asiunia Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):asiunia napisał(a):Hej!! Cholera a ja kolejną szansę wymyziania Malenstwa przegapilam :cry:asiunia gapcia :wink: :lol: Hej!! Czekaj, czekaj Ozzusia kiedys tez zasciskam na smierc 8) Carr te słowa otuchy w Twoim wykonaniu... :lol: :wink: Quote
tunio Posted October 11, 2005 Author Posted October 11, 2005 asiunia napisał(a):Carr te słowa otuchy w Twoim wykonaniu... :lol: :wink: 8) 8) 8) Aha,zdjecia sa do siebie podobne, bowiem wrzucam wszystkie bez przebierania. Quote
tunio Posted October 11, 2005 Author Posted October 11, 2005 A teraz grupka terierowcow,uchwycona z oddali :wink: Chyba nie musze nikogo przedstawiac.... ? :wink: Quote
tunio Posted October 11, 2005 Author Posted October 11, 2005 Ponawiam pytanie o jakis album czy cus innego nizeli image :hmmmm: Quote
Alicja Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 No to ja sie zgłoszę po oryginalny rozmiar tylko jutro zrobię porządek w skrzynce :wink: Quote
tunio Posted October 11, 2005 Author Posted October 11, 2005 Alu,kiedy mnie skrzynka nie dziala i wysylam to przez priva na dogo :wink: Dlatego tez szukam czegos a'la image,byleby tak nie szwankowal jak on :wink: Wowczas wysylam w privie miniaturki,ktore po kliknieciu robia sie duze :wink: A tu ostatnie zdjecia z terierowcami :roll: Quote
asiunia Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Hej!! Halo halo Carr gdzie fotki Malenstwa?Ojj sie pogniewam :evilbat: Quote
tunio Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 asiunia napisał(a):Hej!! Halo halo Carr gdzie fotki Malenstwa?Ojj sie pogniewam :evilbat: Mamy w domu remont i jestem raczej odcieta od internetu na dzien dzisiejszy wiec prosze mi tu fochow nie odstawiac :wink: :D Zreszta,to jak narazie mily wstep do nieuchronnie zblizajacego sie konca umowy na neostrade,ktorej przedluzac nie zamierzamy,wiec..... :roll: Cd.wystawy w Zabrzu.Malenstwo i Res :D A teraz znikam na dluzszy czas :scared: Quote
resuruss Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Dziekuje slicznie za foteczki.....Malenstwo jest najpiekniejszym malenstwem swiata!!!!!!!!!!!Prosze go usciskac od kochajacej Ani i przekazac mu ze baaaaaaaaaardzo tesknie....... :wink: Quote
zadziorny Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 carragan a Ty zamiast smacznie spać, to wklejasz foty po nocach :niewiem: I na dodatek jesteś jeszcze pilnie śledzona :lol: :roll: :wink: Quote
Alicja Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Maleństwo jak zawsze uśmiechnięte :wink: :lol: Carr nie znikaj , podpisuj umowę z kim innym i wracaj szybciorkiem :-? Quote
asiunia Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Hej! Carr nie odchodz :modla: :tard: :placz: My chcemy Malenstwo :cry: AAAA Kochana Carr systkiego najlepszego z okazji imienin I przede wszystkim spelnienia marzen :angel: Quote
tunio Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 Ress,Malenstwo usciskane od ciotki :wink: A ladne foteczki to strzelimy na katowickiej wystawie,gdzie zawitamy jako widzowie.Wtedy tez zrobimy profesjonalna sesyjke,a i moze Bulka sie przekona,ze to nie wilk z powiesci o Kapturku :wink: :lol: zadziorny napisał(a):carragan a Ty zamiast smacznie spać, to wklejasz foty po nocach :niewiem: Musialam cos nowego wrzucic,bo sie zaczelam linczu obawiac :wink: :lol: zadziorny napisał(a): I na dodatek jesteś jeszcze pilnie śledzona :lol: :roll: :wink: Ee,o tym ze Oni 0X to wiem od dawna.... :wink: :lol: A ja mam wciaz bodajze 8 czy 9 zdjec z Zabrza z Twoim udzialam 8) Postaram sie je dzisiaj wyslac,o ile image mi na to pozwoli :evilbat: Alicjarydzewska napisał(a):Maleństwo jak zawsze uśmiechnięte :wink: :lol: 8) On to ma chyba w genach :wink: :lol: Alicjarydzewska napisał(a): Carr nie znikaj , podpisuj umowę z kim innym i wracaj szybciorkiem :-? Umowa wygasa bodajze w listopadzie i chetnie z kims innym podpiszemy,tylko z kim ? :stupid: U nas jak narazie jest dostepna tylko neostrada i siec osiedlowa,ktora chodzi niesamowicie wolno (wiem,bo ja wlasnie na neostrade wymienialismy) i jeszcze nie ma internetu jakies 5dni w tygodniu :wink: :lol: asiunia napisał(a): AAAA Kochana Carr systkiego najlepszego z okazji imienin I przede wszystkim spelnienia marzen :angel: DZiekuje bardzo :D To ja mam dzisiaj imieniny ? :oops: Dopisek po kilku minutach.... :wink: Zadziorny,reszta zdjec poszla :wink: Quote
anetta Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Wszytskiego naj naj najlepszegoooooooooooooooooooooo :D Quote
tunio Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 anetta napisał(a):Wszytskiego naj naj najlepszegoooooooooooooooooooooo :D Rany Julek,bardzo dziekuje :oops: Skoro tak ladnie mi zyczycie to wrzuce cos z dzisiaj,a foty zalegle powrzucam potem :wink: Quote
Guest bernulka Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 :loveu: :loveu: Wsyskiego najlepszego!! paździoszki :buzi: Quote
zadziorny Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 carragan pięknie dziękuję za foty :lol: :buzi: Właśnie je ściągam :roll: Wszystkiego najlepszego :popcorn: :bigok: :calus: Quote
tunio Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 bernulka napisał(a): Wsyskiego najlepszego!! Dziekuje :oops: zadziorny napisał(a):carragan pięknie dziękuję za foty :lol: :buzi: Byloby wiecej,gdybys na ring wychodzil....Wtedy bym sie zrewanzowala,a tak to wole z monotematyka nie przesadzac..... :wink: :lol: zadziorny napisał(a): Właśnie je ściągam :roll: Powodzenia ! :wink: :lol: zadziorny napisał(a): Wszystkiego najlepszego :popcorn: :bigok: :calus: Dziekuje :lol: Nie pamietam kiedy ostatni raz tyle zyczen na imieniny dostalam,ba na imieniny o ktorych istnieniu nawet nie mialam pojecia.... :lol: Quote
Guest bernulka Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 :angel: :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :angel: cuudooooo :iloveyou: :loveu: nie ma za co tak wogole :buzi: paździoszki Quote
Draczyn Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 My również z buldożkami skladamy najlepsze życzenia spelnienia wzystkich najbardzie skrytych marzeń i 100 lat Quote
tunio Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 Bernulka,jakby nie patrzec dla mnie to rowniez cudo :wink: :lol: Draczyn napisał(a):My również z buldożkami skladamy najlepsze życzenia spelnienia wzystkich najbardzie skrytych marzeń i 100 lat Dziekuje :D Te zdjecia byly robione podczas drogi na miejsce spotkania z Msmimi,Justa,Horacym i Darkiem oraz Pyza,Krecikiem i Chipsem :wink: A to obrazuje charakter Pyzy :wink: BTW.Teraz pozostaje mi tylko z gory uprzedzic,ze niestety wiekszosc zdjec bedzie teraz rozmazana :roll: Quote
ameliace Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Fajne spotkanie. :D Ja tak jak Draczyn życzę 100 lat i wszystkiego najlepszego :) Quote
Recommended Posts