tunio Posted September 29, 2005 Author Posted September 29, 2005 Mam godzinke,wiec uzupelnie galerie i mysle,ze od jutra nie powinno byc wiecej "podworkowej rutyny" w nadmiarze :wink: Tak wiec ostatnie testowanie Waszej cierpliwosci i wytrzymalosci :wink: :lol: Quote
tunio Posted September 29, 2005 Author Posted September 29, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Czyżby fotki się kończyły :roll: "Podworkowa rutyna" juz powoli tak :roll: Quote
tunio Posted September 29, 2005 Author Posted September 29, 2005 Coby to predzej poszlo wrzucam po cztery,a nie trzy zdjecia.Tak wiec Asher nie bij :wink: Quote
Guest bernulka Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 jakie ocka :iloveyou: códowne jest maleństwo :iloveyou: A to imie, to ciagle mi sie śmiać chce :lol: paździoszki Quote
tunio Posted September 29, 2005 Author Posted September 29, 2005 To byloby fajne,gdyby nie fakt ze perspektywne spapralam i wyszedl dosyc...nieproporcjonalnie... :-? :evil: :evil: Koniec na dzisiaj :D Quote
tunio Posted September 29, 2005 Author Posted September 29, 2005 bernulka napisał(a): jakie ocka :iloveyou: códowne jest maleństwo :iloveyou: bernulka napisał(a): A to imie, to ciagle mi sie śmiać chce :lol: paździoszki A co w tym imieniu takiego smiesznego ? Rozumialabym,ze smieszne byloby jakby sie nazywal Kunegunda lub cosik w tym stylu,ale co moze byc smiesznego w "Malenstwie" ? :o :wink: :lol: Quote
Guest bernulka Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 hehe bo jest taki malleeńńkii :lol: To tylko 5 razy moja Hera :lol: paździoszki :lol: Quote
arima Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 A w papierach maleństwo jak ma naprawde?? Quote
tunio Posted September 29, 2005 Author Posted September 29, 2005 bernulka napisał(a):hehe bo jest taki malleeńńkii :lol: To tylko 5 razy moja Hera :lol: E tam,wydaje Ci sie :wink: :lol: bellatriks napisał(a):śliczniaste Maleństwo (chyba sie naucze linku do tego emota na pamiec :wink: :lol: ) arima napisał(a):A w papierach maleństwo jak ma naprawde?? Papierowo to Cerigen Czarna Ewa. Quote
Recommended Posts