tunio Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 XXL napisał(a):super fotka w galopie istny konik :D :D A jak rewelacyjnie wygladalby biegnacy kolo konia.... Ehh,rozmarzylam sie....Moze kiedys.... Quote
XXL Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 carragan napisał(a):XXL napisał(a):super fotka w galopie istny konik :D :D A jak rewelacyjnie wygladalby biegnacy kolo konia.... Ehh,rozmarzylam sie....Moze kiedys.... hahah ostro wyobrazilem to sobie fajny widok to mugl by byc ale nie wiem czy kon by sie nie przestraszyl :p haha Quote
tunio Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 A teraz dobranoc,zbieram sie na niezasluzony spoczynek :wink: Quote
tunio Posted September 21, 2005 Author Posted September 21, 2005 Moje zmeczenie kaze Was poinformowac,ze dzisiaj wiecej fotografii nie bedzie. :wink: Quote
tunio Posted September 21, 2005 Author Posted September 21, 2005 A teraz w pozytywnym nastroju po "Zapachu kobiety" ide spac. Dobranoc 8) Quote
asiunia Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Hej!! Łojojo cioci asik tylko troche nie bylo a tu tyyyyyle Malenstwa :o Quote
Alicja Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 :o ile Maleństwów :o jeszcze trochę i dociągniemy do 100 :wink: Quote
tunio Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 Alicjarydzewska napisał(a)::o ile Maleństwów :o jeszcze trochę i dociągniemy do 100 :wink: Kiedys dociagniemy :lol: Szczegolnie,ze tej serii jest jeszcze sporo,a potem mam juz kolejna.... :wink: :lol: :lol: I juz sie zastanawiam kiedy powiecie kategorycznie "Dosc !" 8) :lol: A tak w ogole Alu to zglosilam Malenstwo na wiadomo jaka wystawe,jutro bede dzwonic czy jestesmy przyjeci....Jednak czy dojedziemy to nie wiem,bo z powodu zlych klockow hamulce nam w aucie wysiadly :-? Quote
Alicja Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 carragan napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a)::o ile Maleństwów :o jeszcze trochę i dociągniemy do 100 :wink: Kiedys dociagniemy :lol: Szczegolnie,ze tej serii jest jeszcze sporo,a potem mam juz kolejna.... :wink: :lol: :lol: I juz sie zastanawiam kiedy powiecie kategorycznie "Dosc !" 8) :lol: A tak w ogole Alu to zglosilam Malenstwo na wiadomo jaka wystawe,jutro bede dzwonic czy jestesmy przyjeci....Jednak czy dojedziemy to nie wiem,bo z powodu zlych klockow hamulce nam w aucie wysiadly :-? :angel: :wink: My nie mówimy Nie :wink: Quote
tunio Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):carragan napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a)::o ile Maleństwów :o jeszcze trochę i dociągniemy do 100 :wink: Kiedys dociagniemy :lol: Szczegolnie,ze tej serii jest jeszcze sporo,a potem mam juz kolejna.... :wink: :lol: :lol: I juz sie zastanawiam kiedy powiecie kategorycznie "Dosc !" 8) :lol: A tak w ogole Alu to zglosilam Malenstwo na wiadomo jaka wystawe,jutro bede dzwonic czy jestesmy przyjeci....Jednak czy dojedziemy to nie wiem,bo z powodu zlych klockow hamulce nam w aucie wysiadly :-? :angel: :wink: My nie mówimy Nie :wink: Podziwiam.Ja bym juz chyba w poplochu uciekala bo z zasady sie z wariatami nie zadaje (i dlatego tez wszystkie lustra w domu wytluklam :wink: ) :wink: :lol: Quote
tunio Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 A jutro jesli bede miala sily (po szczepieniu przeciw grypie cos zle sie czuje :roll: ) wkleje reszte tej partii.A ze zostalo tego jeszcze sporo to bedzie to wymagalo sporo samozaparcia z mojej strony :wink: :lol: Quote
Hanna R. Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 carragan napisał(a): A jutro jesli bede miala sily (po szczepieniu przeciw grypie cos zle sie czuje :roll: ) wkleje reszte tej partii.A ze zostalo tego jeszcze sporo to bedzie to wymagalo sporo samozaparcia z mojej strony :wink: :lol: Czuję się osaczona tymi psimi mądrymi oczyma. Wpędzają mnie w kompleksy :oops: :lol: Quote
tunio Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 HankaRupczewska napisał(a):carragan napisał(a): A jutro jesli bede miala sily (po szczepieniu przeciw grypie cos zle sie czuje :roll: ) wkleje reszte tej partii.A ze zostalo tego jeszcze sporo to bedzie to wymagalo sporo samozaparcia z mojej strony :wink: :lol: Czuję się osaczona tymi psimi mądrymi oczyma. Wpędzają mnie w kompleksy :oops: :lol: Z takim zarzutem to sie jeszcze Malenstwo chyba nigdy nie spotkalo 8) :lol: Quote
agabass Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 ale słodziak i jak pięknie się uśmiecha Quote
tunio Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 Agabass dziekujemy za mile slowa :D Zaobserwowalam na podstawie widzow na wystawach itp.,ze gdy on sie do czlowieka usmiechnie to przewaznie rowniez ma w rewanzu usmiech i cos w tym chyba jest :fadein: Quote
tunio Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 Z racji szwankowania dogo nie wiem czy sie jakies zdjecia nie beda powtarzac.Niestety,forum chodzi mi tak wolno,ze sie zdjecia niechca wczytywac wiec nie moge sprawdzic i ew.skorygowac :-? Quote
Recommended Posts