Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asher,to Teza 8)
Co do oczu Tezki,to nie henna a syf z bajorka 8) Ale grunt,ze efekt podobny,nie ? :wink:

[quote name='zadziorny']Czyżby śliczna mamusia jeszcze sliczniejszego Maleństwa? :lol: :wink:

Zadziorny,bingo
Czyzby koligacje rodzinne byly az tak widoczne ? :wink:

Asik,Malenstwo wciaz odwiedza rodzinke 8) Z tym,ze ja po prostu skapie fotografii,bo jestem zaborcza do granic niemozliwosci

A tak w ogole przed chwila wrocilismy ze spaceru (rano Malenstwo niechcialo sie ruszyc,bo meteoropata z niego jak sie patrzy 8) ) i porobilam ciut zdjec.Wyszly z tego wlasciwie tylko te,gdy z Julka demoluja dom Bogu ducha winnej mysiej rodziny :wink:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zadziorny']carragan coś dla Ciebie:

:lol: :lol: :lol:

Dziekuje bardzo 8) Aczkolwiek brakuje mi czegos co by przed nim bieglo.... :wink:

Z wczoraj,narazie te najgorsze jakosciowo :wink:

Posted

A dzisiaj nie dalismy rady dojechac do wilczarzyczek :( Chlopak mi tak niezrecznie wlazil do autobusu,ze spadl ze schodkow :( . I mimo iz zaraz calkiem normalnie wlazl to na kolejnym przystanku wysiedlismy,gdyz nie nastepowal na tylnia lape.Na szczescie juz nie utyka,ale strachu to mi skubany napedzil :evilbat:

Asik,tak to Julka :wink:

Posted

No , to ci ciamajduch 8) A pańcia to nie mogła wziać na rączki , tylko sam chłopaś musiał wchodzić do autobusu :evil: :wink:
Wygłaskać , wymiziać i wycałować od Całego fanclubiku z Rybnika :wink: :lol:

Posted

[quote name='asiunia']Hej!!

Swietna sunia :angel:
8)
[quote name='Asik']Masz jakies fotki jej buzki? :wink:
Niestety nie,bo po prostu jej sie sfotografowac nie da :-? Jesli juz to tylko z zaskoczenia :wink: