Agga Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Ciekawe co autor tego zdjecia miał na mysli... carrr ty zdrowiej W katowicach razcej bedziemy :lol: Quote
tunio Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 Agga napisał(a): Ciekawe co autor tego zdjecia miał na mysli... A ktoz to moze wiedziec .... ? :wink: :lol: Agga napisał(a): carrr ty zdrowiej Mam taki zamiar,ale czy mi wyjdzie to nie wiadomo :roll: Agga napisał(a): W katowicach razcej bedziemy :lol: 8) Quote
arima Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 To dobrze że on taki pokojowy bo inaczej byś musiała za nim kotwice na wóżku wozić :lol: :lol: Quote
tunio Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 arima napisał(a):To dobrze że on taki pokojowy bo inaczej byś musiała za nim kotwice na wóżku wozić :lol: :lol: Raczej w takiej sytuacji przydalby sie taki Spiderman...Skoro dal rade zatrzymac pedzacy pociag to jest szansa,ze i Malenstwu by podolal :wink: Quote
arima Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Ale chyba łatwiej by było kotwice załatwić niż Spidermana 8) :lol: Quote
tunio Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 Arimo,pewnie i latwiej,ale mysle,ze kotwice nie spelnilyby swojej roli..... :wink: Quote
bellatriks Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Maleństwo: może jak się wypnę, to skończą tę sesję??? :lol: Quote
Alicja Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Carr ty się kuruj 8) , bo wiesz , ten tego , no wiesz :wink: :lol: Quote
tunio Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 bellatriks napisał(a): Maleństwo: może jak się wypnę, to skończą tę sesję??? :lol: Mo(r)ze jest szerokie i glebokie,a tam mieszka ryba co sie wabi chyba :wink: :lol: Alicjarydzewska napisał(a):Carr ty się kuruj 8) , bo wiesz , ten tego , no wiesz :wink: :lol: :wink: Quote
tunio Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 A zreszta,mozemy bez "ten tegowania" mowic,bo jesli bedzie nam pisane nie dojechac,to i tak nie dojedziemy :wink: Tak wiec potwierdzenie z Rybnika przyszlo z tym,ze szczerze mowiac zaczelam sie wahac nad wyjazdem :-? Quote
Alicja Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Tak wiec potwierdzenie z Rybnika przyszlo z tym,ze szczerze mowiac zaczelam sie wahac nad wyjazdem :evil: :evil: :evil: ani mnie się waż 8) a jak już ty nie mozesz to wyślij Maleństwo :wink: :lol: :lol: Quote
tunio Posted September 28, 2005 Author Posted September 28, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): a jak już ty nie mozesz to wyślij Maleństwo :wink: :lol: :lol: Marzenie scietej glowy :HUT012: Quote
tunio Posted September 28, 2005 Author Posted September 28, 2005 A dzisiaj nie zrobilam zadnego zdjecia,bo checi mi brak :-? Zdecydowanie mnie ta pogoda optymistycznie nie nastraja i chyba mam nawrot depresji :wink: Quote
AgaCzips Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Moje koffane Maleństwo :angel: :angel: :angel: Quote
asher Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Jeszcze tylko dzwonka na szyi brakuje i można zaprzęgac renifera do sanek świętego Mikołaja :lol: Quote
arima Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Carr przy takim cudnym potworku można mieć depresje?!!! :o Quote
tunio Posted September 29, 2005 Author Posted September 29, 2005 Aga,Bellatriks asher napisał(a):Jeszcze tylko dzwonka na szyi brakuje i można zaprzęgac renifera do sanek świętego Mikołaja :lol: :lol: :lol: :lol: arima napisał(a):Carr przy takim cudnym potworku można mieć depresje?!!! :o Jak widac na moim przykladzie to tak :wink: A tak powazniej to szczerze mowiac nie sadze :wink: A tak w ogole to zrobilam dzisiaj troche zdjec,tyle ze wszystko jest do siebie podobne,ale jakos nie mam checi robienia selekcji :evilbat: Quote
Recommended Posts