asher Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 To dodam tylko,że jesien też kooooooocham :D I chyba nawet bardziej taką szarą, zapłakaną, zadeszczoną, niż polską złotą 8) :D Jelit nie próbowałam :o Znaczy się w sensie karmienia nimi boorków :wink: Quote
tunio Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 asher napisał(a):To dodam tylko,że jesien też kooooooocham :D I chyba nawet bardziej taką szarą, zapłakaną, zadeszczoną, niż polską złotą 8) :D Ja tam kocham wszystkie pory roku,gdy nie ma 40st w cieniu :evilbat: Co do jesieni...Tez lubiam,ale sprzatac po niej to juz nie za bardzo :wink: asher napisał(a): Jelit nie próbowałam :o Znaczy się w sensie karmienia nimi boorków :wink: Malenstwo jada,sam sie o nie upomina gdy mu sie codziennie nie da :lol: Quote
tunio Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 A za chwile wrzuce Malenstwo pozujace z pewnymi sympatycznymi ludzmi na wystawie....Chociaz slowo "pozujacy" jest lekko na wyrost,bo chlopak predko uznal,ze woli lezec niz stac czy siedziec... :wink: Quote
asher Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 carragan napisał(a):asher napisał(a):To dodam tylko,że jesien też kooooooocham :D I chyba nawet bardziej taką szarą, zapłakaną, zadeszczoną, niż polską złotą 8) :D Ja tam kocham wszystkie pory roku,gdy nie ma 40st w cieniu :evilbat: Co do jesieni...Tez lubiam,ale sprzatac po niej to juz nie za bardzo :wink:Ja zasadniczo sprzątam raz na tydzień, niezależnie od pory roku 8) Quote
tunio Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 asher napisał(a):carragan napisał(a):asher napisał(a):To dodam tylko,że jesien też kooooooocham :D I chyba nawet bardziej taką szarą, zapłakaną, zadeszczoną, niż polską złotą 8) :D Ja tam kocham wszystkie pory roku,gdy nie ma 40st w cieniu :evilbat: Co do jesieni...Tez lubiam,ale sprzatac po niej to juz nie za bardzo :wink:Ja zasadniczo sprzątam raz na tydzień, niezależnie od pory roku 8) A ja zasadniczo w ogole nie lubie sprzatac :wink: Pewnie dlatego moja Mama zawsze mowila,ze moje ew.dzieci nie dozyja pelnoletnosci,bo umra na sallomnelle :wink: :lol: Quote
anetta Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Malenswto bardzo ladnie pozuje 8) :angel: Quote
tunio Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 anetta napisał(a):Malenswto bardzo ladnie pozuje 8) :angel: :fadein: Jak obrobie to wrzuce fot. z 12 wrzesnia :wink: Quote
asher Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 carragan napisał(a):asher napisał(a):carragan napisał(a):asher napisał(a):To dodam tylko,że jesien też kooooooocham :D I chyba nawet bardziej taką szarą, zapłakaną, zadeszczoną, niż polską złotą 8) :D Ja tam kocham wszystkie pory roku,gdy nie ma 40st w cieniu :evilbat: Co do jesieni...Tez lubiam,ale sprzatac po niej to juz nie za bardzo :wink:Ja zasadniczo sprzątam raz na tydzień, niezależnie od pory roku 8) A ja zasadniczo w ogole nie lubie sprzatac :wink: Pewnie dlatego moja Mama zawsze mowila,ze moje ew.dzieci nie dozyja pelnoletnosci,bo umra na sallomnelle :wink: :lol:Powiedz mamie, że salmonella to nie z brudu, tylko z jajek się bierze :megagrin: Quote
tunio Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 asher napisał(a):Powiedz mamie, że salmonella to nie z brudu, tylko z jajek się bierze :megagrin: Myslisz,ze ona tego nie wie ? :o Ona to wie i jest po prostu pewna,ze ja jakas nowa odmiane odkryje :oops: :lol: Agus,no widzisz jakie mamy zblizone poglady na pewne sprawy :wink: :lol: Quote
tunio Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 XXL napisał(a):malestwo jest super :D :D No widzisz,gdybys sie z faworkami na zlocie pojawial to mogles je nawet na zywo poznac,a tak tylko przez monitor.... 8) Quote
XXL Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 carragan napisał(a):XXL napisał(a):malestwo jest super :D :D No widzisz,gdybys sie z faworkami na zlocie pojawial to mogles je nawet na zywo poznac,a tak tylko przez monitor.... 8) nom niestety nie moglem ale pewnie bendzie jeszcze okazia zeby poznac malestwo :D i zobaczyc jak agrafka skacze zeby sie z nim przywitac haah :d Quote
tunio Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 XXL napisał(a):carragan napisał(a):XXL napisał(a):malestwo jest super :D :D No widzisz,gdybys sie z faworkami na zlocie pojawial to mogles je nawet na zywo poznac,a tak tylko przez monitor.... 8) nom niestety nie moglem ale pewnie bendzie jeszcze okazia zeby poznac malestwo :D i zobaczyc jak agrafka skacze zeby sie z nim przywitac haah :d Ta,okazja bedzie chyba najwczesniej dopiero w przyszlym roku :( Quote
Recommended Posts