arima Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Maleństwo w całej okazałości robi ogromne wrażenie :D Quote
tunio Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 arima napisał(a):Maleństwo w całej okazałości robi ogromne wrażenie :D :gent: Quote
tunio Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 A tak w ogole to dostalam dzisiaj potwierdzenie z Rybnika,ale patrzac na Malenstwo mysle,ze w najlepszym wypadku przyjedziemy towarzysko :-? Quote
tunio Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 U nas jest burza (szkoda tylko,ze raczej bezdeszczowa :( ),Malenstwo spi,a ja mam troche czasu wiec ide zmniejszyc kolejna ture "podworkowej rutyny" :wink: Quote
tunio Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 Nim wkroczymy w rutyne wyjatkowo zdjecie nie mojego autorstwa :lol: Nosi nazwe pt. "Po kie licho probujesz mnie ustawiac skoro wiesz,ze na ringu i tak sie inaczej zachowuje ? :wink: :lol: " Quote
tunio Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 I ta ostatnia pogodna fotka zegnam Was i udaje sie popatrzec na "Donnego DeBrasco" 8) BTW.Wiesz co Asher ? Ja sobie wezme Firtha i Deppa,a Tobie oddam RC.A co mi tam,niech strace :wink: :lol: Quote
bellatriks Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 wspanialutkie Maleństwo :angel: :angel: :angel: Quote
arima Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Ale on ma łapska :o :P Carragan on tylko takie poczciwe minki robi, czy on taki jest???? A to co? :o :lol: Quote
tunio Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 arima napisał(a):Ale on ma łapska :o :P Nooo.... :D Same stopy ma wieksze niz moja dlon :o :lol: :lol: arima napisał(a): Carragan on tylko takie poczciwe minki robi, czy on taki jest???? Wzgledem ludzi taki jest 8) Przewaznie nawet osoby bojace sie psow nie maja wobec niego zadnej rezerwy czy oporow.A i on jest otwarty na ludzi,a wystawy lubi tylko z racji tych fanclubow,ktore sobie tam zaklada :wink: :lol: arima napisał(a): A to co? :o :lol: Uchwycona konsumpcja kielbaski :wink: Quote
arima Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Jadł kiełbaske, a ja myślałam,że go z równowagi wyprowadziłaś :lol: :lol: Widać, rzeczywiście że to poczciwa mordka jest :P A jaki on jest do psów??Łagodny?? Bo utrzymać takiego cielaczka jakby sie zezłościł... :-? Quote
tunio Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 Agga napisał(a):Malenstwo ales ty piekne 8) Popieram,popieram :D A tak w ogole to mam nadzieje,ze planujecie sie pojawic w przyszlym roku w Katowicach,bo juz mi za Wami teskno :cry: A za mozliwoscia bycia zlosliwa wzgledem Paya tym bardziej :wink: arima napisał(a):Jadł kiełbaske, a ja myślałam,że go z równowagi wyprowadziłaś :lol: :lol: E tam,jeszcze nigdy na mnie czy na kogos z mojej rodziny nie warknal i mysle,ze nie ma tego w planie :wink: arima napisał(a): Widać, rzeczywiście że to poczciwa mordka jest :P :wink: arima napisał(a): A jaki on jest do psów??Łagodny?? Do psow,ktore zna tak (zreszta,na ogol od razu do kregu znajomych wciaga wszystkie psy,ktore sa przyjacielskie lub obojetne),ale popis swoich umiejetnosci zaserwowal mi na zlocie :evilbat: Sfrustrowany niemoznoscia ustalenia hierarchii z haszczakami Cobry zrobil sie cholernie aspoleczny :-? Az o malo pierwszego dnia do domu nie wrocil :evil: Niestety,notoryczne napasci przez psy nie pozostaly bez echa :evilbat: Co ciekawe jednak,psy ktore zna i ma wciagniete do kregu znajomych moga z nim zrobic doslownie wszystko :o Gdy ostatnio rzucil sie na niego bullik,ktorego zna od maja 2004r. (jednak ostatni raz sie z nim widzial rok temu !) nawet nie warknal tylko podwinal ogon pod siebie i sie za mnie schowal z mina,ze Atiemu odbilo :wink: :lol: Jednak co ciekawe,nawet psom ktore go pokasaly nie zrobil krzywdy....Ustalil hierarchie i olal,a na zlocie jakby demon w niego wstapil :-? arima napisał(a): Bo utrzymać takiego cielaczka jakby sie zezłościł... :-? Jakby sie tak naprawde chcial pojsc to sie go jak dla mnie nie utrzyma... BTW.Przepraszam za lekko nieskladny post,ale jestem nafaszerowana lekami jak indyk na Swieto Dziekczynienia :wink: Quote
tunio Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 Apropo jeszcze stosunku Malenstwa do innych psow,dodam ze np.Drago (mini bullek) Sajko poznany na katowickiej wystawie po kilkudziesieciu minutach znajomosci doslownie mu lazil po glowie,a on to przyjmowal ze stoicyzmem i zadowoleniem.Dopiero,gdy Dragulec niechcacy wlazl mu lapa w oko wyrazil niezadowolenie :wink: Quote
Recommended Posts