Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Samce minimum 79cm i min.54.5kg czy jakos tak :wink:
Malenstwo zas jest jednak "ciut" powyzej minimalnej wysokosci :wink:
Zreszta,tego sie raczej opisac nie da.Na zdjeciach czy z opisu to co innego niz na zywo,tak wiec jesli bedziesz kiedys w okolicy to zapraszam 8)
Przewaznie slysze od znajomych,ze oni wiedzieli ze on jest duzy,widzieli zdjecia,ale jednak gdy im wylazl na przywitanie to ich "lekko" zaskakiwal :wink:

Posted

carragan napisał(a):
To jest welsh albo terier czeski (nie wiem na ktorego patrzysz :wink: ) a nie sznaucer ! :lol:

hahah no tak - to nie pierwszy raz że je pomyliłam :lol: ale zawsze na zdjęciach na żywo nie :lol:

a te psy nie mają wątku na dogo - ja nie założyłam bo nie jestem w stanie pilotować - i tak ciągle wydzwaniam po schroniskach i sprawdzam czy "moje" sznaucery ciągle czekają :(

Posted

a w okolicy to znaczy????????? 8) ...ja bede na wystawie w legionowie(zima)-potem chyba na wiekszosci w centrum polski i za granica tez chyba 8) ..ja musze tego konia zobaczyc :P

Posted

Daga,"okolica"to ciut dokladniej ujmujac Slask :wink:
Co do wystaw to w tym roku jeszcze tylko Zabrze mamy w planach :roll:

agabass napisał(a):
uchuchu jakie tu buziaki odchodzą, ą że maleństwo wielgachny to wszyscy wiemy hihihihi

8) 8) 8)

Posted

Daga nie pozostaje Ci nic innego jak w marcu na Katowice przyjechać :wink: , no bo być w fan clubie a konika nie widzieć to grzech 8) :laola: 100 stronka :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Daga nie pozostaje Ci nic innego jak w marcu na Katowice przyjechać :wink: , no bo być w fan clubie a konika nie widzieć to grzech 8)

:lol: :lol: :lol:

:laola: 100 stronka :drinking: :drinking: :drinking:

:drinking:

Posted

Maleństwo z kumplem wytrwale pozują :wink: :lol: :lol:
No Carr nie śmiej się , jak można być w fan klubie i się nie wkupić Maluszkowi / wirtualnie nie da się pomiziać :-? 8)

Posted

Maleństwo z kumplem wytrwale pozują :wink: :lol: :lol:

A jakie tam wytrwale... 8) To bylo raptem jakies 5minut :wink:

No Carr nie śmiej się , jak można być w fan klubie i się nie wkupić Maluszkowi / wirtualnie nie da się pomiziać :-? 8)

No coz,zawsze mozna pomiziac monitor :wink: :lol:

Posted

No 3 maluszki :o ja nic nie piłam , to chyba ze szczęścia widzę potrójnie/ i w kolorze 8) :lol: /

Wszak nie od dzis wiadomo,ze szczescie to najmocniejszy trunek :wink: :lol:

Posted

Tez mi sie podobaja te fotki w pelnym galopie 8) Tereny prawie irlandzkie,a pogoda przez ok.polowe spaceru byla prawie ( :wink: )londynska..... :wink: Tylko po tej polowie lunelo tak,ze aparatu nawet wyciagnac nie szlo :roll: