tunio Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 Maga100 napisał(a):jessu, Carragan, ile mord Maleństwa :o :lol: Ale chyba Wam sie nie przykrzy,co ? :wink: arima napisał(a):Carragan a ile waży takie "maleństwo"? :lol: Eee,nieduzo 8) Wystepuje w kategorii "Waga musza" 8) asher napisał(a):Matko, Carr się rozszalała :o :drinking: Uprzedzalam jakis czas temu,ze jak mam cyfrowke w rece to w amok wpadam :drinking: Quote
tunio Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 A ja wlasnie wzielam goracy prysznic,bo mnie na rowerze przewialo.....Czuc nieublaganie zblizajaca sie jesien i zime. Quote
arima Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Najmniejsze maleństwo jakie widziałam :lol: :angel: Quote
tunio Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 arima napisał(a):Najmniejsze maleństwo jakie widziałam :lol: :angel: No widzisz,a ludzie nie wiedziec czemu sie dziwia jego imieniu.... :-? :wink: Quote
Alicja Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 :o dziwni ludzie , bo cóż dziwnego w imieniu Maleństwa :o :wink: Quote
Maga100 Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Ciekawe co Melaństwo o tobie mysli, gdy ty mu tak godzinami przed mordą leżysz z aparatem :lol: Quote
asher Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Pewnie myśli, że ciężka jest droga do ukochanego śmierdziela 8) Czymkolwiek ów śmierdziel jest :lol: Quote
tunio Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 Ale,tez mysle ze jacys tacy dziwni... 8) Maga100 napisał(a):Ciekawe co Melaństwo o tobie mysli, gdy ty mu tak godzinami przed mordą leżysz z aparatem :lol: Alez te sesje tyle nie trwaja i liczyc to raczej trzeba na minuty a nie na godziny :lol: Asher,dokladnie tak :lol: A w sprawe czym jest smiedziel zaglebiac sie nie bede :oops: Wystarczy,ze powiem iz nazwa nie wziela sie bez przyczyny :oops: :lol: Quote
tunio Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 Z Robertem od Cogara. I robione przez Joasie od deerhoundki,Cindy. Quote
asher Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 carragan napisał(a):A w sprawe czym jest smiedziel zaglebiac sie nie bede :oops: Wystarczy,ze powiem iz nazwa nie wziela sie bez przyczyny :oops: :lol: Mnie najbardziej odrzuca od suszonych płucek i... penisów wołowych :roll: :oops: :lol: Carr, tło na zdjęciach prześwietliłas, wyglądają te fotki, jakby były w zimie robione :D Co mnie cieszy, bo koooocham zimę :D Quote
tunio Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 Asher,blisko,blisko... 8) Sa to suszone jelita.... :lol: A smiedzi to to nieziemsko,ale Malenstwo je uwielbia,wiec coz... 8) Co do zdjec.....Tak,zdarza mi sie robic pod swiatlo i efekty niekiedy wychodza zaskakujaco dobrze :D BTW.Skoro lubisz zime to sie ciesz.... 8) Zbliza sie i to wielkimi krokami 8) Quote
Recommended Posts