Alicja Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 carragan napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):carragan napisał(a):Zrobilam troche zdjec w plenerze,ale narazie Wam nie dam,bo ja podla jestem :evilbat: :evilbat: :evilbat: :o :roflt: :roflt: :roflt: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :nono: :cunao: :cunao: Quote
asher Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 carragan napisał(a):Zrobilam troche zdjec w plenerze,ale narazie Wam nie dam,bo ja podla jestem.I leniwa :evilbat: :evilbat: :evilbat:I bardzo dobrze :evilbat: Przynajmniej strona się będzie normalnie ładować :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
tunio Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):carragan napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):carragan napisał(a):Zrobilam troche zdjec w plenerze,ale narazie Wam nie dam,bo ja podla jestem :evilbat: :evilbat: :evilbat: :o :roflt: :roflt: :roflt: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :nono: :cunao: :cunao: Quote
tunio Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 asher napisał(a):carragan napisał(a):Zrobilam troche zdjec w plenerze,ale narazie Wam nie dam,bo ja podla jestem.I leniwa :evilbat: :evilbat: :evilbat:I bardzo dobrze :evilbat: Przynajmniej strona się będzie normalnie ładować :evilbat: :evilbat: :evilbat: I to sie nazywa zdrowe podejscie.... Quote
tunio Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 ......tylko po co tu wowczas zagladac ? :jumpie: Quote
Alicja Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 :laola: ha ha nie wytrzymałaś :wink: Quote
tunio Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 Alicjarydzewska napisał(a)::laola: ha ha nie wytrzymałaś :wink: Pozmniejszalam wiec wrzucam :wink: Quote
Alicja Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 :o jak u was jeszcze fajnie zielono :-? u nas juz tak żółtawo :roll: :wink: Quote
tunio Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 Alicjarydzewska napisał(a)::o jak u was jeszcze fajnie zielono :-? u nas juz tak żółtawo :roll: :wink: Bo my jestesmy zacofani w rozwoju :wink: :lol: A tak powazniej...Zielono to jest raczej w glebi lasu,na obrzezach i na lakach juz tez w wielu miejscach robi sie zoltawo. Quote
tunio Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 Podejrzewam,ze na dzisiaj koniec,bo ide sobie zrobic Gripex i chyba pojde juz spac :-? Quote
tunio Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 Troche sie pozbieralam wiec wrzuce reszte zdjec z dzisiaj. Quote
tunio Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 I to juz koniec zdjec z dzisiaj,a od jutra wracamy do "podworkowej rutyny" i nie ma zmiluj sie :wink: :lol: Quote
Recommended Posts