam z dzisiaj 8) Quote
zadziorny Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 A na tej ambonie czasem się jakiś myśliwy na Maleństwo nie zaczaił :question: :hmmmm: Quote
tunio Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 Sugerujesz,ze moglby go mysliwy pomylic z sarna..? :wink: A tak powazniej...Nigdy nie przebywam w poblizu zadnej ambony,nawet tej na lace,ktora jest stosunkowo daleko oddalona od lasu,jesli nie mam 100% pewnosci,ze zaden mysliwy tam nie siedzi.Nie od dzis wiadomo,ze wielu owych delikwentow ma sklonnosc do czestego siegania po strzelbe.Cosik chyba na miare uzaleznienia od flaszki,z tym ze zdecydowanie grozniejsze dla zupelnie postronnych osob. Ja osobiscie owych panow mijam z daleka i specjalna sympatia nie darze,ba wrecz palam jawna niechecia,odkad Fred (wyzel ze zdjec) znalazl zastrzelonego psa pod lasem.... Nawet nie byl zakopany czy specjalnie przykryty.. :evilbat: Swoja droga moze by ich troche ograniczyl nakaz zgloszenia uzycia broni,ale wedle udzielonej nam odpowiedzi (nie pamietam juz przez kogo. :roll: ) robic tego nie musza.... :roll: Tak wiec calkowicie wolna amerykanka..... :-? BTW.Mialam taki fajny jadowity i zlosliwy post napisany i mi go wcielo ...... :( :lol: Quote
asiunia Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Hej!! Carr boskie te portretowe fotki robisz :o Chyba sie z Metką przejedziemy na sesje 8) Quote
Recommended Posts