tunio Posted October 8, 2005 Author Posted October 8, 2005 malawaszka napisał(a):a co ma z zębami??? mleczaki gubi dopiero???? :o Nie,mleczaki mamy juz za soba :wink: Jednak jak juz pisalam znowu mu sie proporcje zmieniaja wiec wygladalby groteskowo,gdyby mu rosla glowa,a zeby nie,prawda ? :wink: asiunia napisał(a): A kto tak brzydko malenstwo po pupie obmacuje? :lol: :oops: :oops: :wink: 8) Quote
tunio Posted October 8, 2005 Author Posted October 8, 2005 A teraz cosik z ringu 8) Patrzac na te zdjecia zauwazacie moze pewna przypadlosc na ktora cierpial rybnicki ring ? :wink: Quote
zadziorny Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 asiunia napisał(a):Hej!! A kto tak brzydko malenstwo po pupie obmacuje? :lol: :oops: :oops: :wink: To niestety... ja :oops: Quote
zadziorny Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 carragan - czy chodzi Ci o to, że był częściowo zacieniony :niewiem: Quote
asiunia Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 zadziorny napisał(a):asiunia napisał(a):Hej!! A kto tak brzydko malenstwo po pupie obmacuje? :lol: :oops: :oops: :wink: To niestety... ja :oops: Hej!! Jak dogomaniak to wybaczam 8) :wink: Quote
Alicja Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Oj Carr już nie wymyślaj ring był OK :wink: Urozmaicenie w nasłonecznieniu , w gęstości trawy i takie tam jeszcze atrakcje 8) , ale jaka publika :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
zadziorny Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 A oto dzisiejsza konkurencja carragan i Maleństwa: I ich luzacki właściciel: Quote
zadziorny Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Qrcze, topik o Maleństwie a nikt nie wkleja jego fot z wystawy w Zabrzu :hmmmm: Muszę się tym zająć osobiście. Mała część fanklubu Maleństwa: carragan, Nitencja, bo i bos carragan zobacz jak Niencja chowa się za Maleństwo (i coś majstruje przy obroży), a bo poucza ją co zrobić, by Ci go zwędzić :evil: :wink: Quote
zadziorny Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Przygotowania do występu na ringu: Narada właściciela z handlerem: Quote
zadziorny Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Proszę jak się pięknie prezentujemy: Porównanie: Quote
tunio Posted October 11, 2005 Author Posted October 11, 2005 Zadziorny,nikt nie wkleja zdjec bo mi sie po prostu niechce 8) A zreszta,liczylam po prostu na Ciebie.I jak widac sie nie przeliczylam :wink: :lol: BTW.Pozwalam sobie wyciac z "porownania"sylwetka Malenstwa 8) Quote
Alicja Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 No nareszcie fotki z Zabrza 8) Ale nadal nie wiem jak było :roll: Quote
tunio Posted October 11, 2005 Author Posted October 11, 2005 Zadziorny,wieczorem sprobuje wklepac kolejna porcje zdjec,bo te 500x500 jakos wchodza,ale przy wiekszej rozdzielczosci dziadostwo sie blokuje.... Malenki i bullki :wink: To teraz apropo wystawy w Zabrzu... :D :D :D Malenki dostal ocena doskonala i zloto,bez CWC :D Nastepnie po przestudiowaniu opisu pani sedziny,a takze opisow wszystkich pozostalych arbitrow wniosek jest tylko jeden: Na wystawe do Zabrza (i w sumie rowniez ub.r Chorzowa :D )zostal doprowadzony zupelnie inny pies niz na pozostale wystawy :D :D :D Z opisu owej sedziny najbardziej rzucaja mi sie w oczy trzy slowa "Sredniej wielkosci" i "Grubas" :D Gdy moja Mama przeczytala jego opis to myslalam,ze sie jedzeniem ze smiechu udlawi..... :D Ale tak czy siak bylo b.milo z racji sympatycznego towarzystwa przez caly czas wystawy :D Zas na zakonczenie moj grubasek skonsumowal Bo bulke,ogorka i troche krupnioka.Oczywiscie w ramach diety odchudzajacej :wink: :D :D Quote
Alicja Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 o matko to co ty z nim przez ten tydzień robiłaś że sie chłoptaś zdeptał :o i jeszcze utuczył :roll: :lol: Quote
tunio Posted October 11, 2005 Author Posted October 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):o matko to co ty z nim przez ten tydzień robiłaś że sie chłoptaś zdeptał :o i jeszcze utuczył :roll: :lol: :niewiem: Quote
Alicja Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 carragan napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):o matko to co ty z nim przez ten tydzień robiłaś że sie chłoptaś zdeptał :o i jeszcze utuczył :roll: :lol: :niewiem: no tak fan clubik zagłaskał na maxa :wink: :lol: :lol: Quote
tunio Posted October 11, 2005 Author Posted October 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): no tak fan clubik zagłaskał na maxa :wink: :lol: :lol: To tylko fragment fanclubiku,a dokladniej mowiac Coztego i Zadziorny :wink: Aha i zapomnialabym w koncu udzielic odpowiedzi na temat ringu rybnickiego 8) Tak wiec nikt z Was nie zgadl 8) Przypadloscia owego ringu bynajmniej nie bylo oswietlenie,a powierzchnia :wink: Malenki na owych zdjeciach stoi w dolku,dopiero na ostatnim juz nie :wink: :lol: Quote
Alicja Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 :lol: :lol: :lol: to dołek pewno powstał od naszego weekendowego biegania :wink: To miejsce to pole namiotowe latem , ale nie wiem czy czynne :o bo latem tam nie bywałam :wink: Quote
asiunia Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Hej!! Cholera a ja kolejną szansę wymyziania Malenstwa przegapilam :cry: Quote
tunio Posted October 11, 2005 Author Posted October 11, 2005 No coz,od namiotow to sie chyba raczej dolki nie robia :wink: BTW.Czy jest moze jakis program dzialajacy tak jak "image" ? Bo nie moge wciaz wklepac tak wielkiej rozdzielczosci :( BTW2.A ja sie wlasciciwie Alu Ciebie i Alki nie spytalam czy nichcecie swoich zdjec w oryginalnym rozmiarze,bo na smierc zapomnialam :oops: Chociaz jakbyscie chcialy to byscie sie zglosily,prawda ? :wink: :lol: Quote
Alicja Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 asiunia napisał(a):Hej!! Cholera a ja kolejną szansę wymyziania Malenstwa przegapilam :cry:asiunia gapcia :wink: :lol: Quote
tunio Posted October 11, 2005 Author Posted October 11, 2005 asiunia napisał(a):Hej!! Cholera a ja kolejną szansę wymyziania Malenstwa przegapilam :cry: Nie da sie ukryc,ze pokpilas sprawe.... 8) :wink: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts